Zdravím Vás pánové,
mám takový problém. Zde na foru sem našel návod na to, jak rozsvítit displej jakýmkoliv tlačítkem. To je v pohodě, jenže když teď třeba při poslouchání hudby přístroj zamknu a power buttonem chci zhasnout displej, tak WM automaticky přestane hrát, když nezhasnu power buttonem a nechám ho svítit, tak se vůbec nezhasne, co stím??? Díky moc:-)
zařízení HTC Touch Pro 2
Problém ze zamykáním a zhasínáním
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Co se tyce aktivace podsviceni jakymkoliv tlacitkem postup jsem daval na toto forum http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=34304" onclick="window.open(this.href);return false; at to nemusim podruhe vypisovat.
Co se tyce poslechu i po vypnuti podsviceni tlacitkem off staci tato uprava v registru.Funguje pouze pro sluchatka.
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control \ Power \ State \ Unattended]
"wav1:" = dword nastavit na 00000000
Co se tyce poslechu i po vypnuti podsviceni tlacitkem off staci tato uprava v registru.Funguje pouze pro sluchatka.
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control \ Power \ State \ Unattended]
"wav1:" = dword nastavit na 00000000
-
Arashidek
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
díky moc, přesně tohle sem potřeboval:-)
-- doplnění předchozího příspěvku (pon bře 15, 2010 12:49) --
no tak sem si úspěšně aktualizoval soft na WM 6.5 a teď mi keylock.exe vůbec nereaguje, je na to nějaký jiný lék???
-- doplnění předchozího příspěvku (pon bře 15, 2010 12:49) --
no tak sem si úspěšně aktualizoval soft na WM 6.5 a teď mi keylock.exe vůbec nereaguje, je na to nějaký jiný lék???