MyPhone - synchronizace kontaktů po Hard resetu
Musel jsem na HTC Diamond2 udělat Hard Reset, takže veškeré kontakty, kalendář a uložené SMS jsou fuč. Naštěstí jsem před dvěma dny naposledy synchronizoval na MyPhone. Znovu jsem spustil synchronizaci a SMS a kalendář je zpět. Ovšem s kontakty, to nejdůležitější, mám problém. Sesynchronizoval se mi jen jeden kontakt, teď je už synchronizace jakoby zaseklá, stále stahuje 2 z 96. Několikrát jsem synchronizaci zastavil a pustil znovu, ale marně, pokaždé stejné.
Nevíte někdo, co s tím? Domnívám se, že za to mohou kontakty s obrázky, nicméně z webu MyPhone obrázky z kontaktů odstranit nelze.
Nevíte někdo, co s tím? Domnívám se, že za to mohou kontakty s obrázky, nicméně z webu MyPhone obrázky z kontaktů odstranit nelze.
Je to těma obrázkama. Jediné co ti zbejvá je na webu možnost ten obrázek změnit. Pak už ti to půjde stáhnout do founu 
Na webu obrázek nejde smazat a změna nepomohla. Holt beta je beta 
co tak nahrat do tvyho ppc nejakou neoficialni rom z xda-developers, videl bych to jako dobry reseni zvlast kdyz mas po hw restartu, jestli s tim chces pomoct, tak mi napis pm
jako nerucim ze to bude fungovat, ale ja pouzivam neoficialni rom uz nejakou dobu mam kontakty s obrazkama a my phone jsem synchronizoval mockrat a vzdy bez problemu
jako nerucim ze to bude fungovat, ale ja pouzivam neoficialni rom uz nejakou dobu mam kontakty s obrazkama a my phone jsem synchronizoval mockrat a vzdy bez problemu
Děkuji za nabídku, ale bojím se to udělat :o)
Trvalo mi poměrně dlouho, než jsem po HR vrátil zařízení do rozumného stavu :o)
Trvalo mi poměrně dlouho, než jsem po HR vrátil zařízení do rozumného stavu :o)
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Pro tyto pripady je tu perce jine reseni
export/synchronizace kontaktu do outlooku nebo thunderbirdu, po HR zase nahrat zpet do zarizeni. Oboji funguje velice dobre.
Outlook ma sync automaticky v active syncu, device centru. Thunderbird se resi nejlepe pres birdie sync.
MyPhone jsem zkousel pro obnovu 2x a pokazde to udelalo bordel v kontaktech. Jako nejnutnejsi zaloha kdyz vsechno krachne ano, ale jinak nepouzivat.
export/synchronizace kontaktu do outlooku nebo thunderbirdu, po HR zase nahrat zpet do zarizeni. Oboji funguje velice dobre.
Outlook ma sync automaticky v active syncu, device centru. Thunderbird se resi nejlepe pres birdie sync.
MyPhone jsem zkousel pro obnovu 2x a pokazde to udelalo bordel v kontaktech. Jako nejnutnejsi zaloha kdyz vsechno krachne ano, ale jinak nepouzivat.
Jasně, používám ActiveSync, jenže jsem ho dělal naposledy, když jsem měl 36 kontaktů. Zatímco na MyPhone jsem jich poslel 96. Což zamrzí. Dneska už dělám ActiveSync denně :o)
Šlo mi jen o to, jestli někdo nemá zkušenost s tím, jak z MyPhone dostat zpět kontakty, aniž bych je musel přepisovat.
Šlo mi jen o to, jestli někdo nemá zkušenost s tím, jak z MyPhone dostat zpět kontakty, aniž bych je musel přepisovat.
tomu nechapu, fungovalo mi to vzdycky dobre... skoda ze to nemaj jeste vychytany, jinak se da telefon synchronizovat i pres gmail (kalendar + kontakty)
to treba pro ty co nepouzivaj windows...
Code: Select all
http://www.google.com/mobile/products/sync.html#p=default -
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
Další možnost zálohování
Mám nastavenou synchronizaci Outlook <-> Google kalendář <-> HD,co kdyby
díky Google kalendáři mám HD synchronizováno okamžitě (nastaveno po změně). A vždy se vše 100% obnovilo. Zálohujou se jen kalendář a kontakty. Raději na dvakrát, než pracně zapisovat veškeré kontakty z notesu 
Je třeba pro synchronizaci Outlooku --> Google tento program
Nastavení PDA je tady.
Mám nastavenou synchronizaci Outlook <-> Google kalendář <-> HD,co kdyby
Je třeba pro synchronizaci Outlooku --> Google tento program
Nastavení PDA je tady.