Automatická změna profilů vyzvánění

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Spiderr
nováček
nováček

Post by Spiderr »

Na svém Smartphonu jsem měl takový šikovný prográmek, který v daný čas daného dne přehodil profil vyzvánění na předem vybraný profil.
Neví někdo o podobném softwaru? Něco jednoduchého, jednoúčelového. Tady ba fóru jsem našel jenom SPB Phone Suite, ale nechci platit za zbytečné funkce, které nevyužiji nebo již mám.

Předem díky za odpovědi.
hujer
smartguru
smartguru
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)

Post by hujer »

Nabízí se třeba český DontForget. Více na http://magazin.softimage.cz/dontforget/popis-aplikace/" onclick="window.open(this.href);return false;
RadekM
nováček
nováček

Post by RadekM »

Osobně se mi nejvíce osvědčil SBSH PhoneWeaver, zajímavé pak jsou i Autoflight, či SkSchema...
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Zřejmě nechce placený, jinak SPB Phone Suite je v tom jednička no...

Jinak spojit by zřejmě měl jít nějaký prográmek (nebo script) na ztlumení zvuků + nějaký časovač.
Spiderr
nováček
nováček

Post by Spiderr »

NO freewere bych rozhodně uvítal (je zdarma a už se mi párkrát stalo, že jsem program nemohl kvůli kartě zaplatit), proto jsem nešel do SPB Phone Suite, protože mi přišlo zbytečné platit za něco, co nepotřebuji, ale kdyby se vyskytl jednoúčelový soft za rozumnou cenu, proč ne.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Osobně se mi osvědčil prográmek Profiles for Windows Mobile, přepínání podle času umí, má až 9 profilů, spoustu nastavení a je zdarma.
http://www.winmobileapps.com/device/poc ... m/pwm.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Spiderr
nováček
nováček

Post by Spiderr »

Vyzkoušel jsem ten prográmek Profiles, tváří se přesně jako něco, co potřebuji, akorát nefunguje. Nevím, co dělám špatně. Program je free formou free licenčního souboru. Nicméně nevím, kam ho dát a program sám se na něj nezeptal, asi mi něco uniklo,fakt nevím. :???:
A druhá věc je ta, že nefunguje. Mám nastavenén profily, že by se měli přehazovat, což se neděje. Nevadí tomu programu TF3D? Jinak mám ProvenROM 2.4. :wink:
mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black

Post by mlndsk »

Pokud mate HTC Touch Pro Raphael, tak nemate phone edition, kterou programek "profiles" vyzaduje. Maji to na homepage, staci cist.

Nechapu co tu resite za komercni softy (ktere jsou vetsinou strasne - SBSH PhoneWeaver jsem si koupil a je nic moc), kdyz existuje naprosta jednicka a freeware:

http://www.ageye.de/index.php?s=gprofile/about" onclick="window.open(this.href);return false;

Mam otestovano na HTC Touch Pro i Touch HD. Funguje naprosto perfektne jak na WM6.1 tak WM6.5.

Ano, v budoucnu to free nebude, ale verze 0.7.5 jede bez problemu.
Spiderr
nováček
nováček

Post by Spiderr »

Děkuji, vyzkouším. :-)

Edit: Funguje. :-) Dělá přesně to, co chci plus i další zajímavé funkce. Po chvíli testování mohu vřele doporučit. Ještě jednou díky. :wink:
hujer
smartguru
smartguru
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)

Post by hujer »

Z profesních důvodů jsem taky vyzkoušel zmiňovaný G-Profiles, ale nějak mi tam chybí upozorňování na zmeškané upomínky z kalendáře a hlavně, program nějak není schopek (time based) profily sám přepínat ve stanovený čas, je-li zařízení uspáno (standby režim). K aktivaci profilu došlo až když jsem zařízení sám (power button) probudil. Tím se pro mne stává tento jinak dobrý soft nepoužitelný - škoda.
Spiderr
nováček
nováček

Post by Spiderr »

Pravda, pravda... :-( hujer má pravdu. Prográmek nedokáže ve Stand-by režimu přehodit daný profil, takže vás může kdokoliv večer probudit, protože třeba zapomenete "šáhnout" na telefon (což se mi zrovna dneska stalo). Takže zase nic. :cry: :cry: :cry:

Má někdo nějaký další program?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”