Zdravím
Chcem sa spýtať ako sa dá ostrániť z bootsreen-u táto hláška "test only not for sale"
Už som si aj nohodil oficialnu ROM a spravil StockSPL a nepomohlo to.
Ďakujem
Test only not for sale
Test only not for sale
A co to mas za verzi diamonda?
Test only not for sale
Tuhle hlášku mají předprodukční nebo testovací vzorky, které nejsou určeny do prodeje. Často taková zařízení dostávám například na testování do recenze (s předstihem, než to půjde do prodeje). A nebo máš finální kus, ale s testovací verzí ROM, to je těžké takhle určit, každopádně jak si se k tomu dostal?
Test only not for sale
mám normálny finálny diamond 2.odblokoval som ho aby som mohol používať neoficiálne ROM a ani neviem pri ktorej,keď som ju nahral do telefonu tak mi to tam začalo ukazovať.tak som si naspäť nahral oficiálnu ROM a spravil som StockSPL.Ale ukazuje mi to stále.
Test only not for sale
Mne se tohle kdys stalo u čisté testovací romky wm6.5, kterou jsem stáhl na XDA. Pak při návratu jsem měl stejný problém, kterej se mi odstranil po stáhnutí a instalaci ofico ROM z HTC. Instalaci jsem prováděl z karty, ne přes PC
Test only not for sale
Aha? tak ja som tu Oficiálnu nahrával z PC...tak ja to skúsim ešte z tej karty teda...zatiaľ dik za radu
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Test only not for sale
Jo tohle mám taky,ale ne u Diamonda,někdy tam píšou only for testing.To je prostě u některých neofiko 6.5 rom,které byli určené v Microsoftu pro testování,někdo se k nim dostal a upravil je..
Jinak u mně vždy pomůže nahrát jinou rom,tím se změní i vzhled bootloaderu.
Jinak u mně vždy pomůže nahrát jinou rom,tím se změní i vzhled bootloaderu.