Automatická změna profilů vyzvánění
Na svém Smartphonu jsem měl takový šikovný prográmek, který v daný čas daného dne přehodil profil vyzvánění na předem vybraný profil.
Neví někdo o podobném softwaru? Něco jednoduchého, jednoúčelového. Tady ba fóru jsem našel jenom SPB Phone Suite, ale nechci platit za zbytečné funkce, které nevyužiji nebo již mám.
Předem díky za odpovědi.
Neví někdo o podobném softwaru? Něco jednoduchého, jednoúčelového. Tady ba fóru jsem našel jenom SPB Phone Suite, ale nechci platit za zbytečné funkce, které nevyužiji nebo již mám.
Předem díky za odpovědi.
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Nabízí se třeba český DontForget. Více na http://magazin.softimage.cz/dontforget/popis-aplikace/" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobně se mi nejvíce osvědčil SBSH PhoneWeaver, zajímavé pak jsou i Autoflight, či SkSchema...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Zřejmě nechce placený, jinak SPB Phone Suite je v tom jednička no...
Jinak spojit by zřejmě měl jít nějaký prográmek (nebo script) na ztlumení zvuků + nějaký časovač.
Jinak spojit by zřejmě měl jít nějaký prográmek (nebo script) na ztlumení zvuků + nějaký časovač.
NO freewere bych rozhodně uvítal (je zdarma a už se mi párkrát stalo, že jsem program nemohl kvůli kartě zaplatit), proto jsem nešel do SPB Phone Suite, protože mi přišlo zbytečné platit za něco, co nepotřebuji, ale kdyby se vyskytl jednoúčelový soft za rozumnou cenu, proč ne.
Osobně se mi osvědčil prográmek Profiles for Windows Mobile, přepínání podle času umí, má až 9 profilů, spoustu nastavení a je zdarma.
http://www.winmobileapps.com/device/poc ... m/pwm.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.winmobileapps.com/device/poc ... m/pwm.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Vyzkoušel jsem ten prográmek Profiles, tváří se přesně jako něco, co potřebuji, akorát nefunguje. Nevím, co dělám špatně. Program je free formou free licenčního souboru. Nicméně nevím, kam ho dát a program sám se na něj nezeptal, asi mi něco uniklo,fakt nevím.
A druhá věc je ta, že nefunguje. Mám nastavenén profily, že by se měli přehazovat, což se neděje. Nevadí tomu programu TF3D? Jinak mám ProvenROM 2.4.
A druhá věc je ta, že nefunguje. Mám nastavenén profily, že by se měli přehazovat, což se neděje. Nevadí tomu programu TF3D? Jinak mám ProvenROM 2.4.
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Pokud mate HTC Touch Pro Raphael, tak nemate phone edition, kterou programek "profiles" vyzaduje. Maji to na homepage, staci cist.
Nechapu co tu resite za komercni softy (ktere jsou vetsinou strasne - SBSH PhoneWeaver jsem si koupil a je nic moc), kdyz existuje naprosta jednicka a freeware:
http://www.ageye.de/index.php?s=gprofile/about" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam otestovano na HTC Touch Pro i Touch HD. Funguje naprosto perfektne jak na WM6.1 tak WM6.5.
Ano, v budoucnu to free nebude, ale verze 0.7.5 jede bez problemu.
Nechapu co tu resite za komercni softy (ktere jsou vetsinou strasne - SBSH PhoneWeaver jsem si koupil a je nic moc), kdyz existuje naprosta jednicka a freeware:
http://www.ageye.de/index.php?s=gprofile/about" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam otestovano na HTC Touch Pro i Touch HD. Funguje naprosto perfektne jak na WM6.1 tak WM6.5.
Ano, v budoucnu to free nebude, ale verze 0.7.5 jede bez problemu.
Děkuji, vyzkouším. 
Edit: Funguje.
Dělá přesně to, co chci plus i další zajímavé funkce. Po chvíli testování mohu vřele doporučit. Ještě jednou díky.
Edit: Funguje.
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Z profesních důvodů jsem taky vyzkoušel zmiňovaný G-Profiles, ale nějak mi tam chybí upozorňování na zmeškané upomínky z kalendáře a hlavně, program nějak není schopek (time based) profily sám přepínat ve stanovený čas, je-li zařízení uspáno (standby režim). K aktivaci profilu došlo až když jsem zařízení sám (power button) probudil. Tím se pro mne stává tento jinak dobrý soft nepoužitelný - škoda.
Pravda, pravda...
hujer má pravdu. Prográmek nedokáže ve Stand-by režimu přehodit daný profil, takže vás může kdokoliv večer probudit, protože třeba zapomenete "šáhnout" na telefon (což se mi zrovna dneska stalo). Takže zase nic.
Má někdo nějaký další program?
Má někdo nějaký další program?