widgety
widgety
je možné odněkud stáhnout nové widgety ?
widgety
Prozatím to možné není, stránka zabývající se vývojem softwaru včetně widgetu pro samsung přístroje sice má i sekci pro stažení ale prozatím tam nic zajímavého není, vesměs pouze laboratorní software. Ke všemu zatím ještě není oficiální podpora widgetu pro Omnii PRO, jedná se sice o formalitu ale kvůli ní je dost možné, že widgety musí mít v configu napsán přesný typ přístroje, popřípadě více těchto přístroju, jelikož lze tvořit i univerzální widgety.
widgety
Aha, tak to jo. Docela citelně mi sice schází třeba widget na počasí, který jsem viděl jinde. No nezbyde tedy než čekat.
widgety
je možné stahnout další widgety, například hodiny, kaledář, jdou použít i widgety z http://widgets.opera.com/ stačí stahnout widget, nakopírovat a přes pruzkumníka spustit, pak aktivovat na today, mám i počasí ale nedaří se mi sem vložit soubor :( tak kdyžtak napište SZ a ja vam ho nejak pošlu.
widgety
No ano, widgety pro samsung se tvoří pro daný prohlížeč na konkrétním komunikátoru a na nových omniích jedou widgety na opeře takže kompatibilita bude docela velká i ze strany widgetů od opery ale nemyslím si, že budou moc praktické.
widgety
No nakonec jsem to udělal tak, že jsem Samsung prostředí odinstaloval, dal tam SPB Shell mobile a spokojenost. Má přesně ty widgety, které jsem potřeboval a spoustu dalšího...
widgety
ano, proste povypinal
widgety
jako SW klávesnice zůstavá ta od samsungu, která je mimořádně povedená. Píšu s ní skoro tak rychle jako s HW (mám relativně malé prsty) a na rozdíl od té mi nevynechává písmenka