HTC PRO 2 a T-mobile

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Post Reply
tomasino1
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by tomasino1 »

Ahojte,
mám malý problém. Koupil jsem si tento skvělý přístroj a s hrůzou jsem zjistil, že mi asi nepoběží soft Web ń Walk od mého operátora. Přístroj byl koupen v oficiálním obhcodě, který má zastoupení po celé ČR. V T-mobile mi řekli, že si mám zajet či poslat přístroj do zastoupení HTC v Táboře. V Táboře (VTS data, myslím) mi řekli, že neví jestli to půjde, a když tak ne na počkání :???: Takže já pojedu do Tábora cca 220km a za týden znovu:-((
České poště HTC nesvěřím a v případě T-mobile, no nevím, kdo by v případě škody zodpovídal za ztátu, zničení apod.

Takže k problému :P
Data by mi šly, ale pouze za cca 0,05hal za 1 kb :x
Máte nějaký nápad, co s tím? Operátora vyloženě měnit nechci a tak krásný velký display pouze na SMS a hovory:-(
Díky za Váš čas
T.

Pro neznalé Web n Walk je soft (v podstatě mini opera) na základě které mám Internet za rozumné peníze- 199 Kč bez DPH.
Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Honor 8

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by Bartyx »

Zkoušel jsem to trochu pohledat po netu, ale nedá se to sehnat (T-Mobile má hrozně nepřehlednej web co se týče stahování softwaru). Java verze pro hloupé a Symbian telefony je k mání, ale .cabík ne. Chtělo by to někoho, kdo má brandovanou verzi nějakýho WMka, ať na to mrkne. Případně si udělej HardSPL a flashni tam brandovanou romku, co stáhneš z webu T-Mobilu. Ta by to snad měla obsahovat a zrovna tady dneska uživatel JackalJackal psal, že dostal do nebrandovanýho Diamonda 2 romku z T-Mobilu, která to podle mě určitě obsahuje. Jen je prý strašná (asi jako všechny brandovaný telefony :-))
Jen tam bude asi problém v tom (nejsem si tím zcela jistej), že českej T-Mobile Touch Pro 2 nenabízí, tudíž bys musel použít nějakou zahraniční ROM. Takže telefon v angličtině nebo tak.

Nebo to prostě pošli do VSP Data v Sezimově Ústí Českou Poštou jako cenný balík a pojisti to na 20 000,- a máš po problémech. Když ti ho zničej, tak koupíš novej :D
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by htcjirka »

T-Mobile CZ Touch Pro 2 nenabizi ani nabizet nebude.
Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by Bartyx »

Ale například Rakouskej ho v nabídce má, takže si myslím, že sehnat anglickou brandouvanou ROM by snad šlo. Nevím ve kterých anglicky mluvících zemích T-Mobile figuruje, ale snad by to šlo.
tomasino1
přispěvatel
přispěvatel

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by tomasino1 »

Chlapy díky ale ENG ROMku nechci. Jsem rád, že mám tlf. v CZE verzi :grin:
Snad to pořeší v VSP :oops:
T.
Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by Bartyx »

No hele Touch Flo jde počeštit vcelku bez problému. Jen těch pár věcí v hloubce systému by zůstalo v ENG. Můžeš to zkusit a bez problému se kdykoli vrátit k původní ROM. Ale jak myslíš.
tomasino1
přispěvatel
přispěvatel

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by tomasino1 »

Jak říkám, díky moc. Jsem jen "uživatel", jsem rád, že zařízení šlape:-)
Nebudu se pouštět do žádných složitějších akcí:-))
T.
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by Pavel Vlasák »

Ten první příspěvek je tedy něco. Blábol nad blábol. Nesmysl nad nesmysl.

Mám pro tebe jednu radu. Honem rychle to HTC prodej dokud má nějakou cenu a kup si normální telefon..
Docent
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by Docent »

Nebo změň operátora a budeš mít za stejné peníze přístup bez omezení typických pro tuto parodii na mobilního operátora.
tomasino1
přispěvatel
přispěvatel

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by tomasino1 »

to unus: nikdo se tě o takovou radu neprosil, nevíš co od telefonu očekávám...Obávám se, že pokud jsem taková lama, jak soudíš, nedokážu ho ani prodat :-)
to Docent: máš konkrétní nabídku operátora, přístup bez omezení za cca 199Kč bez DPH.
pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by pleswi »

jde o to jestli ses jeste student pokud ne tak to bude horsi. btw tech 199 bez dph je jen za net nebo za vse. ja sem si "sestavil" tarif od vodafonu vzhledem k tomu ze sem student tak sem zvolil tarif nabito 119 + student extra + student internet do mobilu => za 358 korun mesicne mam 70 volnych minut do vsech siti internet v mobilu pres ktery posilam smsky a sem spokojonej. jinak od vodafonu internet v mobilu pro nestudenty stoji s dani asi 174kč. zalezi co od tarifu ocekavas a kolik za nej chces dat
tomasino1
přispěvatel
přispěvatel

HTC PRO 2 a T-mobile

Post by tomasino1 »

Student jsem byl ještě před cca půl rokem, ale na kombinovaném studiu, to se asi nepočítá:-))
Všem díky za odpovědi, operátor to vyřešil tím, že mi nebude účtovat (resp. pojedu na ten svůj paušál) i přes Operu a minioperu. Jsem rád, že nemusím nikde shánět Web n Walk.
T.
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro2”