SPB PHONE SUITE

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
multidiscX
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

SPB PHONE SUITE

Post by multidiscX »

Ahoj,
používám pro správu profilů SPB Phone Suite (1.3.0, build 1559) implementovaný v SPB Mobile Shell 3.5. Nefungují mi ovšem pravidla - přepnutí profilu ve stanovený čas (např. automatická aktivace tichého profilu mezi 22-6 h), pravidlo mám nastaveno a aktivní, ale k požadované změně nedojde. Setkali jste se s tím také nebo mám chybu hledat mezi židlí a displejem? Zařízení Samsung Omnia Pro B7610.
Díky.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

SPB PHONE SUITE

Post by Ruslan Botsyurko »

Mě se většinou stane to, že sice nastavím a aktivuju pravidla, ale pak potřebuju neplánovaně přepnout na jiný profil a když pak zas přepnu zpět na normální, tak zapomenu znovu aktivovat pravidla. Měl bys mít u ikonky repráčku malé červené mísmeno A
Pokud ani tohle není tvůj případ, tak znovu zkontroluj nastavení pravidel, jestli tam nemáš někde překlep, případně zkus přeinstalovat, nebo stáhnout aktuální verzi. Víc už mě nenapadá.
multidiscX
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

SPB PHONE SUITE

Post by multidiscX »

Ahoj, díky za tip, už to funguje. Profily jsem měl nastavené, ale ne aktivované. Ono totiž pokud není plugin na obrazovce dnes, tak není ani volba aktivace dostupná. Já původně plugin na DNES neměl - používal jsem pouze integraci SPB phone suite v SPB Mobile Shell.
Post Reply

Return to “Aplikace”