Fólie na displej
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
folie na displej
Přímo od kraje ke kraji netuším, ale na displej a nebo koupit větší a oříznout ano.
folie na displej
jenže oříznutí je k ničemu. To pak ty oříznuté okraje nikdy nepřilnou jak mají 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
folie na displej
Zalezi cim ji orezavas a z ktere strany.Ja nekolikrat orezaval folii a vzdy i v tech orezanych mistech sedla perfektne bez poznani.
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
folie na displej
Až bude od BoxWave tak je to pro mě jasná volba, Brando jsem měl na Wizardovi. Na Kaiserovi mám teď Boxwave a je to podstatně lepší fólie
folie na displej
Ahoj, uvažuju o omnii pro a měl bych dotaz. Je opravdu nutné dávat na displej fólii? To by se běžným používáním povrch nějak poškodil? Samozřejmě chápu, že při nějakém drsném zacházení to jde poškodit ale prstem nebo stylusem?
folie na displej
Ano displej by se poškrábal i velmi šetrným používáním, stačí přes nějaké smítko na displeji přejet stylusem a už může vzniknout škrábanec. Fólie ale ničemu nevadí a pokud je dpobře nalepená tak vpodstatě ani po chvíli nepoznáš, že ji tam máš.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
folie na displej
PDA používám řadu let bez folie a nikdy jsem poškrábaný displej neměl.
folie na displej
Ospen: to je mozne. Zato ja videl opravdu hodne poskrabanych PDA, jejichz majitelum byla folie ukradena 
Abych se ale priznal, je mi ukradene, jestli nekdo ma nebo nema na svem PDA folii. Muj displej to neni
Abych se ale priznal, je mi ukradene, jestli nekdo ma nebo nema na svem PDA folii. Muj displej to neni
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
folie na displej
ono prostě jen záleží na přístupu k věci, pokud bych nosil PDA s klíčema v kapse, tak je folie samozřejmostí
folie na displej
Ja treba diamonda2 nenosim v kapse s klicemi (to je zverstvo), ale v kapse ho mam, a je proste obcas zapraseny. A navic ho ovladam prstem, takze bez folie by byl hned poskrabany, ani bych nevedel jak.
-
~Kocur~
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
folie na displej
tak jsem si právě objednal Invisible Shiel for OmniaPRO na celý mobil za 25 dolarů tak by mě zajímalo jak to dopadne napíšu až mi příjde 
folie na displej
Jo tak na to jsem zvědavý, ocenil bych pár fotek a hlavně pár subjektivních pocitů jako je klouzavost plochy, pružnost na displeji a viditelnost nebo spíše průhlednost shieldu.
folie na displej
~Kocur~: škoda že jsem to nevěděl, vzal bych si taky a poštovný by bylo na 1/2. 
-
soufler
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro2
folie na displej
To každopádně 
-
~Kocur~
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
folie na displej
_Ja: no škoda no to poštovné je totiž dost drahé teda fólie vyjde na cca 450 Kč a poštovné na cca 105 Kč ( je možné i levnější ale dodání do 7-10 dnů to si radši něco připlatím a mám to do 6 dnů)
A určitě sem pak hodím i nějaké fotky a dojmy taky jsem na to zvědavý snad to nebudou vyhozené peníze ale něco na ten diplej jsem už koupit musel už tam mám malé škrábance
Jakmile to vyzkouším tak třeba se pak bude dát domluvit hromadná objednávka
, jestli to teda nezačnou už do tý doby do česka dovážet i normálně
A určitě sem pak hodím i nějaké fotky a dojmy taky jsem na to zvědavý snad to nebudou vyhozené peníze ale něco na ten diplej jsem už koupit musel už tam mám malé škrábance
Jakmile to vyzkouším tak třeba se pak bude dát domluvit hromadná objednávka
folie na displej
Jo, sem psal i oficialnímu dovozci ZAGG do ČR, ale bohužel mi neodpověděl...Ale počítám, že tak do měsíce to sem začne vozit...Jinak psal sem i výrobci BoxWave a ty mi napsali že až budou mít dostatečnou poptávku na folii pro OP tak je začnou vyrábět a dají mi vědět...Tak uvidíme co z toho bude. Jinak to samý mi napsal i ZAGG a do týdne jí měli v nabídce 
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
folie na displej
A proc sis nekoupil jen na displej.Dit ta zadni strana je prej "neposkrabatelna" tak proc kupovat na celou OP kdyz staci jen na displej?Nebo se v necem pletu?Jo a urcite napis jak se omnia ovlada s tou folii..
folie na displej
Daidalosi říká ti něco výrok z Pelíšků "tak nerozbitné skleničky říkáš?", trošku mi to připomnělo nepoškrabatelný kryt. 
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
folie na displej
Taky proto sem to dal do uvozovek
samozřejmně chápu,že se poškrábe,ale asi není nutné kupovat na to kryt nebo ano? Jaké sou vaše zkušenosti s tím?
folie na displej
No já si plánuju koupit pouze fólii na displej ale to jen proto, že fólie by měly být kvalitnější než invisible shield. Osobně na omnii zatím nemám jediný škrábanec a to jsem si ještě nekoupil ani provizorní pouzdro a nosím jí pouze v kapse, takže dle mého by se to poškrábat jen tak samo nemělo ale kdyby měl invisible shield stejně kvalitní ochrannou vrstvu na displej jako klasické fólie tak bych si jej určite pořídil.