chlapy,
díky za rady. Zkusim asi nějakou čistou ROM protože tadle ač se mi nainstalovala bez přiložených cabu a měla by být teda odlehčená tak přehrávání videa je pořád trhaný takže myslim že problém nebude ve výkonu..
Radospol: O sdconfigu vim a vše sem si důkladně přečet v návodu od autora ROMky ale ten je napsanej pro flashování z paměťovky a já flashoval pres RUU. Soubor se samozřejmě jmenoval kovsimg.nbh
KVARK: Nad vypadnutím proudu při falshování z PC sem zrovna přemejšlele a nerad bych to zažil, takže asi radši příště z notebooku..
Ale to co mě fakt teď vrtá hlavou je proč mi teda nejde falsh z paměťové karty. Popíšu to znovu a předem říkám že jsem vše udělal přesně podle návodu.
1, naformatoval sem kartu FAT32 pomalu a nahrál do kořenovýho kovsimg.nbh společně s SDconfigem kterej je ale jen pro instalaci přiložených cabu.
2, provedl HARDSPL a po bootu se objevila obrazovka s SPL-0.72.Olinex a tudíž v pořádku pak probliknul obraz s pokusem o loading.. a hned hláška " no image file "
3, hledal jsem řešení zde s odkazem na XDA fora kde to rovněž řešili ale bez konečného řešení, nebo jsem ho nepochopil viz
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ght=serial Doporučovali opakovat HARDSPL což jsem učinil ale pořád bez úspěchu. Týpek co to tam řešil a vyřešil tak poděkoval že už mu to funguje ale nenapsal jak v čem byl problém..
Zkoušel sem i vyndat sim kartu a ruzné další triky jako pohladit X1 na displeji ale nic
a návod na vypnutí Xpanelu a nastavení talčítka pro start by mě zajímal:) zrovna tak přepínání mezi spuštěnýma aplikacema bez nutnosti otevirat spravce uloh. Ale nejvíc to falshování z paměťovky.