HTC nabídne WM 6.5 upgrade pro Diamond2, Touch Pro2 a Snap

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

O tom, že bude aktualizace na Windows Mobile 6.5 dostupná pro komunikátory HTC Touch Diamond2 a Touch Pro2, se vědělo už velmi dlouho. Nyní přišla přímo od HTC informace, že se upgrade dočká i smartphone HTC Snap, který jsme vám představili v tomto videopohledu. Termín vydání zatím nebyl potvrzen, ale stále častěji se spekuluje o tom, že budou nové verze ROM dostupné už 6. října na webu HTC. V tento den se totiž nový operační systém dostane na trh (informovali jsme zde). HTC v nových ROM nabídne vylepšenou verzi TouchFLO rozhraní. Těšíte se?

Bleskovka

Zdroj: WMExperts.com
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

no jsem docela zvedavy, nevis o jaky vylepseni se ma jednat u toho tf3d? asi ozelim i cestinu ;)
Ludek Trejbal
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2,SGS3

Post by Ludek Trejbal »

Ano těším se na novou verzi. Myslím, že bude i čeština.
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by HTCKlorec »

Co mi je zname, tak medzi inym Footprints.
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by foreveryone »

Já se taky celkem těším wm 6.5 jsou fajn ale TF3D 2.5 a ty barevný ikonky, zmenšený slider to prostě nějak není vono :(
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

No, vzhledem k tomu, že (high-endový) HTC Touch HD oficiálně nic, tak můj příští WM telefon bude od Samsungu :) Tato politika HTC se mi prostě nelíbí a nebudu ji podporovat.

Samozřejmě, WM 6.5 pro HD jsou už dávno na xda-developers, ale o to nejde, jde o přístup HTC ke stávajícím klientům.
skejpa
přispěvatel
přispěvatel

Post by skejpa »

nj, HD bohuzel vyslo jiz driv a oficialni upgrade bude asi v nedohlednu. to same muj TouchPro 1.generace. Takovyhle telefony si proste zaslouzej aktualizace. Dam za to 15 tisic tak si zaslouzim nejakej support ze strany HTC i po nakupu... Ale kdo vi. Od sunnysoftu se uz dyl proslycha, ze HTC mozna neco uvede pro starsi modely trochu pozdeji nez na tyhle tri novy (na ktery to mimochodem slibili) tak se treba dockame i my. neoficialni ROM tam proste davat nechci. na to uz sem reklamoval dost PDAcek abych riskoval ztratu zaruky...
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

O stabilitu neoficiální ROM bych se nebál. Z pohledu hardware je Touch HD to samé co Diamond2 (akorát HD má fyzicky větší displej), takže to musí fungovat 100%.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Přesně tak, neoficiální ROMky jsou často stabilnější než ty přímo od výrobce. Občas si říkám, kde by asi HTC bez Xda-developers bylo? Ta uživatelská komunita tam je obrovská a support nenahraditelný.
PePo
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: TouchPro2, E71

Post by PePo »

Mno, zakoupil jsem si TouchPro2, protože se mi pořád sr*li Nokie (E90, E75) ale byl jsem HODNĚ zklamanej z uživatelského prostředí - taková tak Microsoftí nepřátelskost vůči uživateli... Tak používám zase E71 (sotva den na nabití) a doufám, že WM 6,5 budou krokem správným směrem :cry: :cry: :cry:
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

PePo WM není rozhodně nepřátelský, je jasné, že některé jiné systémy jako třeba symbian můžou působit uhlazenějším a přátelštějším prostředím, ale to je na úkor možností a mnohdy i na úkor efektivity práce. Pokud si WM osaháš určitě zjistíš, že na něm nic nepřátelského není. Nejdůležitější ale je, že pokud se ti něco nelíbí můžeš si to prostě jednoduše vyměnit nebo celý systém překopat k nepoznání, tak aby ti to vyhovovalo. Určitě není nejlepší lámat nad WM hůl ale chce si to s tím zařízením jenom pohrát a trošičku se s tím zžít.
galee
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Post by galee »

K tomu uživatelskému prostředí - dříve jsem Touch Pro s Windows Mobile 6.1 ovládal tak z 30% stylusem a do pidiprvků se případně trefoval nehtem a připadalo mi to v pohodě. Od té doby, co jsem nainstaloval (neoficiální) ROM s Windows 6.5 a s plně "touch-friendly" prostředím, jsem okamžitě změnil názor (a stylus používám jen k hraní Moorhuhna :))
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B

Post by romčo »

Ja som tiež kúpil HTC Touch Pro2 aj s tým, že má byť upgrade na WM 6.5, tak sa celkom teším. Zisťoval som aj, či Sunnysoft vydá Slovenskú lokalizáciu a odpísali mi nasledovné: "Jakmile budou WM 6.5 pro východoevropský region dostupné, bude dostupný i update lokalizace zdarma. Dočkáte se v průběhu října."

Ladislav Veselý
Product manager Software EU
Sunnysoft s.r.o.

Tak som zvedavý, ako to všetko nahrám a či to pôjde bez problémov.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

tak pokud by byla dostupna cestina pro wm6.5 zdarma pri upgradu tak by to bylo jenom supr, jsem zvedavy jaky to bude, kdyztak nahraji zpatky spb shell 3 :P
skejpa
přispěvatel
přispěvatel

Post by skejpa »

Radek Hulán wrote:O stabilitu neoficiální ROM bych se nebál. Z pohledu hardware je Touch HD to samé co Diamond2 (akorát HD má fyzicky větší displej), takže to musí fungovat 100%.
tam nejde o stabilitu ale o ztratu zaruky po prehrani nove ROMky :) je jasny, ze neoficialni romka je lepsi...
iasi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGN

Post by iasi »

Radek Hulán:

Principiálnosť je síce fajn, ale v čom je rozdiel medzi Samsungom a HTC, keď ani prvá OMNIA sa pravdepodobne update - u nedočká?
mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black

Post by mlndsk »

Osobne si myslim, ze by bylo fajn, kdyby HTC nabidlo alespon placeny update na WM6.5 pro Touch HD.

$10 bych za to dal, nebo kolik stoji licence OEM.

Je vask jasne, ze kdo chce tak WM6.5 uz davno ma, nebo dokonce 6.5.1 :-D
Post Reply

Return to “Aplikace”