Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně výchozí obrazovky TouchFlo 3D na mém zařízení HTC Touch Diamond 2. Nechci na ni ani hodiny, ani seznam hovorů a už vůbec ne položku kalendář. Nic méně ani po několika hodinách práce s novým MT jsem nepřišel na to jak toho dosáhnout. Lze to vůbec ? Docela mě štve, když jsem si dal jako podklad foto svého syna a mám zrovna přes jeho obličej položky seznam hovorů a kalendář, který je navíc ve spodní liště. Předem díky za radu.
Zrušení úvodní obrazovky TouchFlo 3D
Vypni celé TF3D

Vypnout TF3D je taky možnost. Potíž je v tom, že když ho vypnu tak podkladový obrázek je jakoby přelitý mlhou, není dobře vidět.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon zář 21, 2009 11:05) --
Vypnout TF3D je taky možnost. Potíž je v tom, že když ho vypnu tak podkladový obrázek je jakoby přelitý mlhou, není dobře vidět.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon zář 21, 2009 11:05) --
v TF3D by to šlo jedině úpravou manila souborů. Ale jakých, to fakt nevím. Zkus najít řešení na XDA. A ta intenzita tej mlhy by měla jít nastavit v momentě, kdy ťapneš na fotku a zvolíš uložit jako pozadí
-
Martin Nanek
- nováček

- Zařízení: Touch Diamond2 CZ
Pro nastavení obrázku na pozadí použij instalovaný soft "Obrázky a videa" ..tam je volba nastavit jako pozadí a je u toho volba průhlednosti (to co chceš je nastavit "0")
. ...Sám mám na pozadí fotku dcery a ideální stav je když si fotku upravíš v počítači tak aby hlava zabírala jen cca 1/2 obrazovky ..pak jsou softy které využijí zbylou část parádně a jde to ovládat prsty. (TF3D je opravdu jen menu pěkné na pohled ale konfigurovat jej je hrůza)
Opravdu neexistuje možnost jak z úvodní obrazovky TF3D zrušit hodiny, kalendář a seznam hovorů ?
Stačí editovat manila soubory a tyhle položky z nich odebrat. Akorát nevím, jaký soubor se stará o homepage, stačí trochu pohledat na XDA. Každopádně by to jít mělo.