zdravím,
u mojeho HTC touch3g mi chodí sms se spožděním.není to pravidlo, ale stává se to dost často.sms se objeví až když zapnu displej.pokud ho mám vypnutý, tak sms nedorazí..
nevíte někdo čím by to mohlo být?
dík
Ahoj,
u mě se začal objevovat stejný problém. Zkoušel jsem podložit SIM kartu, nastavit ručně GSM pásmo, dokonce hardware reset, ale to zatím nepomohlo. Vyřešil se nějak tenhle problém?
Zkuste advanced config tool, ve větvi power management změnit suspend time (ac i battery) z default 1 sekundy na 10 a vyzkoušet. Pokud nepomůže a máte ROM verze < 1.40, najít si hotfix na HTC.com
Včera jsem objevil na nějaké diskuzi radu, změnit v registrech HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL : Disable SMS Wake Up Event z "1" na "0". Zatím mě to funguje normálně. Než přijde SMS, se nejdřív rozsvítí display a pak teprve dorazí SMS. Pokud by to nepomohlo tak zkusím výše uvedenou radu od ZIMMI. Zatím díky. Dám vědět jestli se to vyřešilo.
Tak jsem se domníval, že jsem problém vyřešil, ale začalo mě to dělat znova. Hotfix u HTC, který by řešil můj problém, jsem na svůj typ telefonu nenašel. Je tam akorát na DIAMOND 2, ten ale na můj telefon nefunguje. Poradí někdo?