JZB
Softík na vytáčení kontaktu z úkolů - hledám
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Zdarec všem. Jak naznačeno v názvu tohoto příspěvku, hledám softík na vytáčení kontaktů z úkolů. Objasním: V úkolech mám např. nadefinováno, že mám zavolat ve 13,00 hod Frantovi Vomáčkovi. A nyní bych si představil, že mě to jednak upozorní (což je normální a děje se tak) a navíc, že by se mi buď nabídla klávesnice, nebo Favorites, nebo se začal kontakt vytáčet. Zkrátka si ulehčit práci. Jo, je to taková blbůstka, ale taková vychytávka by nebyla marná
Nebo jestli existuje nějaká podobná alternativa. Díky předem.
JZB
JZB
-
rein
- přispěvatel

- Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Aj ja sa pripajam k tejto prosbe, takato vychytavka mi velmi chyba,nakolko velmi casto pouzivam pripomienku na hovor.
Mysli ze taketo nieco kedysi davno vedel nejaky hlupy SE a od vtedy som mal X fonov ale ani jeden takuto vychytavku nemal.
Mysli ze taketo nieco kedysi davno vedel nejaky hlupy SE a od vtedy som mal X fonov ale ani jeden takuto vychytavku nemal.
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

Koukám, že nikdo nereaguje
Chtěl jsem se zeptat někoho, kdo používá pocket informant, jestli ten by to neuměl. Chtěl jsem si ho nainstalovat a vyzkoušet osobně, ale ani jedna verze nelze rozchodit, protože prý "The specified module could not be found"
Takže jediná cesta zbývá někoho poprosit. Btw: taky se někdo při instalaci PI setkal s touto hláškou?
JZB
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 13, 2009 16:56) --
Oba problémy vyřešeny. Pocket informant nainstalován - nesměl být na kartě. Nicméně nefachčí korektně. Lepší je Agenda One, která mi pořešila i problém s tou nabídkou volání, viz první příspěvek.
JZB
JZB
-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 13, 2009 16:56) --
Oba problémy vyřešeny. Pocket informant nainstalován - nesměl být na kartě. Nicméně nefachčí korektně. Lepší je Agenda One, která mi pořešila i problém s tou nabídkou volání, viz první příspěvek.
JZB
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Podle mě je jednodušší si takové úkoly zapsat do kalendáře, kde tuhle možnost máte.
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

To Farokh: No však jo, přes kalendář zadám úkol (schůzku) zavolat např. Franta a zadám číslo z adresáře. A když to pípne, tak se mi objeví upozornění, že mám volat Frantu a to zadané číslo. Po kliku na to číslo, se začne vytáčet
a o to mi primárně šlo. Heh, blbůstka, ale potěší
JZB
JZB
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Teď jsem trochu zmatený z tvé odpovědi. Když jsi psál o úkolu, tak jsem pochopil, že máš na mysli 'Tasks' , tak jsem doporučil ať to děláš přes kalendář, kde to jde. Teď jsi v posledním příspěvku potvrdil, že to jde, nebo se ptáš na něco víc?
-
rein
- přispěvatel

Ide o to, ze takto to nefunguje a nie ze funguje.jozinzbazin wrote:Po kliku na to číslo, se začne vytáčet a o to mi primárně šlo
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

To Farokh: jo měl jsem na mysli Tasks. Sorry, ale mé technické znalosti jsou fakt děsné a proto tomu odpovídá i můj popis problému. Hlavně, že to maká.
To rein: mně to jede
. Máš nainstalený prog Agenda One
Tak jak to píšu v mém příspěvku někde na začátku?
JZB
To rein: mně to jede
JZB
-
rein
- přispěvatel

Mám, ale aj tak keď začne zvoniť pripomienka na hovor, tak na ňu kliknem otvorí sa, ale keď kliknem na číslo tak sa nič nedeje (nevytáča sa číslo, ktoré som dal do pripomienky ), neviem či to nieje spôsobené TF3D....aj som ho vypol, ale veľké ponuky ostanú aj tak.
Ako sa dá dosiahnuť aby zariadenie bolo čisto MS bez všetkých fičúr od HTC.
Ako sa dá dosiahnuť aby zariadenie bolo čisto MS bez všetkých fičúr od HTC.
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

To rein: No a v tom asi bude ten problém
Já mám ROMku od BSB WM 6,5 Lite. To znamená úplně ořezanou a bez TF
JZB
JZB
-
rein
- přispěvatel

Aha a už sme doma 
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

To rein: Když vyplníš podmínky toho úkolu, pak klikneš v těch podmínkách na záložku Poznámka a v roletce vybereš: vložit jméno, nebo vložit jméno a číslo. Stačí jméno (které vybereš z kontaktů) a potvrdíš. Když to pípne v daný čas, tak se tam objeví že máš zavolat a to jméno, které jsi tam vložil. Je podtržené
A když na něj klikneš, tak se ti nabídne přímo jeho karta a dá ti vybrat, jestli volat, poslat SMS nebo email. Teda aspoň mně se to tak ukazuje. Používám Resco Contact Manager a možná to s jiným nefachčí.
JZB
JZB
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

http://www.xda-developers.com" onclick="window.open(this.href);return false;rein wrote:Ako sa dá dosiahnuť aby zariadenie bolo čisto MS bez všetkých fičúr od HTC?
Tam si najeď do wiki, najdi svoje zařízení, nastuduj co je to HardSPL, jak se odemkne a v případě reklamace zas zamkne a flashni si nejakou čistou neoficiální ROM jako kolega výše
Jen taková malá poznámka: papírově přehráním neoficiální ROM porušuješ záruku, jde to to ošidit tak, že v případě potřeby
zase flashneš origo ROM a zamkneš SPL, většina servisů to dál neřeší, ikdyž by mohla, ale i přesto veškeré úpravy děláš na vlastní zodpovědnost