OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky
Ahoj, taky jsem uvažoval o Omnii Pro a teď přišel email od Sunnysoftu kde jsem jí měl předobjednanou, že cituji :
Samsung B7610 Omnia Pro nebude bohužel v ČR ve volném prodeji dle našeho dodavatele vůbec dostupný - takže asi Svestka nebude mít pravdu, že na ulici bude potkávat jen lidi s tímto PPC. Co jsem zjistil je, že jí má pouze O2.
Samsung B7610 Omnia Pro nebude bohužel v ČR ve volném prodeji dle našeho dodavatele vůbec dostupný - takže asi Svestka nebude mít pravdu, že na ulici bude potkávat jen lidi s tímto PPC. Co jsem zjistil je, že jí má pouze O2.
No tak to je teda hodně zajímavé (a blbé), že s tím Samsung nepůjde oficiálně na český trh, ale bude se to prodávat pouze přes O2. Zkusím zjistit více v Samsungu a dám vědět.
Chtěl bych se na něco zeptat: Ví se, že u nových omnií bude upgrade na WM 6.5 v říjnu, ale netušíte náhodou, jak to bude se zařízeními prodávanými po tomhle termínu? Jestli náhodou nebudou už automaticky obahovat WM 6.5 nebo budou v sobě mít 6.1 a jupující si to bude muset dohrát?
Zkoušel jsem odpověď pohledat, ale nikde jsem na ni nenarazil, je ale možné, že jsem špatně hledal
Zkoušel jsem odpověď pohledat, ale nikde jsem na ni nenarazil, je ale možné, že jsem špatně hledal
To se mi nějak nezdá...Ale je pravda že sunnysoft jí stáhl ze svého e-shopu a již jí nenabízí. Doufám, že alespoň bude nabízet příslušenství k ní ( folie brando, pouzdra krusell atp.)
Tomu se mi opravdu nechce věřit, příjde mi to jako blbost, proč by neměl být oficiální dovoz omnie pro ale O2 by si bezproblému dále prodával. Ale i kdyby tomu bylo tak, není problémem si objednat toto zařízení od O2.
Hlavně je to divné, že spousty obchodů už je mají v předběžné objednávce, to si předem nezjistily ty spousty obchodů zda bude dostupný přímo od samsungu a zařadili je do předběžného prodeje?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Předpoklad je, že se sem začnou dovážet Omnie 2 i8000 už s WM 6.5. A u B7610 to bude asi přechod, až se vyprodají s WM 6.1, začnou prodávat WM 6.5. Jinak přehrát firm je naprosto jednoduchá záležitost.
Určitě bude možnost to zanést ke Kyslíkům s tím, že ti to zadarmo, nebo mírný poplatek přehrají. Pokud chceš mít jistotu, počkej na zařízení s WM 6.5 a je to. 
díky za rychllou odpověď. v listopadu můžu měnit mobil, takže pravděpodobně půjdu do omnie pro. ještě jsem uvažoval o xperii x2, ale počkám na finální rozhodnutí až na listopad 
Nazdar, ja mam ten stejny problem. Ted me tak napadlo, jestli to nedela jen u kontaktu ulozenych na SIM....jo, je to tak. Uloz vse do cihly, bude to fungovat.fore wrote:kdyz chci prejmenovat nekoho : dam priklad : deda na deda chata.. tak kdyz to prepisu a dam aby se to ulozilo tak se mi kontakt ulozi zako nezmane cislo...
-
mike-biker
- moderátor

Nějak jsem nepřišel na to, jak změnit text předefinovaných SMS pro nepřijetí hovoru. Mám EN jazyk a tak to nabízí angličtinu, ale spousta lidí má s EN problémy a pak mi píšou, co to tam bylo napsaný..
. Ale češtinu tam nechci!!! 
EDIT: Tak kdo hledá - najde!
HKCU\Software\Microsoft\Phone\TextResponses\0-5 lze smazat, nebo přepsat svými.
EDIT: Tak kdo hledá - najde!
HKCU\Software\Microsoft\Phone\TextResponses\0-5 lze smazat, nebo přepsat svými.
Čus,
tak jsem byl včera v oficiálním obchodě Samsungu na Flóře a tam mi prodavač taky říkal, že OmniaPRO nebude oficiálně v ČR. Takže Sunny Soft má asi dobrý informace. Jediný, jak jí prej půjde získat je od O2.
Jediný co mě zarazilo bylo to, že prej OmniaPRO od O2 nepůjdou reklamovat v jakymkoliv servisnim středisku Samsungu (jak to prej můžu udělat u ofic dovezených mobilů), ale jen přes O2. No rozhodně mě nepotěšili
tak jsem byl včera v oficiálním obchodě Samsungu na Flóře a tam mi prodavač taky říkal, že OmniaPRO nebude oficiálně v ČR. Takže Sunny Soft má asi dobrý informace. Jediný, jak jí prej půjde získat je od O2.
Jediný co mě zarazilo bylo to, že prej OmniaPRO od O2 nepůjdou reklamovat v jakymkoliv servisnim středisku Samsungu (jak to prej můžu udělat u ofic dovezených mobilů), ale jen přes O2. No rozhodně mě nepotěšili
-
soufler
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro2
Tak to jsem zvědav, kde splašíme příslušenství 
-
mike-biker
- moderátor

Na eBayi.
. Asi uzavřeli exkluzivní smlouvu s Ou tú. Ale příslušenství by O2 mohlo mít, pochopitelně za přemrštěné ceny. 
No já doufám, že se nakonec změní přístup a ten dovoz do Čr bude, i když třeba až na nový rok.
-
soufler
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro2
No co, du zjistit jak na ten paypal, páč u Outů se příslušenství jen tak nedočkáme a nemyslim, že by si to u samsungů rozmysleli. Tomu říkám přístup k zákazníkovi. Jinak sem koukal na stránky Brando a tam ji v nabídce nevedou, takže zbývá MF.
-
mike-biker
- moderátor

Oni totiž Omnii Pro ještě nikde neprodávají! To je to zajímavé. Na ebayi je z Itálie za $ 775, což je přea PayPal necelých 13.000. A bez záruky - asi. Takže tady pře O2, no.
Myslel jsem si, že by ho mohl mít třeba i Vodafone a že bych si ho tam pořídil za nějakou sníženou cenu k tarifu, ale jak to tady čtu tak si ho asi půjdu koupit ke kyslíku. Škoda. Snad půjde někde koupit aspoň folie na displej. Nevíte jak to bude s prodejem Omnie II a Omnie Lite u nás?
-
mike-biker
- moderátor

To nikdo neví, ale na 95% se bude Omnia 2 i8000 prodávat až s verzí WM 6.5. Proto se pozdržela distribuce. 
Tak pridam taky svoje zazitky se shanenim tohodle telefonu. Pro zmenu v Brne. S pritelkyni jsme se rozhodli tenhle foun koupit, po spatnych zkusenostech s Nokiou N85 zakoupenou loni. Na netu jsem nasel, ze si ho lidi kupuji uz od zac. zari, tak jsem si rikal, zajdem do Vankovky (obchodni centrum u Brnenskeho nadrazi) tam budou jiste dobre zasobeni.
Dorazili jsme do prodejny O2, telefon (maketu) meli vystavenej, takze zavladlo nadseni
1. zadrhel - nefungoval listkovej system. Takze tak cca 10 minut cekani, byl tam nejaky pracovnik, ale evidentne to celkem nejelo
cirou nahodou se za nama uvolnila prepazka. takze jsme slecne rekli nase prani, ze prahneme po 2ks tohodle skveleho founu.
Slecna sla hledat..... nenasla.... zeptala se kolegy, kolega nic nevedel, takze nam slecna zacla tvrdit, ze tlf je zrejme novinka a jeste se zatim neprodava. Tak jsem opacil, ze z internetu mam jine informace a tlf je k mani jiz od zac. zari, poprosil jsem jestli nemuze zjistit zda tlf maji na sklade na jine pobocce, "Ja jim tam do skladu nevidim"
S otresenou moralkou jsme vyrazili smejdit v dalsich pobockach. Uspeli jsme hned v te dalsi (pro Brnaky na Masarykove tride) - vymera asi 10m2...ale ... heureka , MELI HO!!!!! Ale jen jeden kus :( Obsluhovala nas takova starsi pani a jeji jednani bylo celkem jiny kafe, ochotna, dokonce nam zavolala na vedlejsi pobocku ve Spalicku, kde meli taky jen jeden ks. Tam ho zarezervovali a my ho s fanfarama vyzvedli
2 postrehy z prodejny ve Spalicku - listkovej system jim sice fungoval, ale cedule s vyvolavanim ne
2. zajimavost. V 1. obchode nam dali tlf zabaleny v originalni folii, zatimco ve Spalicku rozbaleny-omakany, trosku zamrzelo .
1. dojmy jsou - nadherny displej, to je proste zradlo
- trosku pomale listovani v obrazovkach touchwizu.
- z nejakeho duvodu tlf pri prohlizeni internetu pres wifi jakoby "laguje" , pres Edge je celkem v pohode .
- prehravani videa skvely, prekvapila mne moznost streamovat video pres wifi z pc mediaserveru.
A ted jdu zjistovat jak pretahnout kontakty a spol ze symbianu do win mobile. Predpokladam, ze to najdu na netu , ale kdyby mel nekdo nejakou radu, nebudu se zlobit
Dorazili jsme do prodejny O2, telefon (maketu) meli vystavenej, takze zavladlo nadseni
Slecna sla hledat..... nenasla.... zeptala se kolegy, kolega nic nevedel, takze nam slecna zacla tvrdit, ze tlf je zrejme novinka a jeste se zatim neprodava. Tak jsem opacil, ze z internetu mam jine informace a tlf je k mani jiz od zac. zari, poprosil jsem jestli nemuze zjistit zda tlf maji na sklade na jine pobocce, "Ja jim tam do skladu nevidim"
S otresenou moralkou jsme vyrazili smejdit v dalsich pobockach. Uspeli jsme hned v te dalsi (pro Brnaky na Masarykove tride) - vymera asi 10m2...ale ... heureka , MELI HO!!!!! Ale jen jeden kus :( Obsluhovala nas takova starsi pani a jeji jednani bylo celkem jiny kafe, ochotna, dokonce nam zavolala na vedlejsi pobocku ve Spalicku, kde meli taky jen jeden ks. Tam ho zarezervovali a my ho s fanfarama vyzvedli
2 postrehy z prodejny ve Spalicku - listkovej system jim sice fungoval, ale cedule s vyvolavanim ne
2. zajimavost. V 1. obchode nam dali tlf zabaleny v originalni folii, zatimco ve Spalicku rozbaleny-omakany, trosku zamrzelo .
1. dojmy jsou - nadherny displej, to je proste zradlo
- trosku pomale listovani v obrazovkach touchwizu.
- z nejakeho duvodu tlf pri prohlizeni internetu pres wifi jakoby "laguje" , pres Edge je celkem v pohode .
- prehravani videa skvely, prekvapila mne moznost streamovat video pres wifi z pc mediaserveru.
A ted jdu zjistovat jak pretahnout kontakty a spol ze symbianu do win mobile. Predpokladam, ze to najdu na netu , ale kdyby mel nekdo nejakou radu, nebudu se zlobit
-
mike-biker
- moderátor

Synchronizace přes Outlook! 
Já bych zkusil odeslat všechny kontakty přes Bluetooth.