Restartnu-li phone část občas se to urychlí, většinou to ale stejne nepomůže. Často to dělá například to že čekám na zprávu 5 minut tak pošlu další certifikaci, hned přijde zpráva, ale dorazí ta předchozí která je tím pádem už neplatná, dnes jsem strávil placením jedné částky 57 minut, snad rekord
Mezitím jsem stihnul zavolat na O2, operátorka byla absolutně mimo, neměla potuchy o co se jedná, furt mlela něco o premium SMS a že se prý mám zavolat do banky. Tak jsem si tam zavolal ať mám čím argumentovat, operátorka v bance poslala zprávu, po asi třech minutách čekání přišla zpráva, bohužel zcela jiná, ta na potvrzení platby, ale také už neplatná, operátorka mi sdělila že zpráva od nich odešla okamžitě a že to je problem O2, takže znovu volám.....
Teď jsem už chytil někoho kdo tomu aspoň rozumí, takže chtěla vědět časy apod. a že to předá dále, během toho desetiminutového hovoru mi alespoň přišel správný kód na potvrzení platby tak jsem to konečně zaplatil.
Před chvilkou mi přišla od O2 zpráva že mám zkusit jiný telefon..grrrr, je mi jasné že když napišu na HTC že bude tvrdit že to je věc operátora, což si také myslím od začátku ale ten se k tomu absolutně nemá.
Používal jsem pouze originální ROM, zatím dvě verze, na obou to fungovalo dost podobně, i hned po reinstalaci.
Setkal jste se už někdo s něčím podobným a vyřešil jste to nějak?, mně už docela dochází trpělivost, problém je prakticky při káždém přístupu do banky.
Snad to aspoň někdo dočet až do konce