Problém se stahováním souborů přes Iris

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

Post by KVARK »

Řeším docela otravný problém s Iris Browserem.
Stahuji přes něj velké soubory (kolem 200 až 500MB).
Když začnu stahovat soubor a vyberu jako úložiště paměťovou kartu, začne se nejdříve zaplňovat vnitřní paměť PDA a jakmile je úplně plná, tak teprve pak se začne soubor stahovat na paměťovou kartu. Vím to díky PocketPlus, který mi na Today živě zobrazuje stav obou pamětí. Soubor se samozřejmě stáhne v pohodě a nepoškozený na paměťovou kartu. Nicméně paměť interní zůstane zaplněna. A to i když soubor z paměťovky smažu. Problém není ani tak v tom, proč začne Iris nejdřív zaplňovat vnitřní paměť, jako spíše kam tyto data ukládá. Prohledal jsem snad celé PDA, ale pořád se nemohu dopídit, kde se tyto data ukládají. Nevadilo by mi to, kdyby mě systém pořád neupozorňoval, že interní paměť je critical full. A některé prográmky co využívají interní paměť mi taky začínají blbnout v tom smyslu, že není kam ukládat. Kdyby někdo poradil, kde jsou tyhle stáhnutá data z Irisu schovaná, tak bych byl velice vděčný.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Myslim, že se mi tohle taky stávalo když jsem používal Iris, podle mě to mají prostě takhle blbě vyřešený. Iris mi pak začal i hodně žrát ram, takže jsem se zas vrátil k NetFrontu, kde vše běhá OK. Nebo pokud ti vyhovuje jako prohlížeč, tak si dej stahovat soubor třeba do IE, nech to na pozadí a můžeš dál surfovat v Irisu.
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

Post by KVARK »

No, už jsem to vyřešil. Byl to z části asi nějaký bug(jak popisuješ) a taky jsem našel v adresáři Windows složku s podezřele velkými daty patřícími k Irisu. Právě, že pokud jde o stahování souborů, tak je Iris nepřekonatelný. Zvládne i větší soubory v řádech desítek až stovek MB úplně v pohodě, na rozdíl od IE nebo Opery. Kteří bud´ v polovině stahování hodí error nebo se podivně zpomalí download.

Bohužel, žádné opravy už se nedočkáme(děkuji RIM :evil:) takže už můžu čekat leda na Fennec...
Post Reply

Return to “Aplikace”