Na internet pravděpodobně unikla finální WM6.5 ROM pro TP2
-
agopom
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Zdravim. Ako to je s tou Manilou 2.5? Na TD2 nebude dostupna? Musim si nahrat nejaku neoficialnu ROMku aby som ju mal?
Tak oba upgrady na stránkách HTC pro TP2 nejedou ani s HardSPL, ani bez. Bohužel nejsou určeny pro náš region. Musíme si počkat na verzi EU. Při zadání S/N m i to ukázalo prst. Nebo máte někdo jiné info ???? Jinak zde uvedená uniklá ROM běží v poho.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
I ty z HTC bezi,dnes jsem ji tam mel pro porovnani s uniklou romkou.
Se máš, mě to po zadání S/N poslalo do pryč.
"Sorry, this software download is not suitable for your device".
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pokud mas v TP2 HardSPL staci zadat me S/N HT95NLL00167 a je to
Zkusím dík.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 13, 2009 22:36) --
Tak nif...
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 13, 2009 22:36) --
Tak nif...
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
mě to nejde...mam brandovany touch pro2....posledni update z htc.com mi šel vpoho...budu muset počkat až se rozhoupe vodafone...
Jestli to máš českej Vodafon tak by to ani bez HSPL jít nemělo. Jedině počkat na ROM EastEurope nebo Vodafone_cz.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Je zajímavé, že nakonec zůstali u klasiky a nechali Start i křížek nahoře, očekával jsem spíše, že strart dole bude i ve finální verzi WM6.5 .
Dřív jsem si sice myslel, že je to kravina, ale start a křížek dole mají své výhody, hlavně je díky tomu mnohem pohodlnější ovládání jednou rukou. Na druhou stranu vznikají problémy s taskmanagery, které se snaží spuštěné programy zobrazovat jako taby nebo ikonky v klasické velikosti nahoře, jenže ta horní lišta je o dost užší.
Co stabilita a rychlost po instalaci programů ? Jste s ROM spokojení (nemyslím obecně rozdíl mezi wm6.1 a wm6.5 , ale rozdíl oproti jiným i neoficiálním WM6.5 ROMkám) ?
Dřív jsem si sice myslel, že je to kravina, ale start a křížek dole mají své výhody, hlavně je díky tomu mnohem pohodlnější ovládání jednou rukou. Na druhou stranu vznikají problémy s taskmanagery, které se snaží spuštěné programy zobrazovat jako taby nebo ikonky v klasické velikosti nahoře, jenže ta horní lišta je o dost užší.
Co stabilita a rychlost po instalaci programů ? Jste s ROM spokojení (nemyslím obecně rozdíl mezi wm6.1 a wm6.5 , ale rozdíl oproti jiným i neoficiálním WM6.5 ROMkám) ?
Ještě, než jsem jsem tam hodil tu uniklou rom-ku, tak jsem tam měl Energyho a celkem to šlo. Jediný problém, který jsem měl bylo to, že při vysunutí klávesnice se displej sice přetočil, ale zůstala pouze černá obrazovka. Pokud jsem klávesnici vysunul už s nějakým otevřeným programem, tak vše bylo ok. A ještě možná malá výdrž na baterku. Jinak rychlost a stabilita ostatních programů v poho. A u té uniklé je vše bez problémů, jak rychlost, tak stabilita, tak přetáčení. Je to můj první WM founek, takže nehodnotím až tak do hloubky.
Tak jsem na třetí pokus stáhl ROM RUU_Rhodium_S_HTC_Europe_1.86.401.0_Radio_Rhodium_4.49.25.17_Signed_Ship.exe, konečně nehlásí chybu integrity, ovšem dostal jsem se až po hlášku "INVALID VENDER ID". HTC TP2 zakoupené v ČR. Pomůže provést HardSPL, nebo je lepší počkat na jinou verzi ROM?Jiří Hrma wrote:Tak to vypadá, že někomu to bez HardSPL stejně nejde (objevuje se chybová hláška "INVALID VENDER ID"). Má někdo stejnou zkušenost?
Po chvíli odpovídám na dvě věci:
1. Po HardSPL 2.00R3 vše proběhlo OK, už probíhá konfigurace mobilu.
2. Stažení ROM na třetí pokus - moje chyba, stáhl jsem ji na externí disk a spouštěl odtud, při spuštění z disku počítače šlo vše normálně, bez chyby integrity.
Sorry za asi hodně hloupou otázku, ale odhodlám se zeptat ... na foru jsem už hledal a na googlu taky. Snad se nebudete zlobit, když se zeptám tady, abych zbytečně nezakládal nové téma.
V čem přesně je WM6.5 lepší oproti WM6.1? Vím, že je tam přizpůsobení pro ovládání prstem (širší panely), vím že je tam ta nová today obrazovka ( která se mi z videí a obrázků teda moc vzhledově nelíbí, i když bude asi dost praktická-dá se to vypnout?) a vím že jsou tam přeskládaný ikonky ve Start. Je tam ještě něco nového? Nejsou někde k nalezení vypsané rozdíly mezi nima? nemůžu to najít :/
Nikdy jsem ještě chytrej telefon (natož s wm) neměl, HTC TD2 dostanu k Vánocům a uvažuju, jestli se má cenu "zabydlovat" v WM6.1, nebo rovnou po vybalení přeflashnout na WM6.5 abych pak nemusel zbytečně přeinstalovávat všechny aplikace co si nainstaluji a upravovat systém. Co myslíte? Díky moc.
EDIT// Teď jsem někde četl, že WM6.5 je pomalejší než WM6.1, je to pravda?
V čem přesně je WM6.5 lepší oproti WM6.1? Vím, že je tam přizpůsobení pro ovládání prstem (širší panely), vím že je tam ta nová today obrazovka ( která se mi z videí a obrázků teda moc vzhledově nelíbí, i když bude asi dost praktická-dá se to vypnout?) a vím že jsou tam přeskládaný ikonky ve Start. Je tam ještě něco nového? Nejsou někde k nalezení vypsané rozdíly mezi nima? nemůžu to najít :/
Nikdy jsem ještě chytrej telefon (natož s wm) neměl, HTC TD2 dostanu k Vánocům a uvažuju, jestli se má cenu "zabydlovat" v WM6.1, nebo rovnou po vybalení přeflashnout na WM6.5 abych pak nemusel zbytečně přeinstalovávat všechny aplikace co si nainstaluji a upravovat systém. Co myslíte? Díky moc.
EDIT// Teď jsem někde četl, že WM6.5 je pomalejší než WM6.1, je to pravda?
-
MINICOOPER
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6+
Vůbec neuvažuj o win 6.1. když jsou tu win 6.5 pomalejsí nejsou ba naopak, ale nevím zda je to tím že mám vařené ROMky od NRGZ ty jsou fakt v pohodě :o))
No spousta lidí má údajně problémy se sekajícím se videem v coreplayeru .. 
-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 27, 2009 20:56) --
Takže video se vám neseká ?
-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 27, 2009 20:56) --
Takže video se vám neseká ?