[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
IceMan196
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř črc 01, 2009 12:25
Zařízení: HTC Universal 64MB

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od IceMan196 » úte srp 25, 2009 17:17

Ještě jednou díky, to mě vůbec nenapadlo ;-)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » čtv srp 27, 2009 7:26

Chtěl bych požádat někoho, kdo má v dosahu 3G a chtěl by vyzkoušet videohovory s testovací ROM, aby se mi co nejdříve ozval, děkuji.

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Tonda512 » sob srp 29, 2009 18:04

Pošli mi ji po sz, vyzkouším.

mgoer
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: pon dub 20, 2009 21:26
Zařízení: iPhone 5S iPad mini

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od mgoer » pon srp 31, 2009 13:40

Chcem sa opytat nieco ohladom 3G. Na zaciatok poviem , ze sa to netyka len tslanyho romky, ale mam ten "problem" aj pri inych rom a radiach, momentalne pouzivam tuto, tak to pisem tu. Som v podstate stale v 3G pokryti, ale ked cez speedmeter zmeriam rychlost, tak ide max. 40 KB/sec. Ked ale vlozim simku do omnie, alebo do touch pro rychlost sa pohybuje od 100 - 200 KB/sec. Staci len v Unim nieco nastavit, alebo.. ? neviem.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » pon srp 31, 2009 16:44

Bohužel, nemohu sloužit, v oblasti kde bydlím bych sotva chytal EDGE

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Tonda512 » stř zář 02, 2009 15:03

Je to tím, že Uni má pouze UMTS bez nadstavby HSDPA, zatímco Omnia HSDPA má.

mgoer
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: pon dub 20, 2009 21:26
Zařízení: iPhone 5S iPad mini

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od mgoer » stř zář 02, 2009 17:57

Dakujem za objasnenie, skoda.

kucir
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon zář 14, 2009 10:53
Zařízení: (ipaq rw6815) htc universal

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od kucir » pon zář 14, 2009 10:58

dal sem si romku lite dovnitr a ted mi nejde telefoni aplikace. nezapne se po zelenym tlacitku ani pres slozku windows. nenapada vas co sem podelal? zacal sem tam uz nahravat aplikace tak nevim jestli to slo hned po hardresetu nebo ne.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » pon zář 14, 2009 15:11

Zkus hard reset, mě funguje Phone OK

kucir
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon zář 14, 2009 10:53
Zařízení: (ipaq rw6815) htc universal

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od kucir » pon zář 14, 2009 15:59

vskutku. testovanim jsem zjistil ze to dela realvga. tak doufam ze u jinych romek s realvga telefoni aplikace jede. nebo se da nejak nahradit? zbeznou prohlidkou netu jsem alternativu nenasel.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon zář 14, 2009 19:40) --

takze u Tomala to je to samy. pokud mam nainstalovany (ani nemusi byt pusteny) realvga tak mi nejde telefoni aplikace. ehm je to normalni nebo jsem mamlas?

mimo to teda davani novy romky je u mne zabava docela na dlouho. snad se to za par dni naucim co mam zmacknout ale jinak mi to dycky petkrat spadne a musim to furt znova restartovat, zapojovat, vypojovat nez se to pak podari

Ghormoon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 108
Registrován: stř lis 12, 2008 18:40
Zařízení: HTC Universal 64Mb
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Ghormoon » pon zář 14, 2009 19:56

taky jsme mel s realvga problemy, pak sem instnul, nasel jeho soubory, zalohoval, odinstnul, vratil a jelo :D

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » pon zář 14, 2009 20:06

Funkční RealVGA přímo šitý na moji ROMku zde

kucir
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon zář 14, 2009 10:53
Zařízení: (ipaq rw6815) htc universal

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od kucir » pon zář 14, 2009 20:44

a jede to i s telefonem. sdilna komunita je zakladem dobreho pristroje. snad budu moct tyhle rady zas nekomu oplatit az budu senior user

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Kamil Pulicar » ned pro 06, 2009 7:59

Díky Tome za tuto ROM, opravdu šlape skvěle!
3G pracuje, sice to neni nijak znázorněno, ale funguje.
Nejvíce mě překvapilo flashování na Windows 7, celý proces nezabral ani minutu = neuvěřitelné. :-)

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Tonda512 » pon pro 07, 2009 4:08

Jak neni znazorneno? U me jasne sviti ikona 3G, pokud se 3G pouziva i pokud jsem v jeho dosahu :-)

Ale je pravda, ze ja stale pouzivam tu test ROM co tslany rozesilal po sz asi pred pul rokem - stale bez jedineho HR :-)

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Kamil Pulicar » pon pro 07, 2009 12:19

Me to ukazuje pouze G, nikoli 3G.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12263
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od htcjirka » ned pro 20, 2009 17:55

Musim uznat - vynikajici rom bez jedinne chybicky,to jsem opravdu necekal ;-)
Jak neni znazorneno? U me jasne sviti ikona 3G, pokud se 3G pouziva i pokud jsem v jeho dosahu
Presne tak,3G funguje vytecne na teto rom vcetne zobrazeni,v zakladu je jen vypnute v settings-phone-band a dat auto

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Kamil Pulicar » ned pro 20, 2009 18:30

Díky Jirko, už jsem o také našel. :-)
ROMka j to prvotřídní, zatím jsem nenarail na žádný problém, běž vylaďovat ROMky do HTC. Ale to by už nebylo s takovou láskou jako na unika.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12263
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od htcjirka » ned pro 20, 2009 18:57

Souhlas,slany - klobouk dolu.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » úte pro 22, 2009 18:37

Dík :-)
Btw. Kamile ten nápad jít k HTC ladit ROMky, to by potom musela zaniknout celá řada touch, protože já bych všechny ty zbytečnosti vyházel :-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host