Mám originál Samsung kabel a taky se mě to neptá co jsem připojil, jestli sluchátka nebo TV OUT kabel, když připojuji sluchátka tak ta nabídka vyskočí.
V Nastavení/Obecná nastavení/TV výstup najdete nastavení normy PAL/NTSC, poměru stran, jasu, kvality videa, kontrastu a taky je tam možnost Vypnout podsvícení při připojení kabelu pro TV výstup - Vždy zapnuto-3s-5s-10s-30s. Takže si můžeš vybrat jestli chceš mít obě obrazovky nebo jen TV.
Free Wifi bez problému. Spíše může být problém, když někde venku narazíš na nezabezpečenou síť tak ne vždy je signál dost silný aby se ti podařilo navázat spojení. Tohle se mi taky stalo.
je to moja wifi a filtrovanie cez MAC mam vypnute... ked zapnem WPA-PSK tak to ide ale nemozem ho mat zapnute lebo notebooky v baraku s tym zas blbnu..a ked to vypnem tak idu NB ale ne moj fon
Spíše máš bordel v routeru. Asi by bylo nejlepší vyresetovat na tovární nastavení a pak dát klasicky WPA2-PSK. Doporučuji MAC adresy, ale jen v případě, že máš nějakou vnitřní síť. Jinak navzdory kecům o prolomitelnosti WPA šifrování to je tak složité, že to nikoho nenapadne v případě domácí WiFi.
Lenze ten on nefunguje ani na inych nezabezpecenych wifinach.. uz som skusal asi 4 a URCITE bolibez filtrovana MAC a sifrovana a mne mobil najde wifinu a zacne sa pripajat a pripajat a pripajat... a nic.
Někdy se taky nepřipojím na free, ale to je v tom, že je free zdánlivě. Pokud ti ale nejde ani doma s vyplou veškerou ochranou? To je divný, vždyť tam ani nic pořádně nastavit nejde! Já se tedy připojím všude, kde se připojím s noťasem. Sice je slabší signál, ale bez problémů.
Já se jen přidám, také se připojím všude, kde by to jít mělo, zcela bez problémů. A signál povětšinou nějak zvlášť slabší není maximálně o jeden řád oproti notebooku s integrovanou WiFi.
Ahojky, mam takovy problem... Kdyz se prihlasim na Youtube.com a chci si prehrat nejake video, tak se mi to otevira v prohramu Prehravac datovych proudu, kde to nacita, nacita a nacita a nakonec to hodi hlasku, ze vyprselo spojeni se serverem nebo daty. Nevite co s tim? No a proc se mi to vlastne vubec otevira pres ten program?
Mam otázku.Chtěl bych se zeptat jak je to s netem,četl jsem,že max. rychlost je 3.6 protože nemá HSUPA(bo tak nějak),tohle bude asi otázka konkrétně na mike-bikera,vzhledem k tomu,že má i TP ,který má rychlost netu vyší(papírově) a pravděpodobně bydlí i v dosahu pražského 3G.Dík za odpověď
Jéje 1. HSUPA má a má jej na rychlosti 7.2Mbps což je momentální maximum poloviční hodnota pochází ze starých informací, nebo spíše spekulací, které kolovaly okolo června, poté se tyto bludy v ČR šířily hlavně tak, že sunnysoft měl (možná ještě má) strašně dlouho špatnou specifikaci a odtamtud spousta lidí čerpala, napříkald ještě dnes není vyjímkou najít na internetu, že Omnia PRO má procesor s taktem 664MHz kapacitu vnitřní paměti 1GB a podobně.
No to byla jedna věc ale rád bych se tě zeptal, na co by jsi tuto rychlost využil? Stejně většina přenosů v internetu je pomalejších než 3.6Mbps a pokud nechceš an zařízení stahovat filmy tak by ti zcela dostačovala rychlost 0,5Mbps
Jinak čerpal jsem z ce4you,kde mají tedy asi špatné informace.Jinak teď na Touchy pro mám Operu mobile,která je teda nehorázně pomalá,jsem přes HSDPA a měřič na internetu mně naměřil 386kb/s,co by jste tomu řekli? Snad to na Omnii Pro pofrčí rychle,hlavně je zapotřebí kvalitní prohlížeč.
Zdravim, tak jsem se v patek stal stastnym majitelem tohoto vybornyho pristroje. Je to moje prvni WM zarizeni a musim rict ze jsem unesen. Ikdyz teda TW je dobry tak maximalne na koukani, popripade na machrovani v hospode po sestym pivku, jak se to tam pekne hejbe:-) Takze TW slo pryc. Musim vam moc podekovat, protoze jsem si to tady pred koupi poradne procetl a nemel jsem jedinej problem s nastavenim cehokoliv.
Ale mam jednu otazecku. Netusite nekdo jak se zbavit vsech tech metastaz TW v systemu? Mam namysli treba nabidku napajeni, kde si muzu urcit jak rychle mi pobezi procesror, zapinani a vypinani jednotlivych modulu(wifi, bt,...) a tak podobne. Dost me to pije krev jak to zustava preskinovany.
Od soboty jsem také vlastníkem, zatím jsem se vším spokojen, jen si neumím poradit s jednou drobností! Když dám na hlavní obrazovku nějaké aplikace (hlasitost, připojení, touch player...) a kliknu na ně tak se mi ozve klapnutí, a nevím jak to vypnout! Nikde jinde mi to nedělá, v menu nebo kdekoliv jinde ať klinu na co chci... Snad všechny upozornění mám vypnuty! Poradí mi prosím někdo?
mike-biker: Tak to je skoda ze je to takhle vsude rozlezly. Nejaka cista ROM by se urcite hodila, ale zase mam celkem strach co se zarukou. No uvidime treba se objevi nejakej navod jak to povypinat pres registry stejne jako skin pro zpravy:-)
Tak pokud pujde puvodni ROM bez problemu vratit tak je to v klidku. Jo jeste jedna vec netusite nekdo jak zaridit aby klavesnice hned nezhasinala? Hledal jsem to snad vsude ale neuspesne...