E-ten X600 se dostává občas do podivného stavu, kdy můžu telefonovat i posílat sms, ale nejsem na příjmu. Tomu kdo mi volá se to jeví jako že vyzvání, a já nezvedám. Tyto hovory se následně nikde neobjeví, ani jako zmeškané, ani od Vodafone nepřijde sms o tom, že mi někdo volal během nedostupnosti. Totéž sms, kterou mi někdo pošle, nikdy nedorazí. Jediná cesta jak z toho ven je restart - musím se ovšem dozvědět, že ten stav aktuálně nastal, protože telefon se nijak zvláštně neprojevuje, což je zvlášť ve chvílích, kdy volá zákazník, nejhorší. On vyzvání, já neberu, protože telefon mlčí.
Setkal se s tím někdo? Je to HW problém, nebo SW?
Dík za každou dbrou radu.
E-ten X600 - vypadává z příjmu
S mým X500+ se mi asi dvakrát stalo to samé, ale to jsou případy o kterých vím. A nebo ten případ, kdy druhá strana zavolá a já jakoby odmítnu, to bylo ještě častěji.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Zkus přehrát jiný radio. Snad to zabere.
Rádio????
........
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Přesněji 'radioROM' , stará se o veškeré spojení. Ať už GSM, nebo EDGE,3G,WiFi, Bluetooth atd. Pokud máš slabý signál, je možné, že máš zastaralou verzi radioROM, zkus flashnout novější a pak dej vědět. flash radia se provádí prakticky stejně jako flash ROM.