Zdarvím lidičky,
sháním nějakou alternativu k aplikaci WiFiFoFun, tato aplikace slouží k zaměřování WiFi hotspotů/AP. Dle mého funguje na pricipu poměřování síly a směru WiFi signálů (??? triangulace ???) + informací z GPS, výsledkem je zaměření různých Wifi vysílačů (v pásmu 2,4 Ghz). Bohužel na touch HD s WM 6.5 mi aplikace zařve při instalaci chybu (dle domovksých stránek aplikace, vyšla poslední verze v roce 2007, takže předpokládám, že se jedná o nekompatibilitu s WM 6.5). Nemáte někdo tip na obdobnou aplikace, případně alespoň nějaké zkušenosti s WiFi FoFun ??? Díky
Lokátor WiFi hotspotů (alternativa k WiFiFoFun)
Mne na Wm6.5 ide v pohode, sice je to WM6.5 standard ale v tom asi problem nebude. Aku chybu ti pri instalacii vyhodi?
-
Vavroch
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD (Xannytech ROM Grid Evolution 2.8)
Hmmm, tak jsem parkrat restartoval telefon a znovu nainstalovat WiFi Fofun a hups, uz to jede .. kazdopadne na www strankách výrobce píší, že je potřeba mít nainstalovanej minimálně .NET Compact Framework 2.0 ... ja jsem nic neinstalovat a stejně funguje. BTW: ROM mam Dutty Leo R5 WM 6.5
.net compact framework je v novych romkach uz vo verzii minimalne 3.0, tak by v tom nemal byt problem