Emulator PSX
Emulator PSX
To farokh: Díky, já že bz je už konečný... JIank na Omnii je třeba takovej Quake II celkem hratelnej, nejnižší FPS co bylo, tak bylo 19. NAvíc s klávesnicí z W810i i ovládání celkem komfortní...
Emulator PSX
nemate nekdo zkusenosti s HTC TOUCH HD de nekomu nejka hra nebo tak? pls? 
-
foggy
- přispěvatel

- Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard
Emulator PSX
Tak jsem objevil supr hru Battle Arena Toshinden
na Tytnovi(hermes) jede tak 15fps ale pri zvednuti frameskip tak na 3-4 to jede tak 25pfs
vypada to jak mortal kombat

na Tytnovi(hermes) jede tak 15fps ale pri zvednuti frameskip tak na 3-4 to jede tak 25pfs

Emulator PSX
To hraješ pomocí HW klávesky v landscape?
-
foggy
- přispěvatel

- Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard
Emulator PSX
No prvne jsem to zkousel stylusem ale to moc neslo pak jsem presel na hw klavesnici a to uz je narez..
-
nofxsak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy SII
Emulator PSX
to jsme hrávali zamlada v hospodě kousek od baráku - byl tam herní automat za peníze, ale pořád u něho byly frontyfoggy wrote:Tak jsem objevil supr hru Battle Arena Toshinden
výborna pařba, na hpéčku jsem to taky hrál...
Emulator PSX
Ahoj. Poradíte mi jaký smartphone by se nejlíp hodil na hraní PSX her, něco na způsob N97..
Co HTC Touch atd?
Hlavně, aby byl rychlej
Co HTC Touch atd?
Hlavně, aby byl rychlej
Emulator PSX
Tady je Fpsece 0.10
Aby jsem to na svém Asus P750 rozběhal, musel jsem udělat drobnej zákrok v registrech.
Na Asus P750 OC na 624MHz jsem zatím zkoušel :
Destruction Derby 1 (cca 40fps) a 2 (25-30fps) - obojí hodně plynule..
Alien trilogy (50-60fps) - nádhera
GTA 1 (pod 45fps nejde) - super
GTA 2 (30-45fps) - tak 90ti procentní rychlost, ale v pohodě
Driver 2 (25-40fps) - sem tam pomalejší, ale i tak good
Grand Turismo (25-30fps) - taky maličko pomalejší, ale docela to jde
Colin McRae Rally 2 (cca 15fps) - hodně pomalý, pro mě nehratelný
NFS 3 (cca 25 fps) - ale i tak dost pomalý, asi jako Colin
Medal of honor (25-30fps) - nechá se to, ale neustále mi vypadávaly textury
Residen evil 3 (cca 30fps) - dost dobrý
Burning road (25-30fps) - není to rychlý, jak má, ale v poho
Prosím admini o sloučení mých dvou příspěvků, které se nachází o jeden příspěvek, nad tímto.. (asi jsem se přemáčkl, nebo nevím
)
Code: Select all
http://www.box.net/shared/5i99sahbdmNa Asus P750 OC na 624MHz jsem zatím zkoušel :
Destruction Derby 1 (cca 40fps) a 2 (25-30fps) - obojí hodně plynule..
Alien trilogy (50-60fps) - nádhera
GTA 1 (pod 45fps nejde) - super
GTA 2 (30-45fps) - tak 90ti procentní rychlost, ale v pohodě
Driver 2 (25-40fps) - sem tam pomalejší, ale i tak good
Grand Turismo (25-30fps) - taky maličko pomalejší, ale docela to jde
Colin McRae Rally 2 (cca 15fps) - hodně pomalý, pro mě nehratelný
NFS 3 (cca 25 fps) - ale i tak dost pomalý, asi jako Colin
Medal of honor (25-30fps) - nechá se to, ale neustále mi vypadávaly textury
Residen evil 3 (cca 30fps) - dost dobrý
Burning road (25-30fps) - není to rychlý, jak má, ale v poho
Prosím admini o sloučení mých dvou příspěvků, které se nachází o jeden příspěvek, nad tímto.. (asi jsem se přemáčkl, nebo nevím
yaqwsx wrote:1) Rozbalit hru např ve winraru, poté z ní dostanete soubor pouze s příponou *.bin...
2) Těď to horší, musíte vložit klíč do registrů... Takže, spusťte např. TotalCommander, v zařízení bude úplně nahoře složka
\\Moduly otevřte jí a dále \registry\HKLM\System\Loader\LoadModuleLow zde klikněte na +Přidat hodnotu+
Jméno: LIBZ.DLL
Typ: DWORD
OK
Hodnota: 1
Základ: nechte jak je
OK
3) Soubor libz.dll ze složky s programem zkopírujte do složky windows..
SOFT RESET
Jako zdroj je uveden modaco
- Attachments
-
- reg.JPG (21.01 KiB) Viewed 5422 times
Emulator PSX
Hodně pekné výkony, to na těch 624MHz budou pravděpodobné hratelné i ty co na 520MHz jsou hratelné pouze obtížně nebo vůbec.
Emulator PSX
Mohu potvrdit, že na klasických Qualcommech (528MHz) to skutečně hratelné není.
Jak je vůbec možné, že výrobce těchto čipsetů ještě nezkrachoval?
Ta zaostalost je vskutku zarážející...
Jak je vůbec možné, že výrobce těchto čipsetů ještě nezkrachoval?
Ta zaostalost je vskutku zarážející...
Emulator PSX
Kvarku jelikož qualcomm je velice levný, což je věc, na kterou výrobce slyší nejvíce a navíc má malou spotřebu energie což se v pocket pc taky hodí.
Emulator PSX
zaobstaral som si Fpsece 0095 a GTA2 no pri spustení FPSECE.exe mi zahlási aplikácia že potrebuje 16MB RAM a že mam uvolniť viac miesta, tak som dal softreset a vypol TF3D - voľna pamäť cca 114MB no problém stále pretrváva
Emulator PSX
Podařilo se prosím už někomu rozjet emulátor PSX na Omnii Pro B7610? mě se to nějak pořád nedaří, už jsme zkoušel verze 0.0.9.5, 0.0.9.6 a 0.10 a bezvýsledně :(
Emulator PSX
Podařilo ale co se týká užitné hodnoty PSX na jakýmkoli zařízení tak je téměř nulová.
Emulator PSX
Svestka: a mohl bys mi stím prosím pomoci? 
Necituj poslední příspěvek. ziminix
Necituj poslední příspěvek. ziminix
Emulator PSX
AhaSvestka wrote:Kvarku jelikož qualcomm je velice levný, což je věc, na kterou výrobce slyší nejvíce a navíc má malou spotřebu energie což se v pocket pc taky hodí.
Emulator PSX
Kvark: No nové omnie docela vybočují z řady, tam lze předpokládat, že je cena procesoru vyšla ještě levněji než nějaký qualcomm, protože je tam procesor přímo od samsungu, tudíž nefiguruje tady 3. strana, která chce na svém výrobku vydělat. Co se týče výdrže tak tady si stojí samsungovský procesor S3C6410 velice dobře ale vesmes lze říci, že qualcomm má mezi procesory také nízkou spotřebu.
Mulipytla: Musíš do registrů přidat načtení stejné knihovny jako na asusu, tak jak to popisoval PetrN97 výše.
Mulipytla: Musíš do registrů přidat načtení stejné knihovny jako na asusu, tak jak to popisoval PetrN97 výše.