HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
petrikzviera
nováček
nováček
Zařízení: Blackberry Storm 9530

Post by petrikzviera »

Ani ja nechcem ochmatanej display. Resistive mi ho hrozne pripomina. Preto som si vybral ciste tvrdene sklo.
Len ho otriem o rameno a vyzera stale ako nove. :wink:
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

petrikzviera: vis co .. zaloz si svoje forum na BB a nam neosvicenym nech rezistentni displey a stylus ...
vsichni vime ze mas nejlpesi pristroj ... ze po displeji muzes bouhat kladivkem a ze to vydrzi .. az budu
potrebovat domu kladivko tak si ho asi taky koupim
pochybuji ze si nekdy v ruce drzel td2 nebo HD kde se v opere pribluzuje text tapnutim cimkoliv na dana misto
a on se svete div se priblizi ......
kapacitni displej nemam rad z duvodu ze jde ovladat JENOM prstem ...
tak prosim te nechej lidem jejich resitentni displej byt jsou podle tebe sto let za opicemi a bez otravovat nekam jinam ...
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by HTCKlorec »

Presne tak. Pozname obidva typy displejov a kazdemu vyhovuje nieco ine, ale ty sa nam tu snazis vsetkym stale tlacit do hlavy, ze najlepsie je LEN to tvoje a ziadne ine. A za to ze ty nieco nepouzivas/nevyuzivas, tak je to podla teba automaticky zbytocnost.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

petrikzviera: Ty jsi hlavně asi nikdy neměl WM zařízení. Jinak by jsi totiž nemohl říkat, že na ten telefon budou vychytané aplikace přizpůsobené pro kapacitní displej. To je totiž naprostá blbost.

WM 6.5 bude mít spousta zařízení a jenom Leo bude mít kapacitní displej. Takže vývojaři se z jednoho stroje nezblázní. Navíc i pro mnoho starších zařízení je 6.5 update dostupný, takže proč by najednou měli všichni začít dělat extra touchizované aplikace? A co starší aplikace? S těma si na Leu moc neužiju, co? A co hry? To budu muset půl roku čekat, než vyjde hra přizpůsobená pro kapacitní displej.

Osobně nejsem absolutní odpůrce touchizace, vlastnil jsem jak ryze pracovní nástroj, tak i touch stroj. A můžu říct, že jediná věc, kterou využívám je kinetické skrolování, všechno ostatní je pro mě naprosto k ničemu. WM 6.5 jsem zahodil po čtvrt hodině.
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

barberry.pha wrote:petrikzviera: vis co .. zaloz si svoje forum na BB a nam neosvicenym nech rezistentni displey a stylus ...
Nezda sa mi, ze by toto forum bolo venovane HTC HD a tiez ta neposielam zalozit si vlastne. To iste ocakavam od teba. Ja ta nikde nenutim kupovat capacitive display, ja vam len davam informacie, kedze ste lenivy si ich vyhladat sami.
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by HTCKlorec »

Keby si nam daval informacie, nic ti nepovieme, ale ty nas silou mocou presviedcas a vnucujes nam svoj nazor. Nepochybne kapacitny displej ma svoje plusy, ale prosim ta uvedom si, ze kazdy potrebuje nieco ine!!! To ze tebe vyhovuje kapacitny, neznamena ze po vsetkych strankach vyhovuje niekomu inemu. Presne tak ako vyhovuje rezistivny displej nam, a tebe nie. Su ludia, ktori napr. potrebuju nieco nakreslit - netvrdim detsku hatlaninku cez nudnu pracovnu dobu, ale si nieco poznamenat a nakreslit si toho priblizny tvar. A teraz mi povedz - na papier kreslis ceruzkou, alebo prstom? Stylus je v (nielen) tomto pripade nepochybne lepsia volba. Aj preto mame radi rezistivne displeje. Nesnazime sa silou-mocou ostat v praveku, ale niektore inovacie su pre nas o nieco horsie ako tie ostatne.
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

ziminix wrote:petrikzviera: Ty jsi hlavně asi nikdy neměl WM zařízení. Jinak by jsi totiž nemohl říkat, že na ten telefon budou vychytané aplikace přizpůsobené pro kapacitní displej. To je totiž naprostá blbost.
Toshiba e830 stale mam a hra sa s nim moja najmladsia dcera. Je to absolutne nepouzitelne,pritom ma stala kopu penazi.
Ako som uz pisal predtym a na zaklade mojho odkazu zo vcera pan Jiri Hrma napisal krasny clanok s full specs,
ktoreho link na xda developers som vam takisto dal vcera ja (a samozrejme to patricne ocenujete) HD2 ma hardware WM7 ready.
Ty si myslis, ze zozeniem nejake aplikacie na moju e830 s WM5 second edition?
Zabudni na stare aplikacie. Navyse mi tu kazdy tvrdi, ze WM s resistive display potrebuje na pracu a nie na hry.
Preco sa zrazu otacate,ze chcete hrat hry? Nikto vam nenuti si HD2 kupovat. Ja som to nenapisal ani raz.Kupte si stare s resistive display. Kupte si Acer F1. Ma ten isty hardware a software akurat mensiu screen, aby ste mohli pouzivat stylus. Preco musite zo zasady na vsetko nove len kydat? Navyse, ked nie ste schopny navrhnut a vyrobyt smartphone samy? Precitajte si svoje komentare na mna za pol roka. Potom uvidis co bola naprosta blbost. :wink:
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Ty hry jsem uvedl jsem jako příklad, protože to je softwarová kategorie, kde je na tom WM nejhůř. A my nepomlouváme ze zásady všecko nové, jen kapacitní displeje mají pro nás více nevýhod než výhod.

A víš co, my bychom klidně navrhli zařízení podle našich představ, aji vyrobit ho by nebyl problém, ale pak bychom dostali pokutu, že nedáváme konkurenci šanci prosadit se na trhu :lol:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

petrikzviera: Promiň, že jsem ti doteď neodpověděl, jelikož jsem tu nebyl :-)
Chceš-li kapacitní displej, dobrá, kup si ho a klidně si nad ním onanuj, ale věř mi, že ani WM7 nebude takový trhák 100% ovladatelný prsty aby se kvůli němu všichni zbláznili a hnedka na něj portovali 10 let staré aplikace jako je např. Total Commander nebo TCPMP (přiznejme si, kdo z nás alespoň jednoho jmenovaného nepoužívá 8-) ). To že ty máš rád svoje blackbery a ovládání prsty, nic neznamená, 100% reálných uživatelů PocketPC nedá na stylus dopustit a nikdy se ho nevzdá. Můžeš s tím nesouhlasit, ale to je asitak všechno co můžeš :-)
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

Vy ste to vobec nepochopili. Trh sa ubera inym smerom. Smerom Capacitive display. Praveze vy s tym mozete
nesuhlasit, ale nakolko je vas to len par, to je asi vsetko co mozete urobit. Co sa tyka toho navrhnutia vasho bezkonkurencneho resistive smartphone, urobte to. Navrhnite, kontaktujte vyrobcov, vyrobte, predajte,
stante sa druhym Steve Jobs. Netrepte do vetra a majte tie gule, ked uz ste to vyslovili.
Bolo to iba zo srandy? Ok. Beriem to ako zart. :tlem:
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

petrikzviera wrote:...
Ako som uz pisal predtym a na zaklade mojho odkazu zo vcera pan Jiri Hrma napisal krasny clanok s full specs,
ktoreho link na xda developers som vam takisto dal vcera ja (a samozrejme to patricne ocenujete) HD2 ma hardware WM7 ready.
...
Jsem si zcela jistý, že Jirka nemá žádné zdroje a pouze pečlivě sleduje tvoje příspěvky...
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Post by Daidalos »

Souhlasím s Tslanym.
Ale osobně bych kapacitní uvítal.Já osobně moc stylus nevyužívám a pokuď je displej velký,a to opravdu v HD2 je,tak si myslím,že není na škodu dát tam kapacitní.Ovšem nedávat do toho Windows mobile,ten opravdu i s novými 6.5 není připraven na ovládání prsty a co teprve staré aplikace? Pokuď chtějí kapacitní tak ať tam daj Android jako tomu je u Hera.Ten je podle mně ideální..
Těžko říct jako ve finále budou 7vypadat,třeba se budou kvalitně ovládat prsty a třeba taky ne..
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

petrikzviera wrote:Ako som uz pisal predtym a na zaklade mojho odkazu zo vcera pan Jiri Hrma napisal krasny clanok s full specs, ktoreho link na xda developers som vam takisto dal vcera ja (a samozrejme to patricne ocenujete) HD2 ma hardware WM7 ready.
Nic ve zlém, ale v RSS sleduji asi 15 zahraničních serverů, které používám jako zdroj (a vždy je v bleskovce patřičně zpětně linkuji). Pokud si sem odkazy na ty informace dával dříve, chvála tobě, ale já všechny příspěvky na fóru už nestíhám sledovat, to bych celý den nedělal nic jiného.
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

Ale mne to absolutne vobec nevadi, aj keby si z mojej informacie vychadzal. Ja som uz dost stary na to aby som bol jesitny na taku vec. To bola len reakcia na niektorych prispievatelov,
ze sa chcem len hadat a ziadne pouzitelne informacie nedavam. Ja si myslim, ze moje prispevky potvrdzuju, ze som sem daval spravne informacie. Ci ohladne hardware, software, alebo specs, pripadne cenovych relacii medzi cap/res. display.
Aj tak som bol prvy. :tlem: :tlem:
Prepac, nemohol som odolat.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Já myslím že petrikzviera je jen Raďátko Hulán, který se naučil slovensky, a zkoumá, jestli je schopen mlet nesmysly i v tomto jazyce. Jediné, co nesouhlasí, je minimálně jeden odkaz na vlastní stránky, slovo "špičkový" nebo "dokonalý" v každém příspěvku a počastování všech okolo pubescenty :-).

EDIT: petrikzviera: ale já bych řekl něco k tématu. Neříkám, že nemáš znalosti, možná je máš. Jediný problém je v tom, že absolutně neuznáváš cizí potřeby a názory. Jen proto vznikají hádky, jiný důvod není ani u mě a doufám že ani u ostatních.
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

Nazdar Standa,
teraz skus nieco k teme. Ja tiez nikoho osobne nenapadam, aj ked prilezitosti ste mi dali hrozne vela,takze ocakavam to iste aj od inych.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

petrikzviera: V tom případě ok, já jsem myslel, že si to bral jako že jsem tě uvedl uvést jako zdroj :-)

Pánové, dost toho osobního napadání, opravdu to máte zapotřebí? Pokud si už chcete něco takto sdělit, řešte si to přes soukromé zprávy a ne ve veřejné diskuzi. Díky.
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

tak 12 skočím do O2 shopu a uvidime jestl tam bude......sem docela zvědavy...
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by HTCKlorec »

HD2 uz je oficialne na strankach HTC!
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

To Standa:

EDIT: petrikzviera: ale já bych řekl něco k tématu. Neříkám, že nemáš znalosti, možná je máš. Jediný problém je v tom, že absolutně neuznáváš cizí potřeby a názory. Jen proto vznikají hádky, jiný důvod není ani u mě a doufám že ani u ostatních.[/quote]

Prosim precitaj si moje prispevky este raz. Nikdy som nikomu nevnucoval capacitive display. Niekolko krat som napisal, ze ak niekomu nevyhovuje, tak si moze kupit Acer F1, ktory sa bude predavat tento tyzden.
Ale ak niekto napise, ze capacitive je menej presny ako resistive, tak budem reagovat a dam mu prislusny link na Vikipedia, ktory hovory jednoznacny opak. ( preto sa pri prvom zapnuti musi resistive skalibrovat.Niekedy sa musi kalibrovat aj po nejakom case znova, lebo resistive folia sa posuva.Dobre to kazdy pozna, ked prvy krat zapol svoj stroj).
To ze prst je vecsi ako stylus je druha vec.
Ked mi niekto napise, ze resistive je drahsi, tak musim napisat ze stoji iba dve petiny capacitive a da sa to takisto vyhladat na nete. To sa ale rychlo zmeni a capacitive s jednou vrstvou od Higgstec bude stat polovicu resistive.

Ked niekto napise, ze capacitive sa neda ovladat v rukaviciach, tak mu napisem, ze je to blbost.
Kazdy capacitive sa da nastavit na urcitu citlivost a ovladat v rukaviciach, ale potom je hrozne citlivy bez rukavic
a robi to problemy.
Vsetky industrialne dotykove capacitive obrazovky ktore su na CNC strojoch, alebo bruskach...
sa daju ovkladat v rukaviciach, pretoze pracovnici maju rukavice stale natiahnute. Osobne s touto technologiou
pracujem kazdy den. Importujem, instalujem, servisujem a dotykam sa tychto 15" obrazoviek kazdy jeden den...
Nechci vediet ako by tieto obrazovky vyzerali po par mesiacoch, keby boli s resistive display.

Takze ano znalosti mam. A iba tie tu prezentujem. Ked niekomu ale vyhovuje resistive viac, tak ja mu capacitive nevnucujem a ani v jednom prispevku to nie je. Iba poukazujem na vyhody a nevyhody. A urcite najdes nejeden moj prispevok, v ktorom som napisal, ze kreslenie na resistive je jedna z veci, kde ma resistive navrch.

Inac, pero pre capacitive display nie je ziadna novinka.Kazdy lepsi bankovy terminal, ktory vyzaduje podpis ho ma nainstalovany. Teda aspon v canade.Tie lacnejsie pouzivaju resistive. Capacitive vyzadoval spojenie cabla s obrazovkou.
Ak to vnimas ako hadanie sa, tak to ma mrzi, ale nespravne informacie budem vzdy davat na pravu mieru.Ci sa to niekomu paci, alebo nie.
Post Reply

Return to “Aplikace”