OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky
-
tompec
- častý přispěvatel

- Zařízení: Iphone 7 128 black
Vzhledem k tomu, že samostatné téma k BTH ještě není
tak moje zkušenosti jsou taky takové jak tady popisujete. S K800i se mi při oznámení hovoru na displeji objeví otázka zda chci přijmout hovor v telefonu nebo v BTH - asi vlastnost všech SE. U mě je to ale jednodušší, protože jsem po několika zkušenostech "sluchátko" zatratil a nechal si nainstalovat těžkou HF sadu. Pro toho kdo často mění auta se to dá řešit i dokoupením "přenosné" těžké HF s napájením ze zapalovače. Po vystoupení z auta se těžká HF vypne a přenosnou jednoduše vytáhnete ze zapalovače... 
Nevim jestli jsem jediny, ale nastavil jsem si Omnii do anglictiny (jsem proste zvyklej), ale v aplikaci Facebook to podela veskerou diakritiku. Nevite nekdo co s tim?
krabicka3: Stejný problém je i v případě aktivní CZ lokalizace, taky mi to u Facebook klienta vždy rozsypává diakritiku a je to pak šílený v tom něco luštit. Zřejmě to dělá chybný font, ale dále jsem s tím nelaboroval a raději začal používat mobilní verzi FB.
Mi diakritika zase blbne u Google Maps. Občas je to takové luštění.

V adresáři /Windows v OmniiPRO jsou uložena tato písma:
cour.ttf
SamsungGothicKorean.ttf
tahoma.ttf
tahomabd.ttf
wingding.ttf
Co jsem se díval, tak ve všech až na symbolový WingDings, je podpora pro české znaky, tak by mě docela zajímalo, proč se tohle v některých aplikacích děje (zatím víme o Facebooku a Google Maps).
cour.ttf
SamsungGothicKorean.ttf
tahoma.ttf
tahomabd.ttf
wingding.ttf
Co jsem se díval, tak ve všech až na symbolový WingDings, je podpora pro české znaky, tak by mě docela zajímalo, proč se tohle v některých aplikacích děje (zatím víme o Facebooku a Google Maps).
Potom zbývá už jenom špatné kódování ale když to jede na ostatních komunikátorech tak mi moc není jasné jak by samsung mohl dosáhnout nekompatibility v kódování písma.
Vsiml jsem si ale jedne (kladne) neobvykle veci u tohoto WM zarizeni. Budik zvoni, ikdyz telefon natvrdo vypnu podrzenim zaveseneho sluchatka.
krabicka3: Tak to u mě nefunguje. Pokud nastavím alarm a pak telefon kompletně vypnu přidržením červeného sluchátka, tak se už (stejně jako jiná WM zařízení) nezapne.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
A ani nesmí, to by se musel nějakým programem, nebo skriptem aktivovat. Bylo by to proti fyzikálním zákonům. 
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Pár zajímavých postřehů odjinud http://www.careace.net/2009/09/04/12-th ... pro-b7610/" onclick="window.open(this.href);return false;
a zde by mohl být funkční tv-out http://www.x-store.cz/samsung-tv-out-ka ... erny-i8510" onclick="window.open(this.href);return false;
v nadpisu je sice napsáno jack ale v popisu zas micro-usb, druhá možnost je asi pravděpodobnější
a nakonec jeden tv-out s jackem
http://www.1m.cz/detail/9805/samsung-tv ... io-armani/" onclick="window.open(this.href);return false;
a zde by mohl být funkční tv-out http://www.x-store.cz/samsung-tv-out-ka ... erny-i8510" onclick="window.open(this.href);return false;
v nadpisu je sice napsáno jack ale v popisu zas micro-usb, druhá možnost je asi pravděpodobnější
a nakonec jeden tv-out s jackem
http://www.1m.cz/detail/9805/samsung-tv ... io-armani/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
~Kocur~
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
Jsem objevil takový malý zádrhel nevím jestli je to normální ale když připojím bluetooth sluchátka a chci si pustit hudbu tak můžu jenom pokud je aktivovaný normální režim telefonu, když mám zapnuté vibrace nebo vypnuté zvuky tak nejde nic slyšel na P1i mi šlo přehrávání vpohodě i při tichém režimu tak nwm. Máte to u vás taky tak??? 
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Mělo by být možné nastavit zvlášť zvuk pro telefon a zvlášť pro PDA. Alespoň tak je to ve WM realizované. Ovšem netuším, zda se k těmto nastavením přes TW dostaneš
-
multidiscX
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610
Mám otázku na majitele. Již cca týden vlastním taký Omnii Pro. Jak dlouho Vám vydrží na jedno nabití? U mě ráno sundám z nabíječky (100%) a večer již opět musí na nabíječku (15%). Vytížení je běžné pracovní - cca 30 minut hovoru, 10 sms, 10 email, 15 minut internet přes T Mobile, trochu hraní. Pokud používám GPS, tak v autě je na nabíječce. Reset zařízení a baterie se vybije o cca 15% skokově. Mám nasteveno automatické stahování emailu po 4 hodinách a Exchange na GMail (také po 4 hodinách). Dle stavových ikon je ovšem připojení (EDGE, GPRS T mobilu) aktivní i po stáhnutí emailu (Outlook ho nedeaktivuje), může být toto aktivní připojení příčinou? Procesor není dle správce procesů extrémně vytěžován. Aplikace stále běžící: SPB Mobile Shell 3, SPB Wireless monitor.
Má Omnia Pro stejně jako Omnia II (jak bylo někde zmiňováno) detekci obličejů? Chci si omnii také pořídit, ale nevim jakou 
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
a toto je pre teba najdolezitejsie kriterium? 
Jestli myslíš detekci obličeje při focení, tak ano to umí také.
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Ohhh super děkuji!! Jinak omlouvám se za zaplacávání tématu...jinak jak ta detekce funguje,je to jako u foťáků,že když se usmějete,vyfotí vás to?
Daidalos: To si pletes s detekci usmevu
Detekce obliceje ti zaostri na oblicej foceneho objektu a fotis musis (diky bohu) porad ty
Ale to je trosku OT.. Me by spise zajimalo, jak je to s reakci telefonu pri prijimani telefonatu. Nemam s komunikatory s WM zadne zkusenosti (mam jen PDA) a zatim jsem vzdy slysel, ze pokud na svem mda pracujete ve chvili, kdy prichazi hovor, byvaji reakce telefonu dosti pomale, popripade obcas vubec nedojde ke spojeni
Ale to je trosku OT.. Me by spise zajimalo, jak je to s reakci telefonu pri prijimani telefonatu. Nemam s komunikatory s WM zadne zkusenosti (mam jen PDA) a zatim jsem vzdy slysel, ze pokud na svem mda pracujete ve chvili, kdy prichazi hovor, byvaji reakce telefonu dosti pomale, popripade obcas vubec nedojde ke spojeni
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Aha no tak je vidět,že sem člověk
,takže jeho výhoda je jen v tom zaostření?