Český O2 nabídne HTC HD2 v listopadu, přidá se i T-Mobile?
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Jediný telefon, kupovaný s dotací operátora byl Philips Diga, všechny ostatní jen keš. Možná, že O2 dá Leoše za 1Kč s úvazkem na 100 let
srry za O.T., ale hnusně leje :-/
-
fjungbklofe
- nováček

- Zařízení: HTC
Fúha. No mne je zrejmé, že to lacné nebude, ale nazývať 19k CZK príjemnou cenou..... i keď ako vravis ty : "z môjho pohľadu".Standa wrote:Kdyby Leo stál 19 tisíc, byla by to z mého pohledu příjemná cena.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
19.000 je vysoká cena. Kyž jsem scháněl HD, tak u Gold partnera O2 byl tenkrát k mání právě za 19.000
a vedle v obchodě za 14.999, takže Standův odhad bude asi v reálu.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Vysoká cena? 19 tisíc? Víte, kolik stál HTC Universal v době uvedení? 30 tisíc a více, a kolik lidí si ho koupilo (i když teda většina z nich ho potřebovala k práci a ne k posouvání stránek v TouchFLu
)
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Dal bych i víc, ale musel by mít odporový displaya a stylus. Žádat D-pad už bych se neodvažoval.
V tom pripade je ohlasena 14 999,- asi ultrasuperprijemna cena, co?Standa wrote:Kdyby Leo stál 19 tisíc, byla by to z mého pohledu příjemná cena.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Je to doporučená cena, tak pokud se moc nezhoupne kurz, tak cena u prodejců bude cirka 14000 až 14500 Kč, což je hodně slušné.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
No to zcela určitěAll.Os wrote:V tom pripade je ohlasena 14 999,- asi ultrasuperprijemna cena, co?Standa wrote:Kdyby Leo stál 19 tisíc, byla by to z mého pohledu příjemná cena.
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
15000 mi přijde jako celkem dobrá cena.Celkem,kdyby to prodával jiný výrobce(Samsung,..)troufal bych si tvrdit,že jeho cena by byla tak o 1až 2 tisíce levnější.
Jinak 19000kč je tedy až moc na můj vkus,představte si,že za tůhle cenu můžete mít nadupaný(relativně) notebook,se kterým uděláte mnohem víc než s telefonem..
Doufám,že HD 2 bude prodávat i Mobildick to by mohla být cena více než příjemná..
Jinak 19000kč je tedy až moc na můj vkus,představte si,že za tůhle cenu můžete mít nadupaný(relativně) notebook,se kterým uděláte mnohem víc než s telefonem..
Doufám,že HD 2 bude prodávat i Mobildick to by mohla být cena více než příjemná..
-
Standa
- smartmaniak

Tohle je asi dost subjektivní, ale já nemám pda jako náhradu počítače, pro mě je to samostatná "jednotka". Takže pokud by někdo vyrobil opravdového nástupce Universala, bral bych cenu 26 tisíc jako adekvátní (ve srovnání s cenou 15 tisíc za HD2).
Tak takove HD2 Pro by se dalo vice mene za nastupce Uniho povazovat a je-li rozdil mezi D2 a TP2 cca 4 000,-, tak HD2 s klavesnici by se mohlo prodavat pod 20 a to by byla slusna cena.
Ja osobne jsem si jako sve prvni WM zarizeni poridil Diamond, hlavne kvuli velikosti, ale ted, po roce pouzivani, uz jsem si jisty, ze pristi zarizeni musi mit v prvni rade skutecny displej a docela bych ocenil HW klavesnici. Na druhou stranu Uni uz je prilis velky a HD2 Pro by pro me taky bylo moc. Takze ted se rozhoduju, jak moc po klavesnici touzim a jestli tedy zvolit TP2 nebo ve vetsine veci lepsi HD2 (i kdyz jsem trochu nesvuj z kapacitniho displeje, u iPhone se mi to vubec nelibilo a navic jsem si docela oblibil stylus).
Ja osobne jsem si jako sve prvni WM zarizeni poridil Diamond, hlavne kvuli velikosti, ale ted, po roce pouzivani, uz jsem si jisty, ze pristi zarizeni musi mit v prvni rade skutecny displej a docela bych ocenil HW klavesnici. Na druhou stranu Uni uz je prilis velky a HD2 Pro by pro me taky bylo moc. Takze ted se rozhoduju, jak moc po klavesnici touzim a jestli tedy zvolit TP2 nebo ve vetsine veci lepsi HD2 (i kdyz jsem trochu nesvuj z kapacitniho displeje, u iPhone se mi to vubec nelibilo a navic jsem si docela oblibil stylus).
-
Standa
- smartmaniak

Jo. 19 tisíc za nástupce Universala, tzn. něco s minimálně stejným výkonem, minimálně stejně velkým displejem, minimálně stejně pohodlnou klávesnicí a s menší spotřebou by byla velmi dobrá cena za novinku. Bohužel dosud nikdo nic takového nevyrobil. Snad bude HD2 Pro první
.
HW klávesnice je nutnost, nejvíc mě vždycky deprimovalo, když klávesnice zabrala víc než polovinu místa na displeji, takže nic pořádně nevidím a veškeré aplikace musím proto optimalizovat a ještě tato klávesnice nedosahuje pohodlí hardwarové klávky. Kdybych měl na výběr mezi TP2 a HD, jdu dnes určitě do TP2, ale TP2 vs.HD2 to nevím... TP2 má klávesnici a stylus, HD2 všechno ostatní...
HW klávesnice je nutnost, nejvíc mě vždycky deprimovalo, když klávesnice zabrala víc než polovinu místa na displeji, takže nic pořádně nevidím a veškeré aplikace musím proto optimalizovat a ještě tato klávesnice nedosahuje pohodlí hardwarové klávky. Kdybych měl na výběr mezi TP2 a HD, jdu dnes určitě do TP2, ale TP2 vs.HD2 to nevím... TP2 má klávesnici a stylus, HD2 všechno ostatní...
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Dá se na tom nepřesném kapacitním displeji pracovat třeba s Remote Desktop? Testoval to už někdo?
Co bych dal za odporový... :(
Co bych dal za odporový... :(
-
Marek Hajn
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony
Tak 14 577 Kč za nedotovaný HTC Leo u Vodafonu je vcelku slušná cena, ne?
Na mě je ten přístroj ale moc velký, nicméně už se těším na vaše první uživatelské zkušenosti.
Na mě je ten přístroj ale moc velký, nicméně už se těším na vaše první uživatelské zkušenosti.
Radek Hulán: Samozřejmě, že to bude méně přesný, ale na druhou stranu, tady je možnost poprvý prakticky využít multitouch. Př: Tahem jedním prstem ovládat myš, tahem dvěma prsty posouvat celý obraz. Pak samozřejmě zoomování dvěma prstý a podobný serepetičky. Ovšem pochybuju, že se toho někdo chopí a udělá něco použitelnýho.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Problém je, že pokud máš rozlišení displeje 800x480 a úhlopříčku nějakých 4", tak nutně potřebuješ stylus - představa, že prstem "kliknu" na to správné submenu o velikosti 40*8px je fakt nereálná. Stylusem to jde, ten je přesný. Takto namísto "View table" mohu zvolit "Drop table" prstem a je to v řiti... Celé by to mohl řešit ten patentovaný HTC stylus pro kapacitní displej, jenže ten u HD2 není.
Chtěl jsem HD2 předobjednat, ale raději počkám, zda to bude použitelné.
Multitouch je jinak marketingová pitomost "významná" tak pro idioty, je úplně jedno jestli zvětšuji fotku otáčením jednoho prstu nebo roztahováním dvou prstů.
Chtěl jsem HD2 předobjednat, ale raději počkám, zda to bude použitelné.
Multitouch je jinak marketingová pitomost "významná" tak pro idioty, je úplně jedno jestli zvětšuji fotku otáčením jednoho prstu nebo roztahováním dvou prstů.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Nemyslím si, že kapacitním displejem to půjde ovládat tak snadno. A ohedně toho "magnetického stylusu" tu již někdo naznačil, že HTC si to beztak patentovalo jenom proto, aby to nemohl vyrábět někdo jiný. Kdepak, WM + práce + kapacitní displej, nejde do sebe
To samozřejmě je, ale chtěl jsem jenom říct, že by jiný funkce mohl mít dotek jedním prstem a dotek dvěma prsty. Ale to je jedno. 
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
tak T-mobile uz zaradil HD2 do svoji nabidky za docela rozumne ceny, zaklad za 14 999kc vice: http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenti ... m=friendly" onclick="window.open(this.href);return false;
jenom bude zalezet kdypak bude na sklade a jestli si soudrzi s t-mobile nejak zaradili na ROM nebo ji konecne nechali puvodni
jenom bude zalezet kdypak bude na sklade a jestli si soudrzi s t-mobile nejak zaradili na ROM nebo ji konecne nechali puvodni
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
už je máme a jsou naprosto bez brandu