diamond 2 calculator
diamond 2 calculator
Někde jsem četl ,že diamond 2 nemá kalkulačku,je to pravda?trochu divné na takový přístroj.díky za odpověd 
diamond 2 calculator
Tos cetl blbe
A i kdyby nemel, muzes si nahrat jakou chces.
-
achileus(cze)
- nováček

- Zařízení: htc diamond 2 cz
diamond 2 calculator
Prosim vás spustim na něm tuto aplikaci
http://my-mobile.cz/viewtopic.php?f=57&t=5208&p=59541" onclick="window.open(this.href);return false;
děkuji
http://my-mobile.cz/viewtopic.php?f=57&t=5208&p=59541" onclick="window.open(this.href);return false;
děkuji
diamond 2 calculator
To je ale nokia forum, a Nokiacky OS je Symbian, zatial co HTC ma WM! Ale zato ma dobre rieseny emulator JAVA aplikacii (JBlend) a mne to tam ide. Sice trosku divne, lebo proporcie sa zmenia, ale ide.
-
achileus(cze)
- nováček

diamond 2 calculator
No já to právě používám dost často a bez něj sem jak bez jedný ruky,neni za to nějaká dobrá náhrada?
diamond 2 calculator
Este existuju z mne znamych emulatorov JBed a J2ME emulator ale osobne som ich neskusal.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
diamond 2 calculator
Matikář je dobře použitelný ve starém IBM J9 emulátoru...
Jinak osobně si vystačím s Spacetime "kalkulačkou" + občas nějaké vzorečky do excelu (tam by šla i udělat alternativa k matikáři)
Jinak osobně si vystačím s Spacetime "kalkulačkou" + občas nějaké vzorečky do excelu (tam by šla i udělat alternativa k matikáři)
-
achileus(cze)
- nováček

diamond 2 calculator
to jsem ještě jednou já.
Mám problém s kalkulačkou Spacetime -já hlavně potřebuji rychle spočítat úhly a strany v trojůhelníku
a nepodařilo se mi jí nainstalovat-verze 3- a když jí v počítači spustim tak mi pda hlásí ,že aplikace
neni digitálně podepsaná důvěryhodným certifikátem.
ten matikář sem stáh otevřel a funguje ,ale nejsou čitelná čísla ,nevíte jak to změním třeba rozlišení .
děkuji
ps:je to do htc diamond 2 -(mám ho tři dny)
Mám problém s kalkulačkou Spacetime -já hlavně potřebuji rychle spočítat úhly a strany v trojůhelníku
a nepodařilo se mi jí nainstalovat-verze 3- a když jí v počítači spustim tak mi pda hlásí ,že aplikace
neni digitálně podepsaná důvěryhodným certifikátem.
ten matikář sem stáh otevřel a funguje ,ale nejsou čitelná čísla ,nevíte jak to změním třeba rozlišení .
děkuji
ps:je to do htc diamond 2 -(mám ho tři dny)