Na Xda-developers začíná vznikat další task manager optimalizovaný pro ovládání dotekem. Autor uvádí, že se při tvorbě inspiroval vzhledem TouchFLO 3D prostředí, a tak se po jeho vzoru rozhodl vytvořit vlastního správce běžících programů. Současná beta verze se neinstaluje, ve vašem zařízení stačí pouze spustit exe soubor, který můžete nahrát do libovolného umístění a následně na něj odkázat přes zástupce (toho si můžete vytvořit přes Resco Explorer nebo Total Commander).
Showcase je nyní optimalizovaný pouze pro VGA rozlišení (v portrait zobrazení), do budoucna se ale dočkáme i podpory QVGA a WVGA. Další vývoj můžete sledovat na Xda-developers.
Tak isto by sa ti to malo zobrazovat aj v klasickom htctask. Tak by to malo byt spravne,lebo ked otvoris nejaky subor,tak sa ti v podstate otvori nove okno.
Tak HTC toto určitě nedělá. Jinak ano, kdyby byla jedna položky ve Showcase "seznam" a jedna "otevřený soubor", tak by to mělo nějakou logiku, ale tak to není, obě jsou stejné.
Každý software to implementuje trochu jinak, ve WKTasku to mám taky zobrazené jako jednu položku, ale třeba AEB Task Manager mi to ukazuje jako dvě položky, i když mi žádná neumožní podívat se na výběr souborů, když už mám jeden dokument otevřený, obě odkazují jakoby do toho souboru.
A jo, máš pravdu, AEB to má taky (původně jsem chtěl používat ten, ale u některých aplikací přepínání blblo). No naštěstí to na funkčnost nemá vliv, jinak mi Showcase zatím na běžné přepínání vyhovuje asi nejvíc (a konečně jsem využil tlačítko zpět na něco užitečného).
Tak jsem zjiostil, že s některými programy to dost blbne. Konkrétně dokud jsem nepustil Operu, tak bylo vše OK, ale pak jako by se Showcase zdvojila...vyvolávat jsem ji musel dvakrát, na pozadí jsem ji musel házet dvakrát...no štvalo mě to a šla pryč...škoda, vypadá pěkně, ale není to dostatečně spolehlivé.
Tak už fakt nevím jaký task manager použít, vždy něco co mi vadí...