Pravděpodobně jeden z nejvíce sledovaných komunikátorů současnosti, HTC Leo, by se měl objevit v nabídce britského operátora O2 už 12. října, tedy necelý týden po premiéře systému Windows Mobile 6.5. Sám výrobce s jeho oficiálním představením neustále otálí, nicméně z O2 se na internet dostaly podklady, které uvedení v říjnu potvrzují. Zajímavé je, že O2 většinu komunikátorů od HTC uvádělo pod svým brandem XDA, nicméně Leo by se měl u tohoto operátora prodávat pod názvem HTC HD2. Prodejní název pro nebrandovaný prodej by potom měl být HTC Touch HD2.
ja jsem po dvou letech s WM k tomuto systemu jiz celkem skepticky..Vim a sam to pouzivam ze WM ma nejlepsi organizaci jakou jsem kdy zazil ale oproti APPLE mi prijde seznam programu a her na tento operacni system strasne malej!! :( a mam pocit ze vyvoj novym programu je skoro zadnej.. v jediny co doufam tak az bude w7 budou se moci vsechny programy premapovat pro w7 jak jirka psal!!
ted uz me novy komunikatory s Wm moc nezajimaj :( jaka skoda
myslím, že na WM sice jsou opravdu kvanta aplikací, ale v poslední době se žádné nové zajímave aplikace moc neobjevují
pořád samé nové UI, nebo faceliftingy starých WM menu
to android nebo iphone jsou na to z rozmanitostí nových aplikací mnohem lépe
To je rychlost. Na HD se čekalo od prvních informací mnohem déle. Pokud má HD2 začít britské O2 prodávat už za několik týdnů, mohlo by ho HTC už pomalu oficiálně představit .
Jinak k odstranění brandu: To přece není příliš překvapivé. Čekal jsem, až operátoři přestanou používat své aliasy. Dříve to mělo smysl, protože HTC byla úplně neznámá značka. Jenomže když už teď má velké jméno, pro prodejnost bude lepší nechat originální název. Copak se brandujují telefony třeba od Nokie nebo od Samsungu?
Já do něj asi nepůjdu, i když se mi líbí (jak by ne, že?). Počkám na verzi s klávesnicí. I přestože mě HD naučilo psát na displeji stejně rychle jako na (malé) HW klávesnici, mám lepší pocit, když cítím, že něco opravdu mačkám.
Jestli to O2 zvládne skutečně již do 12. října, tak to bude zatraceně velká bomba.
At´ už cenu natáhnou vysoko nebo ne, tak velká prodejnost je téměř zaručena.
Už jsem začal uvažovat o Aceru F1, ale když bude Leo jen o 6 dní později...
Leo by měl mít micro usb, zatímco TP2 má miniUSB, zakže to nepude.
Jedině si sehnat nějakou redukci. Počet pinu je u obou myslim stejný, takže jestli bude mít Leo TV out, neměl by to bejt problém.
Zdá se Jiří, že se dočkáme a už se vidím, jak při děsně důležitém a oto víc nudnějším školení budu koukat na film
Tak mě napadlo,
podle specifikací MS, HTC Leo asi nesplňuje podmínku upgrade na WM 7, má totiž ovladače Open GL ES 1.1 a MS vyžaduje 2.0 - pokud jsem něco nepřehlédl.
WM7 Chassis 1 Specification
Core requirements:
Processor: ARM v6+, L2 Cache, VFP, Open GL ES 2.0