Podpora - Nepodpora

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Post Reply
tonnyk
nováček
nováček
Posts: 11
Joined: Wed Nov 28, 2007 20:58

Podpora - Nepodpora

Post by tonnyk »

Prosím odborníky, aby laikovi prominuli, ale možná se najdou majitelé HTC TP2, kteří se potýkají se stejným problémem, jako já. Delší dobu nadávám, že HTC přestal podporovat telefon Touch Pro 2 a až dnes jsem se díky J. Hrmovi dozvěděl, že je vše jinak. Pokud na oficiálním webu HTC na http://www.htc.com zadáte zemi Českou, přístroj TP2 v podpoře nenajdete. Pokud necháte Evropu, je vše jinak, podpora je pro úplně jiné typy telefonů. Bohužel - po zakoupení telefonu jsem si dal odkaz na Českou stránku mezi oblíbené a myslel si, že je vše OK, je to oficiální web.
Pröblém platí obecně, netýká se pouze typu HTC Touch Pro 2.
Je-li příspěvek úplně mimo mísu, prosím moderátora o jeho smazání.
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Posts: 862
Joined: Fri Aug 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Location: Ústí nad Orlicí

Podpora - Nepodpora

Post by Radek Hübl »

O tomto problému víme od té doby co je TP2 v prodeji. Tady se jedná pouze o to že české stránky stále ještě nedostali aktuální databázi přístrojů a jejich podkategorií. ;-) Vše se dá bez nutnosti zakládat nové téma vyřešit tak jak sám píšeš. A to tím že se přepneš na Evropu. (Tečka)

EDIT: Omlouvám se za nepřiměřenou reakci.
tonnyk
nováček
nováček
Posts: 11
Joined: Wed Nov 28, 2007 20:58

Podpora - Nepodpora

Post by tonnyk »

MAO wrote:O tomto problému víme od té doby co je TP2 v prodeji. Tady se jedná pouze o to že české stránky stále ještě nedostali aktuální databázi přístrojů a jejich podkategorií. ;-) Vše se dá bez nutnosti zakládat nové téma vyřešit tak jak sám píšeš. A to tím že se přepneš na Evropu. (Tečka)
Ano, když se to ví, není problém, ovšem měl jsem za to, že Česká republika v Evropě je. Nevím, proč ten plurál "víme". Kdo to je, my? Buďme tolerantní, všichni nejsme všeználci a proto jsem hledal pomoc na webu, který to svým zaměřením nabízí a kam běžně nepíši. Jeden z autorů tohoto webu mně poradil, jak to je, i s doporučením, ať se příště zeptám prostřednictvím tohoto fóra. Nepřispívám běžně na fóra, ovšem celkem často je čtu a udivuje mně netolerantnost některých mimořádných jedinců. Ostatně téma jsem začal omluvou, jak se zdá, někomu je to málo, bohužel! (Vykřičník) Nesháním nějaké body na triko, chtěl jsem pouze pomoci těm, kdo podobně jako já nemají mobil za hlavní životní hobby a zabrousí sem mimořádně. Ovšem doba 1/2 roku bez aktualizace stránek je snad u mobilního telefonu životnost typu, pokud Vám to připadá normální, mně ne.
Abych dále nevzbuzoval v někom zbytečné emoce, žádám stejně jak v prvním příspěvku moderátora o vymazání tohoto tématu, aby nepohoršovalo, to nebylo v žádném případě jeho cílem.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Posts: 12222
Joined: Tue Feb 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Location: Praha

Podpora - Nepodpora

Post by htcjirka »

Neni duvod to mazat,je smutne a trapne,ze ani po tak dlouhe dobe tam stale Touch Pro 2 v seznamu neni.
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest