nová originální rom

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
Johny-D
přispěvatel
přispěvatel

nová originální rom

Post by Johny-D »

ahoj kdyz stahnu originálnì rom ze stranek HTC přijdu o lokalizaci nebo je obsažena v te rom? Nepřijdu o záruku a jde případně tu původní rom vrátit zpátky?
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

nová originální rom

Post by foreveryone »

Ano o lokalizaci přijdeš při přehrání kterékoliv rom, navíc pokud máš cz verzi tak bez hspl ji ani nenahraješ. O záruku přicházíš právě tím hspl, vrátit to lze tak, že nahraješ původní rom určenou pro náš trh a provedeš tovární spl.
Nicméně 6. října po uvolnění officiální wm6.5 by sunnysoft měl na svých stránkách uvolnit ke stažení novou verzi interwrite.
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire Z

nová originální rom

Post by rampage »

Záleží jakou rom pro jaký region stáhneš. Pokud stáhneš rom jinou než je určena pro tvůj telefon nepůjde ti flashnout. Češtinu můžeš zachránit tím, že si uděláš zálohu souborů od sunnysoftu, které dělají počeštění. Jsou to 4 caby, ale nevím jak bude kompatibilní čeština s rom kterou tam chceš hodit.
Johny-D
přispěvatel
přispěvatel

nová originální rom

Post by Johny-D »

děkuji za odpovědi, o tu češtinu mi ani tak nejde, spíš o záruku, takže přímo na stránkách htc u stažení rom napíšu seriové číslo a pokud to něco najde tak to bude pro region cz, hu atd a ta půjde nahrát bez problému?
LadCv
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond2

nová originální rom

Post by LadCv »

Abych ti pravdu řekl, tak na stránkách http://www.htc.com/cz/ nenajdeš nic :tlem: Celkově na htc se dá najít akorát rom wwe 1.39.479.2, ale žádné změny v ní nehledej. Bejt tebou tak počkám cca čtrnáct dní jak to bude s novou wm6.5
Johny-D
přispěvatel
přispěvatel

nová originální rom

Post by Johny-D »

taky bych to viděl na wm 6.5
LadCv
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond2

nová originální rom

Post by LadCv »

jj, já taky čekám a pak se uvidí. Měla by na ní být i lokalizace od sunnysoftu. Zkoušel jsem různé vařené ROM, ale nebyl jsem spokojen a stejnak jsem se vrátil zpět k originálu :tlem:
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”