Včera jsem si totiž hrál naštěstí né s htc hd ale s druhým mým přístrojem qtec 2020 ( což je přístroj staršího data , a vyladit si ho , najít tu zprávnou rom atd atd - trvá dost dlouho ) a tu najednou z ničeho nic přestala fungovat sd karta. Takže veškeré týdenní snahy v sekundě pošly v prach. Dovolil jsem si tímto nepříjemným mým zážitkem varovat všechny, kteří ještě nemají zálohu někde jinde než jenom na pam. kartě v přístroji.
PŘIPOMENUTÍ - ZÁLOHA PDA,PPC ATD
ahojte- vím že 99,9 procent registrovaným na tomto foru to nemusím připomínat ale jestli náhodou někdo patří do 0,1 procenta jako já , tomu rád připomenu , že je asi hoodně dobré udělat si zálohu ppc,pda jakýmkoliv programem k tomu určeným a to nejenom na pam. kartu v přístroji ( pda,ppc ) ale i na comp,notebook, flash disc atd ( zálohovaný soubor ).
Včera jsem si totiž hrál naštěstí né s htc hd ale s druhým mým přístrojem qtec 2020 ( což je přístroj staršího data , a vyladit si ho , najít tu zprávnou rom atd atd - trvá dost dlouho ) a tu najednou z ničeho nic přestala fungovat sd karta. Takže veškeré týdenní snahy v sekundě pošly v prach. Dovolil jsem si tímto nepříjemným mým zážitkem varovat všechny, kteří ještě nemají zálohu někde jinde než jenom na pam. kartě v přístroji.
Ale kdyz umrela SD karta, nic se prece nedeje, ne? Mas porad funkcni PDA, takze koupit novou SD a udelat zalohu
Ja mam na SD pouze uzivatelska data, vsechny programy instaluji do ROM (ma cca 270 MB, ale nainstalovane programy zabiraji asi jenom 30 MB)
Ja mam na SD pouze uzivatelska data, vsechny programy instaluji do ROM (ma cca 270 MB, ale nainstalovane programy zabiraji asi jenom 30 MB)
v qtec 2020 toho mista hold moc neni takze vsecko bylo na sd karte i zaloha.
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
no my se vcera stalo neco podobnyho kdyz jsem si hral tel od pritelkyni a omylem nahral jeji kontakty do svyho outlooku a moje do jejiho mobilu a pak jsem ty svoje promazal protoze je mam v pda preci a nahral ji zase do mobilu jenom ty jeji .. pak promazal cely outlook .. a jak jsem se divil kdyz jsem synchronizoval hd s outlookem a zmizely mi vsechny kontakty s HD
nastesti jsem nejaky cisla zachranil protoze jsem je mel v hovorech a v sms a nejaky jsem nasel zalohovany jeste v excel souboru od n6300 ... ale dneska jsem se uz koukal ... nahral si pimbackup a zalahoval si vsechno na kartu .. uz to mam i v notebooku a jeste to hodim na externi disk
a to jsem nikdy nestratil ani kontakt ... vzdycky to zalohoval .. no hrat si s outlookem je taky nekdy vec
)
a to jsem nikdy nestratil ani kontakt ... vzdycky to zalohoval .. no hrat si s outlookem je taky nekdy vec