Jakmile bude nová verze programu nueClockControl s podporou přetaktování procesorů k dispozici, budeme vás o tom na SmartManii informovat.
Zdroj: windows-phones.com

To bylo první co mně napdalo... Hratky s PPC a dusíkem :-BAtoM. wrote:Autor by zasloužil metál!
Jen by mě zajímalo, co by na to řekli v servisu, až bych jim tam přines odstřelenej procesorVztahovala by se na to záruka?
Taky bych chtěl vědět kdo jako první udělá měděnou trubku s molitanem a tekutým dusíkem a bude HD taktovat na 2GHZ

No zvětšíš frekvenci = zvětšíš výpočetní výkon, sice je pravda, že se říká nula od nuly pojde ale né u procesoru. Samozřejmě jsou i jiné aspekty než frekvence ale zvětšíš-li frekvenci vždy se ti výkon procesoru zvětší. Tady je zvětšení o nějakých 50% takže to už půjde dost znatelně poznat.Holda wrote:Nevim, jestli to bude co k cemu, mam pocit, ze Kvákkomu vyssi frekvence moc nepomuze. Pokud se myli, bude mile prekvapen

tak muj htc touch diamnod 2
wm6.1 procesor 528mhz
1000: (time ms ) 491
10000: (time ms ) 41268
20000: (time ms ) 169806
Mně se zdají ty výsledky dost podobné, řekl bych, že tolik rozdílů v samotném jádře procesoru nebude.HP iPAQ 614c (standardní takt 520 MHz)
1000:419 ms
10000:40 220 ms
20000:169 838 ms
(počet desetinných míst : čas v ms)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest