Důvod proč jsem se rozhodl pro fólii na celé tělo je ten, že člověk nikdy neví co ten kryt vydrží a navíc jsem na to velmi zvědavý jak obalým celý mobil fólií
Fólie na displej
-
~Kocur~
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
folie na displej
Já jsem sám zvědavý jak invisible shield bude vypadat uvidím objednaný je teď jenom kontrolovat schránku. Jak už jsem psal fotky určitě nějaké dodám a pár škrábanců tam už bohužel mám, mobil nosím v kapse a stane se že i s klíčema takže je udivující že to zatím přežil jen s malými oděrkami
.
Důvod proč jsem se rozhodl pro fólii na celé tělo je ten, že člověk nikdy neví co ten kryt vydrží a navíc jsem na to velmi zvědavý jak obalým celý mobil fólií
jak to bude vypadat 
-
fore
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10
folie na displej
no teda... na to abych dal mobil za 12 000 do kapsy s klicema nemam odvahu... ja teda nevim ale nosim to zvlast protoze nesnasim kdyz je neco poskrabany ... to bych neprezil
folie na displej
Já tedy mobily nosím zásadně v pouzdře.
Na OP mám pouzdro "REDPOINT" za 300,- a maximální spokojenost. Navíc má přesku na opasek v provedení že znemožňuje vysunutí a vypadnutí.

Na OP mám pouzdro "REDPOINT" za 300,- a maximální spokojenost. Navíc má přesku na opasek v provedení že znemožňuje vysunutí a vypadnutí.
folie na displej
Taky by mě zajímaly pouzdra pro Omnii PRO, na míru sehnat zatím nelze tak pokud je nějaké, které omnii dobře sedne zkuste napsat.
folie na displej
Taky sem koukal že těch redpointů je více. Pak tu někdo psal o pouzdře Krusell tak by opravdu mohlo pasovat Hector L, stojí ale 400 tak by mě zajímalo jestli ho někdo máte a jak tam přesně pasuje, jestli je v něm pda na volno nebo jestli je tam napasované z tuha...Díky
pouzdro
ja mam Krusell hector l a uplne krasne tam sedne neni ani zapasovany a ani tam nelita
...vnitrni rozmery jsou 115x61x18 telefon je mensi ten ma myslim 113x59x16.pouzdro ma vzadu poutko na opasek a je zaviratelne na magnet a co se tice materialu tak vyztuzena kuze cim to nevim ale pevna je dost.a jsou to dva kusy kuze sesite k sobe vypada to moc dobre a je za 350 hnede a 390 cerne coz si myslim na ochranu telefonu za 11500 je zanedbatelna polozka.zespoda je v nem otvor kterym telefon vzdy prstem vydloubnu z pouzdra.opravdu sedi perfektne telefon jde snadno dovnitr i ven a pritom se v pouzdre ani nehne a nemam problem ze by se vysouvala klavesnice pri manipulaci.myslim ze sem na nic nezapomel 
folie na displej
Asi si zajdu do Sunnysoftu v Brně a vyzkouším si ho tam, pouzdro vypadá opravdu velice zdařile. Mohl by jsi ještě prosím připsat jestli jsou magnety dostatečně silné a zda telefon nevypadne ani při štěrkání v otočeném stavu (rozepínáním dolů) ?
folie na displej
tak telefon nevypadne ani nahodou i kdyz je obracene,drzi dobre.pouzdro jak je sesite ze dvou kusu tak to ten telefon pritahne...nema to pevne boky a kdyz je pouzdro prazdne tak neni problem ho zmacknout na tloustku te kuze jestli rozumis a to je podle me vyhoda protoze to ten telefon vzdy pekne pritahne...magnet je tam jeden a drzi vcelku dobre ale i kdyz to pouzro necham otevrene tak telefon nevypadne.osobne sem rad ze ho mam a muzu jen doporucit.zezacatku je trosku nepodajne ale je to kuze takze se casem pekne poda.je opravdu pekne vypada drazsi nez kolik stoji
-
tompec
- častý přispěvatel

- Zařízení: Iphone 7 128 black
folie na displej
Koupil jsem v Sectronu pouzdro HTC na TP2. Je kožené, bytelné a po stranách je na gumy a je tu hodně místa na konektory. Je na opasek s klipem + na nasazení na opasek. Je na suchý zip. Ale stálo mě 590 kč....
folie na displej
Ten Krusell hector l vypadá dobře, jenom se mě nelíbí, že oba horní rohy telefonu jsou obnažené a lehce zranitelné.
Pouzdro Redpoint jak jsem psal ochrání celý telefon a ještě má po obvodu jakoby vyvýšený šev, který když ho máte na opasku a někde zachytíte třeba o dveře telefon bezpečně ochrání (už se mě to stalo 3x). O jaký typ se jedná nevím-kupoval jsem ho v běžný prodejně mobilů. Pro OP je trošičku větší, ale to vůbec nevadí. V zavřeném stavu ho drží 2 opravdu silné magnety. Používám ho asi měsíc a můžu doporučit.
Pouzdro Redpoint jak jsem psal ochrání celý telefon a ještě má po obvodu jakoby vyvýšený šev, který když ho máte na opasku a někde zachytíte třeba o dveře telefon bezpečně ochrání (už se mě to stalo 3x). O jaký typ se jedná nevím-kupoval jsem ho v běžný prodejně mobilů. Pro OP je trošičku větší, ale to vůbec nevadí. V zavřeném stavu ho drží 2 opravdu silné magnety. Používám ho asi měsíc a můžu doporučit.
folie na displej
Nezkoušel někdo "narvat" Omnii Pro do koženého pouzdra od SE P1i?Myslím to,které je už přibaleno s telefonem.Tipuju,že omnia bude trčet ven a možná tam ani nevleze,ale jen by mě to zajímalo,protože šířkou a tloušťkou jsou si oba telefony podobné..
-
~Kocur~
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
folie na displej
vavroň: zkoušel jsem to ale nepovedl se mi tam narvat :D je o něco širší (asi logické když má výsuvnou klávesnici
)
folie na displej
to je škoda
tohle mi hodně vyhovuje a kdyby bylo podobné i na Omnii,byl bych spokojen.ale díky za info 
folie na displej
Tak jsem si dnes pořídil taky pouzdro od firmy Krusell typ Hector L a opravdu kvalitní + pěkné pouzdro, které bude maximálně splňovat svůj účel. Sice mě zezačátku trochu mrzelo, že černé pouzdra došly, tak jsem si pořídil hnědé ale teď už bych asi ani za černé neměnil.
Každopádně toto pouzdro mohu doporučit.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
folie na displej
Já už mám folii Martin Fields i Brando a pouzdro No name, ale super s otočným aretačním klipem. Je to tedy na Omnii i8000, ale docela mě překvapuje, že ani Martin nemá ještě folii pro B7610?

-
tompec
- častý přispěvatel

- Zařízení: Iphone 7 128 black
folie na displej
Kdyby to někdo chtěl, tak to pouzdro má označení HTC PO-C300.tompec wrote:Koupil jsem v Sectronu pouzdro HTC na TP2. Je kožené, bytelné a po stranách je na gumy a je tu hodně místa na konektory. Je na opasek s klipem + na nasazení na opasek. Je na suchý zip. Ale stálo mě 590 kč....
folie na displej
No jo, kolem B7610 nebyl takový humbuk jako Omnie II a tak o ní spousta výrobců zatím ani neví a ke všemu se Omnia PRO začala prodávat později než Omnia II i když paradoxně se do ČR přes O2 dostala dříve, zatímco Omnia II se prozatím u nás ještě neprodává.mike-biker wrote:Já už mám folii Martin Fields i Brando a pouzdro No name, ale super s otočným aretačním klipem. Je to tedy na Omnii i8000, ale docela mě překvapuje, že ani Martin nemá ještě folii pro B7610?![]()
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
folie na displej
A přitom u oficiálních zdrojů před vydáním obou Omnií bylo napsáno,že dříve přijde do prodeje Omnie pro a to už koncem letních prázdnin!
-
soufler
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro2
folie na displej
Včera mi přišlo na email toto:
Dobrý den,
Folie pro omnii pro by měla být na českém trhu koncem tohoto měsíce.
S pozdravem
MAREK SMOLÍK
obchodní zástupce
Creed s.r.o.
Křižíkova 68a
CZ-660 90 Brno
http://www.invisible-shield.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.creed.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
m. +420 777 061 471
f. +420 227 203 956
Dobrý den,
Folie pro omnii pro by měla být na českém trhu koncem tohoto měsíce.
S pozdravem
MAREK SMOLÍK
obchodní zástupce
Creed s.r.o.
Křižíkova 68a
CZ-660 90 Brno
http://www.invisible-shield.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.creed.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
m. +420 777 061 471
f. +420 227 203 956
folie na displej
to soufler:
Tak to mi teda vysvětli...Tý samý firmě sem psal já asi cca 14 dní zpátky a žádná odpověď...Sem myslel že kašlou na zakazníky a najednou vidím, že tobě odpověděli...Co si jim nasliboval nebo čim si vyhrožoval, že reagovali?
Tak to mi teda vysvětli...Tý samý firmě sem psal já asi cca 14 dní zpátky a žádná odpověď...Sem myslel že kašlou na zakazníky a najednou vidím, že tobě odpověděli...Co si jim nasliboval nebo čim si vyhrožoval, že reagovali?