Dobré ráno,
mám jeden dotaz, se kterým si nevím příliš dobře řady.
Vlastním HTC Touch pro 2 a používám synchronizaci s outlookem, s čím jsem spokojen, protože to hlavně používám na úkoly... Nyní na firmě řešíme cosi jako přenos informací a vzhledem k tomu, že windows mobile u nás používá více lidí, tak mě napadlo, že by nám sekretářka "kamsi" psala úkoly a ty by se nám sychronizovali do našich pdáček. Problém je ale to, že každý jsme na jiném místě a není v našich možnostech přijít a "připíchnout" se na usb, aby se to synchronizovalo. Napadá někoho, jak to udělat, nebo tento nápad je čistě utopia?
Děkuji moc,
Peyton Calta
-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 03, 2009 10:17) --
Ještě bych doplnil, že žádný exchange, nebo něco takového nemáme, ale navrhněte prosím řešení.
Vzdálená synchronizace
-
calta.peyton
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: HTC TOUCH PRO 2
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Vzdálená synchronizace
Myslím, že by to šlo udělat pomocí Microsoft My Phone.
Zde je odkaz na jejich stránky.
Na PDA si nainstalujete synchronizační aplikaci My Phone, všichni se budete hlásit k jednomu účtu a sekretářka vám bude v kanceláři psát schůzky a úkoly a vy si kdekoliv můžete provést aktualizaci do svého mobilu. Předpokládá se pochopitelně mobilní internet.
Zde je odkaz na jejich stránky.
Na PDA si nainstalujete synchronizační aplikaci My Phone, všichni se budete hlásit k jednomu účtu a sekretářka vám bude v kanceláři psát schůzky a úkoly a vy si kdekoliv můžete provést aktualizaci do svého mobilu. Předpokládá se pochopitelně mobilní internet.
-
Stavros Niarchos
- nováček

- Zařízení: iPhone 4 + pár WM veteránů
Vzdálená synchronizace
Microsofti MyPhone je zatím beta a v podniku by to chtělo asi přeci jen bezpečnější a profesionálnější řešení. Není třeba kupovat server (a platit člověka, který se o něj bude starat), stačí využít služeb firem, které toto poskytují. Existují sice i free verze, ale většinou je to okleštěná verze a je to jen jako lákadlo. Jeden čas jsem to zkoušel a není to špatné, ale když ti např.přijde jeden mail za týden a v adresáři máš 10 lidí včetně babiček a sousedů, tak je to jak střílet vrabčáky kanónem.
Na názvy si už nevzpomenu, snad jen český eOutlook.