Mám ještě jeden dotaz..
všude je že mám kopírovat do složky /WONDOWS... Tk by mě zajímalo jeslti je potřeba na to kopírování nějakej HACk jako na uiq3.?!
děkuji za odpoved
SRY sem začátečník..
SRY sem začátečník..
1. Byl nesmysl vytvořit samostatné téma
2. Název topicu "SRY sem začátečník.." nikomu nic neřekne
3. Tvůj příspěvek je velice zmatený, platí, že čím více toho napíšeš, nebo čím jasněji příspěvek napíšeš tím lépe ti nekdo poradí.
4. Dobrá rada je: 1. zkoušet potom se ptát
5. Operační systém je strukturou a způsobem úžívání velice podobný windowsu z PC což už by mohlo napovědět.
Pokud jsem tvůj post pochopil správně a to tak, že prostě jen něco chceš překopírovat do složky windows tak to je normálně možné.
2. Název topicu "SRY sem začátečník.." nikomu nic neřekne
3. Tvůj příspěvek je velice zmatený, platí, že čím více toho napíšeš, nebo čím jasněji příspěvek napíšeš tím lépe ti nekdo poradí.
4. Dobrá rada je: 1. zkoušet potom se ptát
5. Operační systém je strukturou a způsobem úžívání velice podobný windowsu z PC což už by mohlo napovědět.
Pokud jsem tvůj post pochopil správně a to tak, že prostě jen něco chceš překopírovat do složky windows tak to je normálně možné.
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
SRY sem začátečník..
ano ,do složky windows máš přístup...kdyby jsi to normálně vyzkoušel tak to zjistíš a nemusíš zakládát nové téma
SRY sem začátečník..
No jistě, že tam máš přístup, windows mobile je v tomto směru pro uživatele velice vstřícný ale pozor, hrátky ve složce windows tě mohou přijít mnohdy draho, pokud nevíš co děláš a dvojnásob to platí u hrátek s registry. Ještě abych ti to více objasnil tak složka windows je složka jako každá jiná a lze s ní (i v ní) provádět vše co s kteroukoli jinou, ačkoli kompletní smazání by mohl být při běžícím WM problém to je fakt, ovšem pochybuji, že zrovna to by tě lákalo.
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
SRY sem začátečník..
Na to je přímo v systému třeba vestavěný PRŮZKUMNÍK. Nebo můžeš použít zdarma Total commandera,nebo placený Resco explorer.