Windows Mobile 6.5 klepe na dveře: Premiéra už zítra

Diskuze o programech pro Windows Mobile
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Aby jsi se z toho upgradu nezblaznil :tlem: Vy to tak prozivate jako kdyby to bylo kdovi co.
Bude v nasledujicich tydnech,takze muzes jit klidne spat.
A za druhe,HTC nikdy nevydalo oficialni zpravu ze upgrade bude dostupny hned 6 rijna 2009
davemann
nováček
nováček
Zařízení: htc touch diamond 2

Post by davemann »

omg
duck
nováček
nováček
Zařízení: Topaz

Post by duck »

Ja jsem koukal na to oficialni oznameni, kde je Steve Ballmer a ten didla z HTC a tam je jasne receno, ze to bude, ze to bude zadarmo a ne kdy to bude. Nikdo od HTC neslibil, ze to bude v den oficialniho predstaveni WM6.5. Sice jsem si to taky pral, ale release datumy HTC byly vzdy na dlouhe lokte. Mozna se toho do vanoc dockame :)
mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black

Post by mlndsk »

htcjirka wrote:Aby jsi se z toho upgradu nezblaznil.Bude v nasledujicich tydnech,takze muzes jit klidne spat.
A za druhe,HTC nikdy nevydalo oficialni zpravu ze upgrade bude dostupny hned 6 rijna 2009

Doporucuji se optat autora webu, on ma pokud vim informaci od PR HTC, ze dnes. Takze bud HTC lze, nebo to dneska jeste bude.

Jestli je PR oddeleni oficialni cesta nebo ne, ponecham na vas.
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by HTCKlorec »

htcjirka: Nemaj mi to za zle, ale som sa na to tesil. A navyse Jirkovi to udajne potvrdil PR HTC, aspon tak pise v jednej z noviniek, resp v komentari k nej:
"Doufám, že to tak skutečně bude, ale ty informace o dostupnosti ROMek mám přímo od PR HTC, takže snad ano"
davemann
nováček
nováček
Zařízení: htc touch diamond 2

Post by davemann »

no to je pravda no .. nebylo ustanoveno datum mozna to cele bylo mysleno ze predstavi m6.5 a teprve ho dostanou pod ruky vyvojaři a během +-14 dni to na ten telefon připravi .. je to možné .. akorat me zaraží fakt že v každé informaci ktera byla řečena tak se mluvilo o 6 řijna .. uz dva dny cekam a kaslu na to! pockam jeste do 22-23:00 a pak na to .:.!
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by HTCKlorec »

Tak, nejak to prekusnem... Lebo som bol v tom, ze vyvojari system dostali vopred, a iba ho poupravia, optimalizuju, a napchaju svoje apps, ale to uz nejaky cas vopred. Vobec ma nenapadlo ze MS im da ROMky az po uvedeni.
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

pokud dobře vím tak Windows dokončil WM 6.5 už tak před 3 měsícema a předal je výrobcům...dokonce tady o tom myslim byla i bleskovka. viděl bych to takže to bude toho 12.října.

docela mě ve Win sklamaly...je to od nich tipicky....něco naslibujou a pak prd....

Notes to Editors
Customers with an original HTC Touch Diamond2 or Touch Pro2 will be able to update their phone via a new ROM which will be available from HTC’s website in the coming weeks at http://www.htc.com" onclick="window.open(this.href);return false;.

tak tohle je primo ze stranky htc....

pro ty anglicky nemluvici......update bude možny ze stranek htc v příštích týdnech....ne dnes zitra nebo za tyden.....v příštích týdnech...to mužou byt klidně i měsíce..to je konec.....
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Vždyť je to celkem fuk, já se sice taky těším, ale zase žádné rapidní změny tam nejsou, tak vo co gou? ;-)
duck
nováček
nováček

Post by duck »

element332 wrote:
Notes to Editors
Customers with an original HTC Touch Diamond2 or Touch Pro2 will be able to update their phone via a new ROM which will be available from HTC’s website in the coming weeks at http://www.htc.com" onclick="window.open(this.href);return false;.

tak tohle je primo ze stranky htc....
to je objev .... viz muj prispevek vyse ... :roll:
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

sry duck..nevšiml jsem si že už totady někdo zminil....
duck
nováček
nováček

Post by duck »

element332 wrote:sry duck..nevšiml jsem si že už totady někdo zminil....
vpoho :) muj treti prispevek a uz nekomu nadavam, to slo rychle :-D
Maňa
nováček
nováček
Zařízení: Touch Diamond2

Post by Maňa »

v pátek si půjdu pro TD2, sem zvědavej co tam nakonec budu mít :) doufám, že se tak jako tak se WM a dotykovým ovládáním nějak poperu 8-)
těším se jak malej kluk :grin:
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by jjiirrii »

Kdybych tušil že dnes nebude nová ROM, ale zase jen mlžení HTC (což mohli oznámit o trochu dříve, například dnes v 00 hod., čímž by nenas.ali spoustu lidí) tak jsem si už dávno flashnul nějakou "uvařenou". Když jsem TD2 kupoval tak slibovali upgrade na podzim. Na podzim slibují že už jenom pár týdnů tzn. v zimě. Jsem zvědavý s čím příjdou v zimě!?
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

je to opravdu neskutečné zklamání.... co jim vubec tak dlouho trvá..ja to opravdu nechapu..nechci být nedečný ale..vždyt už tak před 9 měsíci začali unikat informace že se něco děje.... to neni možné.... kolik myslíte že pracovalo v MIcrosoftu lidí na na WM 6.5..? jak velký tým měli.???? co jim na tom trva tak dlouho.? neni to nova verze..je to pořád stare dobre WM 6. v podstate stejne jadro.....jenom zmněnili pár věcí.... větší ikony..jini start..a všechno trochu zvětšili aby se to dalo ovladat prstem.. omoc vic toho přece neni....

Opravdu nechapu co jim trva tak dlouho... opravdu věřím tomu že kdyby se par nadanych vařičů romek xda-dev sešlo na jednom miste tak zvladnou takovou rom za tyden.... co potom dela multy milionova společnost jako microsoft tak dlouho.??? pro mě to je už vysměch.. tohle datum měli dodržet....spousta lidí na to čekala.... ne jenm protože chtěli novy system..spoutě lidi vyhovuje ten stary wm...spiše si myslím že spousta lidi doufala ve zmněnu....zmněnu k lepšímu.....jasnější zítřky pro náš milovaný windows mobile...vždyt jeto dokonaly OS..ja ho miluju...zrovna dneska jsem zaroven poslouchal hudbu...serfoval na netu...psal email...a chatoval na icq... naraz..přepinat mezi 4 otevřenýma aplikacema..bez problemu....v tomhle je WM k nezaplacení.....a proto ho tak uctivame....

TAK PROSIM LIDI Z MS VYNDEJTE SI HLAVY ZE ZADKU A ZACNETE DELAT NECO PORADNEHO

EDIT:
Tak první screeny WM 6.5 jsou z 12. listopadu 2008..takže 11 měsícu to trvalo MIcrosoftu..ostuda

Jirkova Blekovka:
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... e&ide=1084" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT 2:
A v tehle bleskovce už vypada WM 6.5 v podstate jako dnes..
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=39&t=12493" onclick="window.open(this.href);return false;
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

Byly upraveny i filozofie s pamětí RAM a pár optimalizací, které na první pohled vůbec nepoznáš ale je jasné, že WM nemá příliš velkou prioritu. Momentálně jsou ale spíše na vině výrobci zařízení, jelikož ti by už měli mít WM dost dlouhou dobu, za kterou už mohli ledacos stihnout ale nejhorší je samotné mlčení ze všech stran.
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Post by niky79 »

element332 wrote:EDIT:
Tak první screeny WM 6.5 jsou z 12. listopadu 2008..takže 11 měsícu to trvalo MIcrosoftu..ostuda

Jirkova Blekovka:
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... e&ide=1084" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT 2:
A v tehle bleskovce už vypada WM 6.5 v podstate jako dnes..
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=39&t=12493" onclick="window.open(this.href);return false;
A ty v tom clanku nevidis vetu: "jde ale pouze o koncepty - práci grafika, nikoliv o screenshoty z reálného provozu"?
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

je mi jasne ze toho upravili vice nez jen vzhled..ale zas tak moc toho neni.....a k tem screenum..jj je to jen prace grafika..ale je 11 mesicu stara...to znamena ze uz na nich pracovali pred 11 mesici....navrhovali grafiku....a na tech grafickych navrzich to vypada dost podobne originalu.....takze uz docela vedeli co budou delat....proste jim to trvalo moc dlouho....asi to opravdu pro ne neni moc priorita...soustredili se spise na novy windows 7 ktery vychazi za 2 tydny...
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Post by niky79 »

"soustredili se spise na novy windows 7 ktery vychazi za 2 tydny."

To delaji UPLNE JINE TYMY lidi :)
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Post by Daidalos »

Přesné tak dělají to jiní lidé,to ovšem neznamená,že nemohou ze sekce Wm vzít nějaké do sekce nromálních Windowsů.Navíc soustředili více financí na 7.Ale je fakt,že finalní verze wm 6.5 byla na xda,někdy v červenci,tak nechápu,proč to představili až teď.
Post Reply

Return to “Aplikace”