Potvrzení odeslání SMS

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Potvrzení odeslání SMS

Post by jenda.69 »

Když píšu SMS přes editor na WM (moc jsem dřív nepsal, měl jsem SMS grátis), tak je na levým softkeyi volba odeslat (nejspíš, mám tam anglickou ROM se "Send")...
Problém je v tom, že se mi na kaiserovi často stává, že omylem to tlačítko při psaní zmáčknu (protože je fakt dost blízko u [R][T] a ještě mezi ně vražený) a zpráva se odešle nedopsaná... Dost otravný a navíc mě to stojí korunky :)

Nejde to nějak změnit, aby se ukázalo nějaký potvrzení "Opravdu odeslat?" a nebo třeba nějakou nabídku podobně jako je to v SMS UnAccent (ideálně s tim programem ještě provázanou, že by přímo v tomhle editoru byla volba "poslat přes www").

Díky za odpovědi
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Potvrzení odeslání SMS

Post by Jiří Hrma »

Tohle se mi u WM stávalo hodně často, takovým ukliknutím jsem odeslal za poslední rok alespoň 20 zpráv, ale bohužel žádné řešení jsem na to na Xda-devu nenašel. Teď SMS většinou posílám přes net - GiboSMS, i když někdy musím i do normálního editoru a tak na to dávám pozor.
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300

Potvrzení odeslání SMS

Post by pavliicek »

Nebo si porid telefon, kterej ty systemovy tlacitka nema takhle namackly na klavesnici:-). Me se todle teda este nestalo a to pouzivam vyhradne vestavenej editor.
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei P30 Pro 8/256GB

Potvrzení odeslání SMS

Post by Lynx »

Já tedy nevím, ale mám Kaisera, používám jen pův. editor a tohle se mi jěště nestalo....
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”