EnergyROM HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » stř zář 16, 2009 19:08

po par dnech pouzivani si musis postezovat, bohuzel - dnes rano jsem odchazel z domu, HD cerstve zapnuto a baterie na 100%, ted jsem se vratil domu a baterie na 74% - v podstate cely den v kapse a cca 2h poslouchani MP3 (coz mi prijde docela velky zrout energie teda, odinstaloval jsem par aplikaci, vypinam PocketMusic - driv jsem jen "stopnul" - ale spotreba porad silene vysoka) -> chtelo by to tedy zapracovat i na tomto, v predchazejici verzi bylo vse ok

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » stř zář 16, 2009 22:37

Spermosh ty máš tu ze 12.9. ? Terď je tam ze 14., ale nic moc žádná změna :-( no testnu tu co má Lemmy a uvidím, ale až zítra.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » stř zář 16, 2009 22:46

Mong3R: jj, nejspis asi jo (je tam nejake divne/jine "device information" - se v tom vubec nevyznam), ale nahazoval jsem to 14.09., tomu se rika pech :-D

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » čtv zář 17, 2009 8:28

Spermosh tak to je pech tedy :-D . Ale abych řekl pravdu, tak už mne nenapadá ROMka, kterou bych si chtěl nahodit. Samožřejmě že XtraLight vede ale poslední dobou nic moc teda. Ale je to jenom můj názor :wink:

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » čtv zář 17, 2009 8:53

Mong3r: souhlas, Miri se na XtraLight asi uz vykaslal :roll: Energy neni ono, chtelo by to jinou "light" ROMku, takze pokud nekdo o nejake vite, sem s ni - jinak zustavam u Energyho, u Miriho jsem o nem zacal pochybovat uz v dobe, kdy nebyl schopen rozchodit UC a potom uz se to s nim vezlo...

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » čtv zář 17, 2009 14:13

Spermosh ale jak již oba víme, snad se bude u Miriho blýskat na lepší časy :-D ale to je již do jiného vlákna :-D :wink:

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » ned zář 20, 2009 15:55

tak jsem ted nahodil "novou" - spis teda posledni, ze 17.9. - Energyho ROMku a neni to ono, asi je to novy build wm6.5 a nesedi mi vubec, treba tlacitka jsou takova divna, zaskrtavaci policka taky a v neposledni rade nektere aplikace se nezobrazuji spravne (k cemu M$ takovy system vubec dela...?) - takze doufam, ze Miri se ke "kucharstine" brzo vrati s plnou paradou

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » ned zář 20, 2009 16:35

spermosh dík za info, zrovna jsem to dotáhl, takže kdo si počká tak se snad i dočká(me) :wink:
EDIT: tak už tam je :wink:

Miguelicek
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 26, 2008 20:11
Zařízení: HTC Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od Miguelicek » úte zář 22, 2009 12:04

Tak zkoušim EnergyROM "Leo" z 21.9. Zatim nemám výtek, jen těch programů je tam nějak moc... :roll: :grin:
edit: TomTom se sám nepřetočí...přetočí, ale musí se mu pomoct potvrzovacim tlačítkem...
edit2: mám telefon na nabíječce už přes 4 hodiny a stále neni baterie 100%...

Stejně se vrátim k Duttymu... :-D

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » sob zář 26, 2009 13:45

otazka pro zasvecene: chci prejit na jinou ROM, ktera ma mene aplikaci, libi se mi ale Energyho grafika - je to nejake tematko, ktere si lze nainstalovat zvlast? libi se mi ikony ve startu, nebo ikonky v taskbaru - nevi nekdo kde je najit? v posledni rade se mi libi ta aplikace na vypinani zarizeni - slide to turn off, kde ji muzu najit? dekuji, bohuzel jsem ve vlakne Energyho ROMky nenasel seznam aplikaci, ktere tam jsou nainstalovane, mozna jsem to prehledl...

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

EnergyROM HD

Příspěvek od ospaly_muflon » sob zář 26, 2009 16:23

Co se týče "šoupátek" pro vypnutí, softreset apod. nastavených na vypínacím tlačítku, jedná se o aplikaci Slide2Shutdown, dostupná je na: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554177" onclick="window.open(this.href);return false;

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

EnergyROM HD

Příspěvek od marecek65 » ned zář 27, 2009 9:54

Zdravim,

kolko vam vydrzi bateria u tejto rom? Celu noc som si nechal nabijat bateriu a rano som posielal nejaky email a MMS, to cele trvalo tak 25 min. a baterka mi ukazuje 89 %. Je to normalne???
Mam energyrom z 23.9 titanum, inac som s nou spokojny. Zmenil som si aj pagepool na 20, ide proste rychlo a stabilne. GPS fixuje satelity rychlejsie ako u inych ROM. Len ta bateria, vydrzi mi to tak max 2 dni pri striedmom pouzivani. Napiste vase skusenosti.

Marecek

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

EnergyROM HD

Příspěvek od ospaly_muflon » ned zář 27, 2009 10:26

Ano, dva dny řekl bych že jsou odpovídající i mému zařízení, při intenzivním používání někdy jen den, ale nelze to říct obecně, o výdrži baterie bylo popsáno už hodně... Můžeš případně zkusit přehrát Radio na starší verzi 1.13, u které se podle uživatelů výdrž jeví jako nejdelší. I to ale bude relativně subjektivní podle toho kdo a jak zařízení používá.
Holt doby pět dní nabitých "hloupých" telefonů už jsou pryč...

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

EnergyROM HD

Příspěvek od marecek65 » ned zář 27, 2009 19:05

2Ospaly_muflon:
Sorry, nemal som aktualizovany podpis. Mam uz davnejsie radio 1.13, ma aj lepsi signal. Je pravda, neskusal som novu africku verziu, ale s tymto som spokojny. Ale ta baterka ma zere. Zarazilo ma ze cca po 25 min. mi zozralo 11 % po uplnom nabiti, to je normalne? Pred tym u Onkologa mi vydrzala aj 4 dni pri striedmom pouzivani a pri castejsom vyuzivani wifi a netu tak 2 dni.
Inac nemam ziadnu vyhradu na energyrom po 2 tyzdnovom pouzivani.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

EnergyROM HD

Příspěvek od spermosh » ned zář 27, 2009 20:06

marecek65: souhlas, tahle posledni ROM zere nejak hodne, i na "AfroRadiu"

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Shooter » sob říj 03, 2009 17:15

Hele nevite nekdo jak vypnout ukazatel stavu baterie a na jeho misto dat cas a datum jak to slo udelat na 6.1? diky

febrik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř zář 16, 2009 17:36
Zařízení: LG G6

EnergyROM HD

Příspěvek od febrik » ned říj 11, 2009 7:21

Je to stejně jako u 6.1 - Settings - Clock and Alarms - záložka More - zaškrtnout horní pole Display the clock on the title bar in all programs, potvrdit a nazdar ;-)

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

EnergyROM HD

Příspěvek od Shooter » pon říj 12, 2009 18:38

Jahaha :oops: to nastaveni sem hledal a nejak sem se k nemu nedostal :).. diky. Hele a jeste jedna vec.. da se do pocasi(=i casove zony) pridat vlastni mesto a popr. jak. A jeste neco.. mam tam provizorne nastaveny Brno a nevim proc ale stane se mi, ze se hodiny automaticky presunou o hodinu zpet. Nevite o tom nekdo neco?

marecek65
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob kvě 30, 2009 8:54
Zařízení: HTC HD2 Leo

EnergyROM HD

Příspěvek od marecek65 » stř lis 04, 2009 18:16

Vie niekto, kde sa daju stiahnut starsie verzie energyrom? Na XDA su odkazy iba na najnovsie a ja potrebujem z 28.10.09, lebo v tej novsej mi nejde opera. A tam prave pridali novu operu.

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

EnergyROM HD

Příspěvek od tomkulitom » čtv lis 05, 2009 9:04

zkus tuto stránku http://blog.celogeek.com/category/mobil ... lackstone/" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů