Acer M900 se prodává ve Velké Británii, jak to bude v ČR?
Jo, tohle je ta konečná hláška
Jinak jsem se díval, že už je zas Acer na původní ceně, by mě zajímalo, kolikrát ho takhle ještě budou zlevňovat, protože to jednání moc nechápu, vždyť na tom nemůže být žádný zisk...
-
balviforever
- nováček

- Zařízení: Desire HD, Nokia N900, Galaxy Tab P1000
presne, s tou cenou si naozaj robia srandu 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Mě sledování zásilek fungovalo mezinárodně myslím u Fedexu, co šlo přes poštu, tak nikdy. Taky jsem vždycky skončil u hlášky že zásilka byla odeslána do cílové země nebo podobně.
Tak včera mi došel, pocity trošku smíšené- někdy je docela pomalý a moc se mu nechce reagovat ma pokyny (i když na pozadí téměř nic neběží, acer shel vypnuto), ale chce mudát chvíli oddych a potom to zase jde.Zpracování není moc dobré - sem tam to někde vrže, někde viklá
. Baterka mě mile překvapila - na první nabití docela dost dobré, gps - jen jsem dnes ráno vyzkoušel fix polohy a uplně napoprvé, bez stažených gps dat jsem měl polohu za zhruba minutu ( což mě velice mile překvapilo), teď bojuji s připojením do své domácí wifi sítě - stále se nedaří (včera jsem tam dvakrát krátce byl, stahoval data, ale vždy po odpojení se tam už nešlo připojit). Jinak, poradí někdo jak nastavit win. mob. aby se před připojením zeptal přes jaký přístupový bod se chci připojit(jako na symbianu)?
Standa99: Tyhle kódy nefungujou. Ona ta zásilka sledovaná je, ale prostě pošta z nějakého důvodu informace zákazníkovi neukazuje.
Fajnový, tak ať dobrý slouží. Lidi ho dost berou místo Touch Pro 2 nejen kvůli ceně, ale dost jim taky vadí ta absence hlavního ovládacího prvku. Dneska jsem mluvil s chlápíkem co měl TP2 a kvůli tomuhle ho poslal za 14 dní pryč, když jsem mu dal do ruky M900 tak se mu to moc líbilo.
Pořád se nemůžu dostat do mé domácí wifi sítě!
Nemůže mi někdo poradit? Na kartě wireles mi to píše že do ní jsem připojen, ale nejdou stahovat data. Vyplňuje se i něco na kartě Network Adapters, nebo někde jinde (mimo při konfiguraci te vlastní sítě jako např. klíč)? Win. mob. mám poprvé
. Jinak jsem tam šupnul w.m. 6.5 - ovládání je teď naprosto pohodové oproti 6.1. I rychlost je dobrá, jen v Buildu 23409 mě vadí nějaký ten zoom nebo co to je - při těch malých roletkách u některých programů to obtěžuje.
-
specialized777
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: E-TEN X500+
Skoušel někdo už tu neoficialní 6,5??
Jestli jo tak kolik tam zůstavá volné RAM??
Jestli jo tak kolik tam zůstavá volné RAM??
tak jsem to zkoušel taky objednal a zaplatit přes účet, ale nepovedlo se... na mě je to moc složitý :(
Stačí mít platební kartu a pak je to už jednoduchý. Přímo přes účet to zaplatit nejde.
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
O.T: myslíte,že je lepší než Samsung omnia pro?
Za těch 6k určitě
Za 10k by se o tom dalo polemizovat, každý má nějaké ty výhody oproti tomu druhému.
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Aha,no stejně asi pudu do Omnie pro,ale je fakt,že za těch 6000 je to hodně dobrý..
Teď jsem koukal prý má snímač otisků prstů,je to nějak prakticky využitelné?
Teď jsem koukal prý má snímač otisků prstů,je to nějak prakticky využitelné?
nějaký stručný návod co a jak?nikdy jsem tak neplatil...dík mocziminix wrote:Stačí mít platební kartu a pak je to už jednoduchý. Přímo přes účet to zaplatit nejde.