internet přes wifi

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
kucmais
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: htc tytn 2

internet přes wifi

Post by kucmais »

Mám nastavenou wifi, hlásí že je připojen k síti, ale internet nelze prohlížet. Poradí někdo?
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

internet přes wifi

Post by Svestka »

Jedná se o veřejnou síť nebo nějakou domácí lokální síť? Pokud se jedná o domácí síť tak máš na PC, kde příjmáš internet nastavené jeho sdílení? ( pravé tlačítko na WAN síť vlastnosti, záložka sdílení a tam je potřeba zaškrtnout sdílení internetu), dále by mohl být problém v nastavení firewallu. Pokud se jedná o veřejnou WAN síť tak to ti neporadím.
kucmais
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

internet přes wifi

Post by kucmais »

domácí přes router, ale nejde ani veřejná
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

internet přes wifi

Post by Svestka »

No a router máš externí zařízení nebo ten internet routuješ pomocí jiného PC? Každopádně, pokud se připojíš k síti a ta funguje správně tak potom by měla být vina nepřítomného internetu v síti právě routeru (alespoň ve většině případech). To, že nejde ani veřejná síť je ale na druhou stranu divné. Zkoušel jsi přímo nahrát nějakého správce připojení WiFi a připojit se přes něj? Předpokládám, že router máš nastavený správně a pokud se jedná o PC (router) tak máš u sítě, přijímající internet zaškrtnuto sdílení internetu v síti. Teď jsem ještě četl tady na fóru, že nekomu se nepodařilo připojit vůbec a pomohlo až naflashování jiné rom s WM 6.1 ale to by snad neměl být tvůj případ vzhledem k tomu, že se k síti připojíš.
kucmais
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

internet přes wifi

Post by kucmais »

router je nastaven správně, nootebok a další dvě nokie jsou v pohodě, už jsem zkoušel i druhý rom. dvakrát to naběhlo a zase nic. je nějaký druhý wifi klient? I když už uvažuji o chybě telefonu, protože v síti to je přihlášeno. Neví někdo o dobré opravně v Brně?
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

internet přes wifi

Post by Daidalos »

V Brně ne,ale za slušnej peníz ti to zpraví Jurig ;) je z Liberce..
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

internet přes wifi

Post by IkE Blaster »

Koukni se v PDA, jestli máš u sítí nastaveno na Internet, ne Work.
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”