Jaký backup místo Spb?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Jaký backup místo Spb?

Post by niky79 »

Sir Andrew wrote:Osobně jsem používal PIM Backup, ale teď funguji s MyPhone.
Vždy je lepší všechno čistě nainstalovat, než řešit kompatibilitu s jinými ROMkami a PIM obnovím přes WiFi do minuty.
Tady jde ale o to, ze kdyz si nainstalujes jednu ROM a chces zkusit novou, udelas zalohu a hodis tam novou. A kdyz se ti nova nebude libit, das tu predchozi + obnovis zalohu. O tom to je.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Jaký backup místo Spb?

Post by YAMATO »

Tak jsem experimentoval, obnovoval jen něteré části a nakonec to nějak zbastlil jen obnovou Windows. V registrech zřejmě chyba nebyla, i když taky kdo ví, tak nevím proč a co, rozhodně je to pro mě nehezká zkušenost s zálohovacími systémy, zvlášť když ta samá záloha z Resca už jednou šla bez sebemenších problémů. ještě přes pár týdny jsem byl zvyklý po různých experimentech obnovit původní stav a bylo OK, teď abych se třásl kvůli kdejaké prkotině. Sakra, vědět tak v čem to může být... :roll:
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Jaký backup místo Spb?

Post by Ruslan Botsyurko »

Já používám SPB Backup už dlouho bez problémů, ale na WM6.5 mi prostě nefunguje ani záloha ani obnova. Vždycky naskočí koláč s čekáním, ale nic se neděje.
Takže to řeším tak, že si kontakty, sms, upomínky a kalendář zálohuju na Windows Live účet pomocí MyPhone. A maximální spokojenost. Nemusím se bát, že by se mi smazaly soubory se zálohou, je to praktické a instalačky programů, které používám, mám stejně v jedné složce, takže mi ani customizace systému nezabere moc času.
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Jaký backup místo Spb?

Post by Radek Hübl »

mně funguje na WM6.5 úplně bez problémů ale mám malý dotaz. co všechno spb backup zálohuje? když mám programy na kartě a přehodím ROMku bude si spb pamatovat odkazy na kartu?
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Jaký backup místo Spb?

Post by Ruslan Botsyurko »

EDIT: tak to bylo zřejmě starou verzí. Stáhnul sem si ze stránek SPB aktuální verzi a všechno šlape v pohodě i na WM6.5.

2MAO: Zálohuje uplně všechno, co budeš chtít. Od kontaktů, kalendáře, posledních hovorů , přes registry, programy z interního úložiska, dokumenty až po systémová data. Do systémových dat spadá i záloha složky /Windows, takže to zazálohuje i zástupce programů, které máš na kartě. Když uděláš kompletní zálohu, tak můžeš klidně udělat HR, pak obnovit zálohu a vše se vrátí do stavu, jaký byl před HR. Až na to teda, že tenhle postup někdy pomůže vyřešit nějaký ten problém, který nemá racionální vysvětlení. :tlem:
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei P30 Pro 8/256GB

Jaký backup místo Spb?

Post by Lynx »

SpbBackup na 6.5 bez problémů... :)
Firebrand
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Touch HD

Jaký backup místo Spb?

Post by Firebrand »

Tak se mi stalo to samé co popisuje Yamato. Akorát že jsem to nijak nevyřešil. prostě všechno funguje jen upomínky ne.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Jaký backup místo Spb?

Post by YAMATO »

Nechci tě strašit, ale nakonec to stejně zkončilo HR a kompletním nastavovám a instalováním. Mám takové podezření, že to můžou způsobit staré nevymazané upomínky, ale to je jen takové věštění.
Post Reply

Return to “Aplikace”