jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » pát zář 04, 2009 20:31

nejak jsem to tu procital a uz mam z toho docela chaos. Rad bych si dal MW 6.5 jako treba tady to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524032" onclick="window.open(this.href);return false; (nebo aspon takove thema) a tak bych prosim potreboval nejaky jednoduchy postup, jak a co udelat a pokud by to bylo mozny, tak kde to sehnat. A prichazim tim o zaruku??

diky moc!

Uživatelský avatar
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 102
Registrován: čtv srp 13, 2009 11:35
Zařízení: HTC Desire

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od Stano » pát zář 04, 2009 21:20

Nato aby si vedel nahrať neoficiálnu ROM (napr ten na ktroý odkazuješ) je potrebné zariadenie odomknúť. Áno odomknutím prichádzaš o záruku ale tento proces sa dá vrátiť, tj. uviesť zariadenie do pôvodného stavu.

Návod ako odomknúť tvoje zariadenie nájdeš tu: HTC HD (BlackStone) - Jak nainstalovat HSPL (Hard SPL)
Poprípade proces obnovenie pôvodného stavu: Jak vrátit původní SPL do HTC Touch HD po nainstalování HardSPL

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » pát říj 16, 2009 21:24

muze mi prosim nekdo napsat primej odkaz na soubor WM 6.5? nejak se v tech x verzich nevyznam.diky

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od spermosh » sob říj 17, 2009 0:51

neexistuje zadny soubor WM6.5 - to je cely system, stejne jako WM6.1, takze pokud to chces mit v zarizeni, musis nahodit prislusnou ROM, tot vse (aby jsi nahodil ROM, musis mit zarizeni odemknute)

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od TMASKA » sob říj 17, 2009 6:37

jsem v tom taky amater ale tak jsem to udelal ja .
asi mas tet original rom ze ?
takze pokracuj takto.
tady pokracuj od bodu 6 jak je tam psano
http://www.wmmania.cz/content.php?id=1186" onclick="window.open(this.href);return false;
a tady mas osvetcenou rom 6.5 onkolog lite
http://www.mediafire.com/?mzmdkyzwndq" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.4shared.com/file/11886653...June-26_2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
( stahni si rom budto z prvniho nebo druheho odkazu)
poprosim zkusenejsi uzivatele at se podivaji jestli jsem nekde neudelal chybu.

ps. jestli jak ztahnes tu romku tam nebude tento soubor tak ho k te romce prihod do stejneho adresare
Blackstone_CustomRUU_v1.0.zip
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=435110" onclick="window.open(this.href);return false;

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » sob říj 17, 2009 8:19

diky, to jsem potreboval. tak jsem si stahl tu 6.5, rozbalil v pocitaci a tam je jen soubor blacimg.nbh, je to ok?
ano mam origo romku a nic jsem s tim nedelal, takze musim jeste hd odemknout.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od spermosh » sob říj 17, 2009 10:29

tady v tom navodu je odemceni tak napul (pomoci USPL), coz je v podstate odemceni na jeden flash

a nevim, zda Onkolog Lite je vhodny pro zacatecniky, kdyz nema ani TF3D

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od TMASKA » sob říj 17, 2009 10:55

ale ma , super lite mozna nemá .


roti - ano po rozbaleni je tam jen jeden soubor takze si stahni jeste to co jsem tam dopsal dej si oba soubory do jedne slozky treba na plochu pocitace a pokracuj dle toho co jsem psal


ps - delej to prez notebook aby ti nahodou nevypli elektrinu

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od spermosh » sob říj 17, 2009 11:31

aha, ja tyto ROM neznam presne, uz jsou docela stare a me nesedely...sorry za dezinformaci

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » sob říj 17, 2009 14:34

a nema pls nekdo odkaz na nejnovejsi romku?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od spermosh » sob říj 17, 2009 14:53

mas jich spousty - Miri, Energy, Dutty, Leaurentuis26, XannyTech, MaryOne - ted zrovna zkousim Energyho Titunaium only verzi

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » sob říj 17, 2009 17:30

nejde mi udelat HardSPL unlock :(
Přílohy
HTC.JPG
HTC.JPG (34.04 KiB) Zobrazeno 2559 x

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od TMASKA » ned říj 18, 2009 7:03

není problém tady ?
6) Připojit k PC (na kterém je zakázáno připojení ActiveSync) a spustit v PC soubor blac_uspl.exe (ve verzi 2,5)

to co je napsáno v závorce.

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od Mezek » ned říj 18, 2009 7:12

Na displeji zařízení se objeví žádost o potvrzení operace.
Operaci je třeba potvrdit tlačítkem Yes. Pokud nebudeme dostatečně rychlí objeví se nám na monitoru PC tato hláška:
Obrázek

Více zde

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » ned říj 18, 2009 10:45

diky za super navod!
ale me se ta hlaska na HD nezobrazi :(

ale nechapu toto: 6) Připojit k PC (na kterém je zakázáno připojení ActiveSync)
muj postup: vyndam sd kartu a pripojim HD k laptopu (ktery samo sebou poutivam i pro sinchronizaci s HD) a po pripojeni se mi na liste ukaze zelene ActiveSync a pak zacnu odemykat dle navodu a? nic, zadna hlaska se mi na displeji neukaze :(

jak mam zakazat to pripojeni ActiveSync??

diky

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od spermosh » ned říj 18, 2009 12:03

jaky mas OS? ve WMDC to je pod Device Settings - allow connetions, pokud mas AS, je to tez v menu, presnou cestu ted neznam (nejake Tools nebo neco podobneho)

me to teda slo i bez toho, postupuj podle tohoto navodu - jsou tam rady pro pripad erroru i pro pripad spatnych USB ovladacu

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » ned říj 18, 2009 16:49

mam windows XP, zkusim dle tveho navodu

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od TMASKA » ned říj 18, 2009 18:42

NA POCITACI DOLE V PRAVO KLIKNI PRAVYM TLACITKEM MYSI NA ZELENOU IKONKU ACTIV SYNC A DEJ NASTAVENI PRIPOJENI A ODKLIKEJ VSE CO JDE A DEJ OK. STEJNE TO PAK VRATIS ZPATKY JAK UZ BUDES MIT VSE OK.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 18, 2009 19:52) --

PS - SAMOZDREJMNE NEJDRIV PRIPOJ HD K POCITACI NEBO NOTEBOOKU A PAK SE TI DOLE VPRAVO NA LISTE UKAZE ZELENA IKONA ACTIV SYNCU ZE MAS PRISTROJ PRIPOJENY. ( NEBO TI NASKOCI MALA OBRAZOVKA ACTIV SYNCU - TAM TO MUZES ZAKAZAT TAKY )

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od roti » ned říj 18, 2009 19:52

nejak mi to hlava nebere :( odklikal jsem to jak na 1. obr tak na 2. obr a porad nic :(
Přílohy
HTC2.JPG
HTC2.JPG (22.34 KiB) Zobrazeno 1796 x
HTC3.JPG
HTC3.JPG (24.25 KiB) Zobrazeno 1796 x

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

jak na prechod z WM 6.1 na 6.5 ?

Příspěvek od spermosh » ned říj 18, 2009 20:01

tak nevim, neni nejak poskozene RUU?

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti