Budík nebudík

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Posts: 116
Joined: Wed Apr 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

Budík nebudík

Post by -pekr- »

htcjirka wrote:Ani jedinkrat jsem nemel konkretne u TP2 probklem s odesilanim neodesilanim sms a to jak pres defaultni slozku zpravy nebo pres TF3D.Budik pouzivam denne a ani jednou nezklamal a to nejen na TP2.Takze tohle demonizovani si schovej.
Přesně tyhlety reakce jsem čekal - je to rukama, tohle si schovej, já ten problém nemám, takže neexistuje, tohle je Windows Mobile, ne hloupá Nokie. Takže pro věci co sice mají fungovat, ale nefungují, se doporučí jiný SW? To nemusí být problém pro domácího uživatele či WM nadšence, ale pak je tady třeba taky business, kdy prostě daný manažer nafasuje poměrně profi zařízení, a čeká, že všechno bude fungovat a nemá čas si hračičkovat s pitomostma a po večerech prolézat fóra a hledat alternativní SW.

Přesně reakce tvého typu pak ze světa WM odrazují běžné uživatele, co sice smartphone používat chtějí či potřebují, ale čekají, že tak nějak bude za ty peníze fungovat v naprosto základních věch spolehlivě. Tato skupina uživatel prostě nemá jakýkoliv zájem editovat registry a podobné ptákoviny. Byl jsem dost dlouho oddaným členem jaksi fanatické Amiga komunity, kde místo toho aby si lidi přiznali reálný stav věcí, tak se snaží jen nedostatky omlouvat, místo aby se vytvořil tlak na výrobce.

Jestli jsi vychodil alespoň pár tříd základky a umíš číst, tak jsem napsal, že si můžeš vygooglit "Windows mobile alarm problem". Přeju příjemné čtení. Takže ty tuny lidí to všechny demonizují a mají si to schovat pro sebe, right? No super.

Já bych guruům jako ty doporučil, aby na podobné příspěvky nereagovali, pokud k nim nemají co říct. Funguje ti to, no fajn, buď rád. Já se ale snažím spíše přijít na co, v čem může být problém, aby případně uživatelé s podobnými problémy věděli, jak si to opravit (viz ten MemMaid, pmClean či SKTools).

Více užitečných linků a nějaký ten popis třeba zde: http://www.keenerliving.com/fixing-alar ... le-devices" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 24, 2009 11:40) --
mlndsk wrote:G-alarm - od verze 1.x - 2.x

odzkousen na WM6.1 i na WM6.5.

Odzkouseno na manila 2.0, 2.1, 2.5.x

ROM jsem mel v Touch HD uz alespon 30 ruznych.

vsude jede na 100%, budi me denne uz par mesicu naprsto spolehlive, ani jednou se nekousl nic.
Díky za tip, asi se podívám po nějakém jiném SW. Já právě spoléhal na standard, protože od budíku nečekám nic více, než že spolehlivě začne budit :-)

Ještě tady byla narážka, že se můžou nějaké programy navzájem ovlivňovat, tak já mám ještě XnView pocket, Total Commander, Nitrogen player,legálně koupený Resco Audio Recorder, Advanced Task Manager a MemMaid. Nemyslím si, že některý z těch softů je na vině, spíše si myslím, že jsou bugy v Manille.
mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Posts: 200
Joined: Fri May 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Location: Brno

Budík nebudík

Post by mlndsk »

Podivejte, Vase rozcileni je sice v poradku, ale zase na druhou stranu Windows mobile Professional az po verzi 6.5 nebyla puvodne urcena pro telefony, ale pro PDA, tim padem nektere fce historicky chybi - budik, profily apod., ktere na verzi standard jsou a funguji bez vetsich problemu.

Rozmach touch telefonu v posledni dobe MS nezachytil a ani verze 6.5 neresi stare bolaky.

To je vseobecne znamo a bud se s tim popasuje vyrobce telefonu (TouchFlo apod), nebo az uzivatel.

Zasadni rozdil oproti svetu Nokia apod. je ten, ze s tim u WM jde vzdy neco delat a mnohdy zdarma.

Vzdyt si vzpomenme, jak dlouho nemela Nokia opakovany budik? To byly roky a ta zarizeni tehdy stala ty same penize jako spikova HTCka dneska. A myslim, ze tehdy take nedokazal ITik manazerovi vysvetlit proc jeho draha Nokia za 18K neumi budit porad.

U WM proste ITik vezme ten telefon, vrazi do nej G-alarm, Klaxon, nebo jakykoliv jiny free budik a problem manazerovi jeste pred predanim zarizeni vyresi (coz u starych Nokii neslo vubec). A pokud ne, vyhazof a musi dojit odbornik a ne amater. Tot busines sfera.

No a bezni uzivatele, ty si WM stejne moc nekupuji, je na ne prilis slozity a funkcni, tem staci iPhone, Nokia a jiny elektroodpad.


Takze ano, je to ostuda, ze WM komunikator ani dnes s wm6.5 neumi budit poradne, je toznamy fakt a WM7 ho definitivne vyresi. Do te doby si kupte Nokii a mejte svaty klid.
nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Posts: 172
Joined: Sun Aug 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

Budík nebudík

Post by nirman »

Manager, ktery dokaze sesynchronizovat WM s nekolika emaily a pracovat s kontakty, zalohou apod. snad dokaze aspon pouzit jiny (vzdycky i lepsi) software, nez co je v zakladu jen proto, aby tam vubec neco po spusteni bylo.
mihajek
nováček
nováček
Posts: 14
Joined: Mon Sep 07, 2009 17:48
Zařízení: HTC Touch Pro 2
Location: Praha

Budík nebudík

Post by mihajek »

TP2 mám čtvrtý den. S původní ROM od výrobce mi budík jeden den fungoval. Po updatu novější originální ROM se už druhý den rozhodl nespolupracovat. Ani náznak snahy. Prostě spí místo mě. U E-tena mi budík fungoval jak s originálními ROMkami, tak i s neofiko. Asi zkusím nějaký ten záložní freeware a počkám do října na origo 6.5
raulik
nováček
nováček
Posts: 14
Joined: Thu Dec 04, 2008 12:19
Zařízení: HTC Touch HD

Budík nebudík

Post by raulik »

Osobne si myslim, ze pravda je nekde mezi. Je pravdou to, ze si u Windows Mobile zarizeni muzete installnout co chcete. Je fakt, ze to mnohdy je kvalitnejsi nez original. Je fakt, ze to u "nokii" a jinych nejde. Ale take je fakt, ze vyrobce ma mit soft odladen a narky zde i jinde jsou vice nez silnou narazkou na chybu mezi klavesnici a zidli. Je take fakt, ze pokud ma nekdo problem, ciste konkretni a vyskutujici se obcas, dost lidi mu doporuci HR, coz mi prijde jako Ajtak co doporucuje jen reinstall (ci automechanik, ktery tvrdi vystupte a nastupte). Kazdopadne problemova tyto zarizeni jsou primo se standartnimi ROM, kazde zarizeni mam pocit ze delal jiny vyrobce - viz kvalita zpracovani, viz problemy s GPS zde (rady nepomohly, az n-ty flash ruznych romek (ps. ted zas nejde bt audio)), viz problemy s budikem, s nestartovanim TF atd atd atd. Pokud vyrobce prodava zarizeni jako ! hotove ! - ma mit soft odladen. Pokud vyrobce prodava zarizeni jako DODO (dodelej doma) ma to mit na zarizeni i jinde napsano. Potom clovek, ktery koupi windows mobile zarizeni nebude resit ze nefunguje soft a obrati se na MS, od ktereho si koupi CD/DVD/Flasku apod.

Myslim tudiz, ze napadani nekoho s ofiko ROM, ze je to mezi klavesnici a zidli je zbytecne. Kazde zarizeni od HTC se chova jinak - priklad : ve firme mame 4 TP2, 1 blbo porad, druhe obcas, treti je total v poho a ctvrte se obcas kousne. Vsechny se stejnou ROM, koupeny v jeden den. Jeden ma pant v poho, druhemu trochu poskakuje (uvolneny), tretimu nesedi horni cast s displayem (spatne zacvakla, ale nemame odvahu to docvaknout), ctvrty ma pri zavrenem telefonu posunutou horni cast o cca 0.5mm doleva.

Vyrobce ma byt zodpovedny za sva zarizeni. Kdyz jsem prisel o sve HD - at si ho nekdo uzije - ten smejd co ho ukrad - tak jsem sel do TP2 s tim, ze HW je vicemene stejny (mysleno proc, apod). Omyl - kazdy kus je jiny. Zkuste prosim toto vzit v potaz, az nekomu budete radit ze Vam to nedela..
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Posts: 12222
Joined: Tue Feb 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Location: Praha

Budík nebudík

Post by htcjirka »

Kazde zarizeni od HTC se chova jinak - priklad : ve firme mame 4 TP2, 1 blbo porad, druhe obcas, treti je total v poho a ctvrte se obcas kousne
Tady resime budik,coz neni HW tudiz se musi na kazdem TP2 se stejnou rom chovat stejne.Co budik muze ovlivnit obecne je instalace software,hrabani v registrech a ruzne tweakovani,samotna lokalizace ala sunnysoft. atd.
Vetsinu chyb a nestability si zpusobuje vetsina uzivatelu sama.Na TP2 mam originalni rom a pracuje primo na jednicku bez sebemensi chybicky vcetne zmineneho budiku.
raulik
nováček
nováček
Posts: 14
Joined: Thu Dec 04, 2008 12:19
Zařízení: HTC Touch HD

Budík nebudík

Post by raulik »

htcjirka wrote:Na TP2 mam originalni rom a pracuje primo na jednicku bez sebemensi chybicky vcetne zmineneho budiku.
Prave o tomto mluvim - ME, BEZ PROBLEMU. Na druhem pristroji totez klido zpusobuje chybku, nebot i ofiko ROM jsou nedoladene a nechovaji se stejne. Az tehto zarizeni budes mit 5, budes o vsech vedet o de facto kazdem zadrhelu, nebot ti lide ve firme hnedka budou vse hlasit a chodit si za tebou o pomoc, tak pochopis rozdil.

Vyrobce za default ROM ma byt zodpovedny. Bez zadnych me to jde, apod. Muzeme se tu hadat do nekonecna, nebo konecne uznate, ze ne kazde zarizeni je prave bez chyby. U nas ve firme si tam lidi neumej ani nic nahrat, ani nic pomalu upravit, takze jedou na default ROM, nekdy nenabehne TF, nekdy ho pulka jakoby neni videt, nekdy nezvoni SMS apod. A vis ty co ? Me to zel taky nedela a tak jsem si s jednim kolegou mobil na tyden vymenil a ejhle.. On byl spokojen a ja ne..
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Posts: 12222
Joined: Tue Feb 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Location: Praha

Budík nebudík

Post by htcjirka »

Opravdu no coment,tyto nesmysly a vyplody nebudu ani komentovat.
raulik
nováček
nováček
Posts: 14
Joined: Thu Dec 04, 2008 12:19
Zařízení: HTC Touch HD

Budík nebudík

Post by raulik »

To jsem rad, ze se mnou souhlasis :-)

Jsem rad, ze vyrobce ma byt zodpovedny za kvalitu svych vyrobku, at uz po HW ci SW strance. DODO - by melo byt oznaceno a prodavano i za jinou cenu.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Posts: 12222
Joined: Tue Feb 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Location: Praha

Budík nebudík

Post by htcjirka »

To jsem rad, ze se mnou souhlasis
Vetsi snuzku nesmyslu jsem dlouho necetl.Rozdil u dvou a vice stejnych pristroju muze byt napr. u GPS,sily signalu,v podani barev u dipleje atd.Ale pokud budu mit 10ks TP2 se stejnou rom,stejnymi instalacemi SW a budik bude budit na prvnim pristroji normalne bude budit normalne i na druhem,tretim,ctvrtem.Uz se konecne prober mystifikatore.
Mozna ze kdyz tvy kolegove tam ani nedali tu pametovku neumi treba ani s budikem zachazet :tlem:
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Posts: 116
Joined: Wed Apr 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

Budík nebudík

Post by -pekr- »

htcjirka wrote:
To jsem rad, ze se mnou souhlasis
Vetsi snuzku nesmyslu jsem dlouho necetl.Rozdil u dvou a vice stejnych pristroju muze byt napr. u GPS,sily signalu,v podani barev u dipleje atd.Ale pokud budu mit 10ks TP2 se stejnou rom,stejnymi instalacemi SW a budik bude budit na prvnim pristroji normalne bude budit normalne i na druhem,tretim,ctvrtem.Uz se konecne prober mystifikatore.
Jirko, je pravda, že se stejným SW by se měl stejný HW chovat stejně, to je jaksi z podstaty věci :-) Já mám ovšem raději, když se uživatel, co se s podobnými problémy setká, může na fóru dočíst, že jiní lidi se s tím setkali už také, a jak to eventuálně řešili, proto by se ty problémy neměly bagatelizovat, a je úplně jedno, čím jsou způsobené ...

A teď k tomu, v čem by to asi mohlo být. Windows Mobile je prostě OS, který nabízí různá API a postupy. Třeba programem MemMaid se lze podívat na řadu událostí (event queue). Člověk tam uvidí spoustu věcí - od událostí v kalendáři až právě pro budíky. Do této smyčky to vždy vkládá nějaký soft, taktéž by to z ní měl odebrat. Zkoušel jsem si s tímto hrát, povolováním a zakazováním budíku, a když ten systém byl rozhozený, tak jak jsem jednou budík vypnul, tak TouchFlo prostě nezajistilo odebrání te události - výsledek? Budík č. 3 se spustil, ikdyž byl v TouchFlo vypnutý!

Čili - teď můžeme spekulovat, jestli byla je chyba v TouchFlo, nebo jsem to způsobil instalací jednoho ze zmíněných softů, ale ono je to nakonec jedno. Ještě jedna věc je zajímavá - když si vygoogliš Windows Mobile Alarm problem, tak se to netýká jen HTC, reportovali to lidi i s Asusy, iPaqy, apod.

Čili můj závěr je, že je v tomto ohledu Win. Mobile jako prostředí nestabilní, ať už to způsobuje svou podstatou samo, nebo jeho API jsou natolik přitroublá, že podporuje lamerské programovací praktiky a tudiž pak za to můžou bůhvíjaké další softy pro daný systém. Ten problém ale existuje, a uživatelé se s nim můžou setkat, toť vše.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Posts: 12222
Joined: Tue Feb 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Location: Praha

Budík nebudík

Post by htcjirka »

Zapominas o cem jsem se tu dohadovali.Nikdo netvrdil, ze ten problem neexistuje, ale zkus si precist predchozi prispevky o cem jsme se tu dohadovali.
raulik
nováček
nováček
Posts: 14
Joined: Thu Dec 04, 2008 12:19
Zařízení: HTC Touch HD

Budík nebudík

Post by raulik »

To je to o cem mluvim.. Proste origos ROM, nic se neinstaluje, kazdej si max nastavi svy zvoneni - mysleno vybere z moznosti. Ti kolegove v tom pristroji nemaji ani pametovku ani to nepripojili ke kompu apod. Jen nekdo nastavoval budik 5*, protoze to pouziva porad, nekdo ho nenastavil vubec. Protoze si jeden stezoval a druhej ne, prohodili si mobily a vse najednou fungovalo (ten co nebudil mel totiz majitele vlastniciho jiny budik). Jenomze to by musel htcjirka uznat, ze cely system je plny nesmyslnych bugu - a co je dulezite primo z prodeje. Jak jsem jiz psal, jednomu mobilu nechtelo naskakovat TF po restartu - jiriku, neptej se proc, ale zrovna to byl kus, na ktery jsem vic dohlizel, a asi se vrtal v nastaveni trochu vice. Kazdopadne nekdy nabeh nekdy ne - dopadlo to tak, ze VETSINOU pomohlo nastaveni -> dnes -> vypnout tf3 -> ok -> nastaveni -> dnes -> zapnout tf3 -> ok -> restart - jak rikam, povetsinou ! Tak uz si nech "kecy", ze vse musi fungovat, kdyz se jedna o stejnou rom, nic se neinstaluje apod.. Ofiko ROM je plna bugu, ktere se obcas projevi obcas ne, a tobe se zrovna neprojevil, tak bud rad a nerad ve smyslu me to nedela. Tot k me vytce, ze toto ma mit vyrobce poreseno. Dalsi vyzva je ke zpracovani, ktere je u kazdeho kusu jine viz panty, a dalsich n veci. To ma mit vyrobce taktez poreseno. Z tebe ovsem mam pocit, ze Ti jde o to, ze vyrobce nema mit zadnou zodpovednost a my mame byt radi, ze to vubec vyrobil.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Posts: 12222
Joined: Tue Feb 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Location: Praha

Budík nebudík

Post by htcjirka »

ze vse musi fungovat, kdyz se jedna o stejnou rom, nic se neinstaluje apod..
Ano co se tyce konkretniho problemu a to budiku,ten musi fungovat stejne na obou zarizenich se stejnou rom a stejnym instalovanym softwarem.Pokud bude bug v romce bude se projevovat i na druhem zarizeni.Sam mam dva Touch Pro 2(jeden primo z HK a druhy od O2,na obou uplne totozna rom a instalovany SW a budik budi den co den.Nejvice chyb nadela uzivatel.Jediny rozdil v nich je kazdy ma jine podani barev displeje :grin: To me ale budik nerozhodi.
Mozna ze kdyz tvy kolegove tam ani nedali tu pametovku,nepripojily ke compu, neumi treba ani s budikem zachazet :tlem:
Z tebe ovsem mam pocit, ze Ti jde o to, ze vyrobce nema mit zadnou zodpovednost a my mame byt radi, ze to vubec vyrobil.
Ja mam pocit,ze uplne mluvis uz z cesty.Vlastne ani nevis o cem mluvis.
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Posts: 116
Joined: Wed Apr 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

Budík nebudík

Post by -pekr- »

htcjirka wrote:
ze vse musi fungovat, kdyz se jedna o stejnou rom, nic se neinstaluje apod..
Ano co se tyce konkretniho problemu a to budiku,ten musi fungovat stejne na obou zarizenich se stejnou rom a stejnym instalovanym softwarem.Pokud bude bug v romce bude se projevovat i na druhem zarizeni.
Jestli vyvíjíš SW, tak bys měl vědět, že ta pravda je někde uprostřed, a tudíž že ani ty nemusíš mít pravdu. Pravdu máš samozřejmě v tom, že na identickém HW se bude stejný SW chovat stejně. Nicméně pořád ještě může docházet k rozdílnému chování, zapříčiněnému SW chybou. Ty chyby totiž můžou být někde hlouběji v systému a projevit se například za určitých podmínek. Tak třeba - spustíš mailer, pak zmáčneš red-button, pak v TFL přejdeš někam jinam, pak jdeš zapsat něco do kalendáře, apod. No a systém tam má třeba bug, že něco udělá špatně v event-queue - třeba zapomene odregistrovat, že jsi vypnul budík. Jinému uživateli se to nemusí projevit, protože chyba je "deep burried", tedy nastává pouze za určitých okolností - pořád se ale může jednat o stejný HW, stejný SW ....
mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Posts: 200
Joined: Fri May 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Location: Brno

Budík nebudík

Post by mlndsk »

Taktez mam pocit ze pan htcjirka je krapet mimo misu. Presne jak se pise v predchozim textu, ani identicke telefony s identickymi rom a sw se nemusi chovat stejne. Konecne jsou toho plna fora. Je jasne ze hraje roli uzivatel a zpusob pouzivani, posloupnost akci atd.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Posts: 12222
Joined: Tue Feb 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Location: Praha

Budík nebudík

Post by htcjirka »

Ty chyby totiž můžou být někde hlouběji v systému a projevit se například za určitých podmínek. Tak třeba - spustíš mailer, pak zmáčneš red-button, pak v TFL přejdeš někam jinam, pak jdeš zapsat něco do kalendáře, apod.
Mimo misu jste vy panove.
Spise nez tyto pochybne hypotezy - bavime se stale o budiku,bych se zameril na lokalizaci a jine sw vychytavky apod.Mam dva Touch Pro 2 a na obou chodi budik bez problemu a ani jednou problem nevznikl.Na predchozim zarizeni Touch HD taktez problem s budikem nikdy nevznikl,pouzivam ho denne.To uz by byla sakra nahoda.Spise misto narku na microsoft ci HTC bych hledal problem bud v aplikacich dalsich stran(mezi niz i lokalizace patri) nebo u sebe coz spolu souvisi.
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Posts: 370
Joined: Sun May 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Budík nebudík

Post by HTCKlorec »

Suhlasim s htcjirkom, ja som mal problem tiez, bol v SW. HResetoval som Topaz a odvtedy mi to slape v pohode, ani jediny den budik nezlyhal. Keby ma bolo napadlo vyhodit G-Alarm uz predtym, usetril by som si znovunastavovanie celeho systemu. Skutocne, radim hladat chybu v softe, alebo si nainstalovat SKTools (myslim ze staci trial) a tento bug pomocou neho opravit, a potom hladat zly SW.
raulik
nováček
nováček
Posts: 14
Joined: Thu Dec 04, 2008 12:19
Zařízení: HTC Touch HD

Budík nebudík

Post by raulik »

Kdyz pomineme problem s budikem, muzeme se venovat jinym problemum. Treba nestartovani TF musi byt jednoznacne zpusobeno instalaci Skype a TC. 2 ruzne tp2, original rom, dela to od zakoupeni. S jinou rom tento problem nevznika. Je docela dost dorbe mozne, ze si uzivatel nastavil spoustu veci - veci, ktere mu tp2 nastavit dovolilo primo z user prostredi. Nechte si uz konecne ty reci o tom, ze v systemu nejsou chyby a ze mame hledat chybu mezi klavesnici a zidli u takovyhle problemu. Kazdopadne zakazani a povoleni TF3d v zalozce today by melo pomoci, kazdopadne ma TF3d zrejme bug ze obcas nenastartuje. Je mozne, ze za to muze lokalizace, coz me vsak nemusi zajimat, vyrobce - v tomto pripade HTC spolu se sunnysoftem ma za to zodpovidat.

Vtipek na konec - siemens dodal do Prahy 4ks tramvaji, projely se testy, projezdilo se n km po Praze a sly k ridicum. Vite, jak zaridit aby jste mel na zbytek dne volno ? Stacilo prudce pridat a hned ubrat - opravdu prudce a pritom kratce. Jedna paka dopredu a hned zpet, driv nez tramvaj vubec stihla zareagovat a hrknout s lidma. V te chvili jste zavolal dispecink, pockal az si pro Vas prijedou a odtahnou do vozovny. Podle Vas je vsak toto v poradku, protoze takhle debilne pridat a ubrat neni vlastne potreba - az na par vyjimek, a tudiz za to vyrobce nemusi nest odpovednost. Tyto tramvaje jezdily nekolik mesicu az zkoncili v Pankraccke vozovne. (Kamos co tam delal uz tam nedela, tak nevim jak to s nimi dopadlo, kazdopadne dobrej for jak si zaridit volno) Jo a si piste, ze tohle mezi klavesnici a zidli bylo :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Posts: 12222
Joined: Tue Feb 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Location: Praha

Budík nebudík

Post by htcjirka »

Nechte si uz konecne ty reci o tom, ze v systemu nejsou chyby a ze mame hledat chybu mezi klavesnici a zidli u takovyhle problemu. Kazdopadne zakazani a povoleni TF3d v zalozce today by melo pomoci, kazdopadne ma TF3d zrejme bug ze obcas nenastartuje. Je mozne, ze za to muze lokalizace, coz me vsak nemusi zajimat, vyrobce - v tomto pripade HTC spolu se sunnysoftem ma za to zodpovidat.
Ty si zrejme sedis na vedeni.Tady se neresi jestli jsou nebo nejsou chyby v sytemu.Resi se tu konkretne chovani budiku.Bude-li zarizeni s originalni rom(bez jakekoliv instalace nebo instalaci uplne totozneho sw) a budik na TP2 c1 bude chodit bezproblemu bude i na TP2 c2 chodit bezproblemu.
Neplet sem TF3D,tam chyba vznika a konkretne u lidi kteri pouzivaji zadavani pinu.Nazev tothoto topicu je Budik nebudi.
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests