Slovíčka 1.2 - nová verze (18.10.2009)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
react
nováček
nováček

Post by react »

Program Slovíčka je jednoduchý program na zkoušení slovíček pro vaše PDA. Podporuje slovníky, které si můžete definovat dle vašich představ. V rámci testování můžete volit délku testu, směr zkoušení a možnost opakovat špatné odpovědi. Prográmek jsem psal především pro svoji vlastní potřebu. Možná, ale bude užitečný i pro někoho z vás, proto ho zveřejňuji. Je určený pro PDA se systémem Windows Mobile 5 a 6.

Více na adrese:
http://orico.cz/slovicka

Ochutnávka:
Image Image Image Image Image Image

Přehled změn - Verze 1.2 (18.10.2009):
+ přidaná možnost zkoušení slovíček s uvažováním obtížnosti slov (podle odpovědí z minulosti)
+ přidaný editor slovníků pro přidávání, úpravu i mazání slov ve slovníku a tvorbu nových slovníků z prostředí programu (viy Menu - Editor slovníků)
+ v nastavení je možné zatrhnout volbu zkoušení s rozlišením malých a velkých písmen
+ při zkoušení psaním je možné používat "Enter" na klávesnici pro odeslání slova
+ oprava pádu v případě neexistujícího posledního adresáře se slovníkem
+ oprava pádu v případě kliknutí na tlačítko nápovědy během zobrazení správné odpovědi
- odstraněná záložka "Průměr na den" z Historie zkoušení
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Ani jsem to nezkoušel, nepotřebuji to, ale v čem je to napsané? C++, C# .net nebo něco jiného? Nevím, jak jsou řešeny sady/slovníky zkoušení, ale určitě by se hodil editor na pc :)
react
nováček
nováček

Post by react »

Je to psané v C#. Slovníky jsou řešené přes CSV strukturu, takže pro editaci na PC ti stačí třeba Excel. K přidání editoru přímo do programu mě vedlo především to, že občas můžeš udělat překlep nebo budeš chtít přidat nějaké slovo a kdybys musel při každé změně zase tahat ten soubor do počítače, tak je to otrava :-)
Post Reply

Return to “Aplikace”