USB propojeni a panel media
koupil jsem si nedavno XPerii a procetl hodne prispevku, ale toto jsem zatim nikde nenasel...
je mozne propojit Xperii s PC pres USB tak, jak to umoznuji nektera HTC a to, ze by se nastavilo propojeni na prenos dat a ne synchronizaci s outlookem? Znamej mi rikal, ze na jeho Diamondu to jde a ze prenos je pak rychlejsi (snad skoro tak rychly jako by byl Diamond ctecka karet)
a druha vec:
je mozne nejak v panelu media nastavit z ktere slozky chci prehravat videa? Slozka videa ukazuje vse v mobilu ve slozce My Videos, ale rad bych odkazoval na slozku na karte, kde si nahraji videa svoje...
casem asi bude dotazu vic...ted zatim resim tady toto...diky
je mozne propojit Xperii s PC pres USB tak, jak to umoznuji nektera HTC a to, ze by se nastavilo propojeni na prenos dat a ne synchronizaci s outlookem? Znamej mi rikal, ze na jeho Diamondu to jde a ze prenos je pak rychlejsi (snad skoro tak rychly jako by byl Diamond ctecka karet)
a druha vec:
je mozne nejak v panelu media nastavit z ktere slozky chci prehravat videa? Slozka videa ukazuje vse v mobilu ve slozce My Videos, ale rad bych odkazoval na slozku na karte, kde si nahraji videa svoje...
casem asi bude dotazu vic...ted zatim resim tady toto...diky
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Pokud to není v nastavení (bych se skoro divil), tak by měl pomoci asi http://freewareppc.com/communication/wm5torage.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
netvrdim, ze to tam neni, jen ze to nemuzu najit - puvodne jsem si myslel, ze to je v manazerovi pripojeni jako Data conections, ale to je na pripojeni v netu...takze to nic...
jestli nekdo vite, kde to najit primo v systemu a pred pripojenim si zvolit, jak chci pripojit, budu rad, kdyz napisete
jestli nekdo vite, kde to najit primo v systemu a pred pripojenim si zvolit, jak chci pripojit, budu rad, kdyz napisete
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Start-->Settings-->Connections-->USB to PC-->Disc Drive
skus tento cab. Neviem ci je to presto to,ale ked tak to jednoducho odinstalujes:)
Je to utilitka,ktora by ti pri kazdom pripojeni mala dat na vyber ake chces pripojenie.
Je to utilitka,ktora by ti pri kazdom pripojeni mala dat na vyber ake chces pripojenie.
- Attachments
-
- VL-RhodiumUSB2PCPopUp.cab
- (99.47 KiB) Downloaded 136 times
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
radospol: není to jen do Win 6.5 ??
Nie. Je to v podstate vytiahnuta utilita z Rhodia a ten v origo nema zatial wm 6.5
-
nevermind
- přispěvatel

- Zařízení: vypisování konfigurace je jako poměřování pindíků
Proč to dělat jednodušše když to jde složitě, že?
START>NASTAVENÍ>PŘIPOJENÍ>Připoijení k PC pomocí USB
START>NASTAVENÍ>PŘIPOJENÍ>Připoijení k PC pomocí USB
Suhlasim,aj ked podla mna je praktickejsie mat moznost po nainstalovani utilitky a pri kazdom pripojeni ti vybehne ponuka ake chces pripojenie.
Díky za postřehy...stačí mi to měnit v connections...
Nevíte náhodou co s tím panelem media?
Mám nejaký videa a obrázky, který mám na kartě, ale neukážou se mi...nejde mi nastavit zdrojová složka odkud ukazovat...
Nevíte náhodou co s tím panelem media?
Mám nejaký videa a obrázky, který mám na kartě, ale neukážou se mi...nejde mi nastavit zdrojová složka odkud ukazovat...