Testujeme mivvy one: Dočká se aktualizace na WinMobile 6.5

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Jen co jsem dotestoval Samsung OmniaPro (přečíst recenzi), přesedlal jsem na další zařízení, kterým je mivvy one (preview zde). Díky své ceně má mivvy one šanci být vstupenkou do světa Windows Mobile i pro méně zkušené uživatelé, kteří nechtějí za zařízení tolik utrácet. Pokud vše půjde podle plánu, naservíruji vám recenzi už na začátku příštího týdne. Od výrobce se mi nyní dostala ještě jedna velmi pozitivní informace. V současné době se mivvy one prodává s Windows Mobile 6.1 v kompletní české lokalizaci, v průběhu prosince však výrobce nabídne bezplatný upgrade na Windows Mobile 6.5, taktéž v češtině.

Image

Zdroj: mivvy
marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10

Post by marek1 »

Hm, nevyhoda tohoto zarizeni je ze ma pomale pripojeni na INET, jen EDGE a pote neni udelana zadna komunita lidi jako je na XDA. Toto bude pristroj pro lidi, kteri mo casto nedelaji experimenty s novymi ROM.
fjungbklofe
nováček
nováček
Zařízení: HTC

Post by fjungbklofe »

To je super správa. Hádam mi to vylepši náladu z toho otrasne vyrieseneho a nedoliehajuceho krytu baterie nanom. Uz nvm ako mam ten kryt tam dat aby mi to tam pasovalo. Jirka tebe sa tam da dat vzdy a dobre? Mne ten lavy horny roh nedolieha vobec.
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

Na srazu jsem ho měl v ruce (předprodukční kus) a na nějaké konstrukční problémy nevypadal, ale Jirka asi vypoví víc...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

fjungbklofe: Já mám zase problém zadní krut sundat, u mě naopak drží tak pevně (a přesně lícuje), že když jsem tam dával SIM, měl jsem strach, abych ho nezlomil. Máš to pořádně docvaknuté?
fjungbklofe
nováček
nováček

Post by fjungbklofe »

Jirka presne tak, ked som prvykrat tam daval simku tak som polhodinu nevedel kryt dat dole. Ale predvcerom som menil microsd a odvtedy mi ten kryt nie a nie tam poriadne dat. Ano odstava mi vlavohore preto lebo mi nedocvakava. Ale ozaj uz nevm ako ho tam mam dat. Uz som vyskusal vsetko, najprv podocvakavat dole, potom po bokoch ..... a tak dalej. fjungbklofe
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

A nepovedlo se ti odlomit některou z těch paciček? Mrkni, zda je máš po obvodu zadního krytu všechny. Mě spíš trochu polekala ta GSM anténa, co přímo vystupuje pod baterií, ta by rozhodně měla být lépe chráněna.
fjungbklofe
nováček
nováček

Post by fjungbklofe »

NIe, mam ich vsetky. To som ako prve pozeral. Ta horna lava mi proste nie a nie tam zapadnut, uz nvm ako silno nato mam zatlacit. fjung.....
Post Reply

Return to “Aplikace”