podnetnych aj hlupych otazok: Dakujem za trpezlivost s novym uzivatelom
1) WM5 alebo WM6.1 (6.5)?
Aky je dovod pre WM6.1? Mam tam od predajcu nejaku 6.1 Tomal rom asi 8.7. Po resete mam volnych 24 Mb pamate co sa mi zda malo. Kolko je normalne? Ale bude niekde nejaky memory leak lebo pouzivanim sa postupne zmensuje az to musim resetnut... Velkost pamate fixnem u SHAKALa, ale zostava otazka preco WM6.1ka? Je menej pamatovo nenazrata, rychlejsia, podporuje novsi HW (SDHC?). Vstavane MS appz nie su argument lebo ich beztak vymenim za nieco insie lepsie .... mozno
2) Aky replacement pre today screen a vstavane MS appz? Namiesto telefonu a kontaktov skusam Inesoft Phone (celkom spokojnost zatial) ale este som nenasiel uspokojivy (citaj rychly a pouzitelny) replacement pre kalendar a hlavne email/SMS klienta. Lebo vstavany SMS klient je napisany veeelmi nestastne. Je nieco lepsie?
3) Na today screen som vcera skusal SPB mobile shell - celkom ujde ale neviem ho dobre zintegrovat s Inesoft Phone. Zatial teda ostavam pri Today s Wisbarom 3.0. Ale necham sa poucit co sa Vam zda byt lepsie a pohodlnejsie.
4) Da sa Uni zapnut cez otvorenie displeja? Lebo mi pride nesikovne otvorit displej a este stuknut maly cudlik vlavo naboku dole.
5) Ako odosielat MMS vo WM6.1? Je nejaky sposob? Lebo nejaku pakaz (odvdedne od package (cab)) pre MMS som instaloval ale asi som LAMA to rozbehat.
6) Video Call pre WM6.1 asi nehrozi? vsak? Cital som v nejakych forach ze nie. Alebo ano? Dalsi dovod pre rollback na WM5?
7) Kde sa da kupit nejaky accessories pre UNI-ho? ochrannu foliu, stylusy, case na opasok, drziak do auta etc?
Trapi ma hlavne nieco na opasok lebo som vedel som ze si kupujem tehlicku namiesto telefonu, a ze zadne vrecko na rifliach nebude to prave. Do auta na GPS by sa tiez nieco hodilo. A ako sa poznam treti den budem niekde 2 hodiny hladat zabudnuty stylus.
8) Mam uplny chaos v ROM-kach. Co je to Flash disk a Extended ROM? A preco to nie je v jednej partition ale je ta ROM-ka delena na 3? A co sa nachadza v tej Ext ROM? Je prazdna alebo su tam nejake appz? Da sa vymenit za inu a preco? Z tohoto som aj po precitani jednotlivych for a faq-ov jelen. Tak isto radio. Ako zistim ktore mam a ktore je "najlepsie"?
9) Da sa nejako priradit skupine kontaktov SMS ton? Napriklad ze default SMS bude len vibrovat (nezauimave), SMS z banky (zaujimavejsie) pipnu a SMS od priatelky (vysoka priorita) zahra mp3 internacionalu? Da sa take nieco? Je na to nejaka appz?
Fuuu to je tak na uvod vsetko ... Dakujem za trpezlivost s novym (zatial spokojnym) majitelom UNI-ho
mike