OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky
-
komunista
- nováček

- Zařízení: Google Nexus S, Samsung B7610, Motorola V500
Mám nejspíš docela blbou otázku, ale pro jistotu se zeptám! Když se připojím na Wi-fi a pak zapnu prohlížeč tak jede automaticky přez wi-fi ne? Na mém SEP990i to tak je!
-
~Kocur~
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
komunista: ano mě to tak funguje i když jestli se nemýlím tak pár lidí tady s tím mělo problémy já jsem proto projistotu naistaloval aplikaci NoData a mám klid 
-
komunista
- nováček

No tak uvidíme, až mi přijde paušál
ale tak já nemám aktivované GPRS ani EDGE takže by to snad mělo být v poho, ale pro jistotu jsem se zeptal!
-
Xspy
- nováček

- Zařízení: Motorola MPX200; Nokia N95; Samsung B7610
Nastavení mám všude stejné a customizaci jsem zatím neprováděl . Jediné co jsem si změnil je vypnutí Samsung Widgetů ze zábavné Dnes obrazovky abych měl přístup k holému Windows - taky tam mohly být tři módy na přepínání .mike-biker wrote: Nefunkční schéma napájení :
Já mám tedy Omnii II a mě to normálně funguje. Ono se to dá nastavit jak ve Windows, tak v tom jejich Settings, tak jestli se ti to nějak netluče?
Ale takhle se to chovalo už předtím . No nevadí , hlavně když to jde vypnout alespoň ručně ...
Lidi, nevi nekdo, jak opravdu NATRVALO vypnout slovnik T9??
Tak pokud na to vypnuti T9tky nekdo prijde budu se mu klanet...Kdyz pisu na HW klavesnici a je zapla T9...to je na hlavu...kdo tohle vymyslel? T9 je dobra pro keypad ale ne pro qwerty.
A cemu to vadi? Snad kdyz napises slovo a das mezernik, tak se z T9 snad nic nevybere, ne?
ale obcas proste chces napsat specificke, a treba tam ani tu mezeru nedavat. Proste pri HW klavesnici T9 postrada smysl.
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Tak to naprosto souhlasím,jediný smysl má T9 u mobilní klasické klávesnice.A to v tom smyslu aby jste jedno číslo nemuseli mačkat několikrát..ale u qwertz? To zas vymejšlel nějakej Applák 
-
rybar73
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Zdarec tak ja "vypnuti" T9 udelal zasahem do registru:
Go to: HKLM\System\CurrentControlSet\Control\layouts\e0010409
Edit: Ime File from \Windows\XT9ime.dll to \Windows\compime.dll
Edit Layout Text from Samsung Keypad to COMP IME
Ono sice nejde tak uplne o vypnuti ale tak T9 proste nezapnete.
jinak cerpal jsem z http://www.modaco.com/content/i8000-omn ... -tips-faq/ kde je vice zajimavych tipu
Go to: HKLM\System\CurrentControlSet\Control\layouts\e0010409
Edit: Ime File from \Windows\XT9ime.dll to \Windows\compime.dll
Edit Layout Text from Samsung Keypad to COMP IME
Ono sice nejde tak uplne o vypnuti ale tak T9 proste nezapnete.
jinak cerpal jsem z http://www.modaco.com/content/i8000-omn ... -tips-faq/ kde je vice zajimavych tipu
Já když píšu na HW klávesnici a plete se mi do toho ta T9 tak si ťuknu na systémovou lištu a zapnu si SW klávesnici a na ní zmáčknu tlačítko xt9 a tím to vypnu a je klid. Je to jednoduché a rychlé a stejně jednoduše a rychle to můžu zase zapnout když potřebuji.
-
~Kocur~
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
Je na to i zkratka HW když dáte na HW klávesnici alt+shift tak se T9 vypne 
-
komunista
- nováček

Mám docela dost vážnej problém s SMS! Zhruba polovina sms co odešlu nepřijde příjemci! A když se podívám do odeslaných tak mi to píše, že jsem tu sms odeslal sám sobě! Ikdyž zadám příjemce! Nevíte někdo co s tim? Já si nevim rady!
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
No je celkem jasné, že když ji pošleš sobě, tak taky tobě přijde a ne jinému.
. Tomu bych se nedivil. A píšeš zcela novou SMS a předtím vybereš příjemce? Používáš Samsung Touch Wizz, nebo prostředí Windows? Musíš poskytnout co nejvíc info. Já mám threaded SMS a normálně klepnu na odesilatele, napíšu SMS a pošlu mu zpět, nebo dám Menu > New > Menu > Add Recipient - vyberu z adresáře a napíšu SMS. Samozřejmě nepoužívám Touch Wizz! 
-
komunista
- nováček

To já ho zase používám, a příjemce zadám! Ale až po odeslání se mi napíše, že jsem to poslal sám sobě! Když klepnu na odeslané zprávy tak se mi ukáže, že jsem to poslal sobě! A stane se to ať, už píšu zcela novou sms nebo ikdyž dám odpovědět! A někdy ta sms přijde a někdy ne! Teď jsem v natavení sms cosi našel V nastavení - Nastavení Telefonu - zpráva- Volby pro odeslání sms - Výběr síte a tam jsem měl CS upřednostněno a tak jsem to změnil na PS upřednostněno sice nemám tušení co jsem to udělal, ale zatím jsem poslal cca 5 sms a došli všechny!
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
To s tím nemá nic společného CS je Circuit Switched používaný v GSM sítích a PS je Packed Switched, který je pro rychlejší data např. UMTS. Zkus to poslat z prostředí Windows, bůh ví co ty paka s tím udělaly, tím proklatým infiltrátem debilního TW do systému.
-
komunista
- nováček

Aha takhle takže to nehraje vůbec žádnou roli! Tak to zas přepnu na to co tam bylo dřív! No tak zítra to zkusim a uvidíme, ale na to jejich prostředí jsem si velice rychle zvyknul! Ale pokud by mi šli sms v pohodě tak bych to jejich okamžitě opustil!
Mám několik věcí, se kterými potřebuju poradit:
1. Na úvodní obrazovce jsou 3 záložky, nicméně nepřišel jsem na to, jak je editovat, pořád mám aktivní jen jedinou
2. Existuje nějakej hmat na otočení obrazovky? Abych nemusel vždy vytahovat klávesnici, když chci displej naležato?
3. Nevíte někdo o nějaké aplikaci, která by přehrávala MP3 podle adresářů a nesnažila se být příliš chytrá a řadit mi desky jak se jí zachce? Dokonce to dělá kraviny i když ty stopy přejmenuju v MP3 Tagu
1. Na úvodní obrazovce jsou 3 záložky, nicméně nepřišel jsem na to, jak je editovat, pořád mám aktivní jen jedinou
2. Existuje nějakej hmat na otočení obrazovky? Abych nemusel vždy vytahovat klávesnici, když chci displej naležato?
3. Nevíte někdo o nějaké aplikaci, která by přehrávala MP3 podle adresářů a nesnažila se být příliš chytrá a řadit mi desky jak se jí zachce? Dokonce to dělá kraviny i když ty stopy přejmenuju v MP3 Tagu
Lamanai:
2- hmat nevim, ale ja sem si upravil registry a nastavil sem si otáčení displeje na tlačítko...
-- pon říj 19, 2009 20:23 --
Pár kódů...Jestli už tu jsou, tak se omlouvám.
*#0228# _ jakési systémové menu...(tapnout na "BACK" pro nabídku)
*#1111# _ FTA SW verze
*#1234# _S/W verze
*#2222# _FTA HW verze
*#92782# _UA Profil
*#232337# _Bluetooth adresa
2- hmat nevim, ale ja sem si upravil registry a nastavil sem si otáčení displeje na tlačítko...
-- pon říj 19, 2009 20:23 --
Pár kódů...Jestli už tu jsou, tak se omlouvám.
*#0228# _ jakési systémové menu...(tapnout na "BACK" pro nabídku)
*#1111# _ FTA SW verze
*#1234# _S/W verze
*#2222# _FTA HW verze
*#92782# _UA Profil
*#232337# _Bluetooth adresa
-
komunista
- nováček

Dle mě je nejlepší CorePlayer! Používám ho od uvedení na trh a i do omnie jsem si ho dal! Ale místo něj teď používám Pocket Player, taky velice povedený program! Ale CorePlayer je dle mě lepší! Pocket používám z toho důvodu protože CP lépe přehraje videa! Zatím jsem neobjevil lepší program na videa u základního i u smarmovie i wp se mi objevujou kostičky, chvilku trv než zaostří! Ale u core jsem toto nezaregistroval! Takže na písničky používám Pocket Player a jsem s nim spokojen!