Aplikace a software - problémy, rady, návody

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Shooter » pát úno 20, 2009 23:33

to Petr Kamensky: Pokud vypnes pouze display tak by bezet mely. Pokud nebezi tak je to vina programu. A pokud vypnes cele PDA(dlouhy stisk Power tlacitka) tak uz neni zadny pozadi, kde by mohl proces bezet. PC ti taky nebude vypnutej hrat pisnicky.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » úte bře 03, 2009 21:39

Já mám problém s AS.. Když připojím HD k PC pomocí USB, najde zařízení a když začne synchronizovat tak vyskočí chyba: "Synchronization can not be completed successfully. Reconnect your device and try it again. If the problem persists, see the Microsoft ActiveSynch Troubleshooter in Microsoft ActiveSynch Help on your deskop computer." :???: zkoušel jsem odpojovat a připojovat několikrát, ale to nepomohlo. :-( Chová se to, jakoby to bylo připojený, ale i když jsem na PC připojený k internetu, na HDčku nejde. Přitom ještě před pár dny to šlo. Neví prosím někdo co by mohlo být příčinou? :-(

Edit: :-) vyřešeno. jen jsem změnil v AS v HD možnosti připojení a hned se to hlásilo :-)
Přílohy
file.jpg
Tohle píše AS v HD...
file.jpg (166.17 KiB) Zobrazeno 1917 x

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Shooter » stř bře 04, 2009 14:56

A pripojujes to pres normalni miniUSB nebo ExtUSB... ja kdyz jsem zkousel miniUSB tak to delalo problemy. ALe jednalo se pouze o dva kabely od stejnyho dodavatele... s jinejma to bylo ok.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od dvzd » stř bře 04, 2009 22:49

Start > Settings > Připojení > USB to PC > nezaškrtávat volbu "Povolit rychlejší synchronizaci dat"

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » stř bře 04, 2009 23:04

Tam není problém, že by se nepřipojil. Jen nejde synchronizovat. Je to zvláštní, protože kopírovat soubory do zařízení de v pohodě i instalování aplikací přes PC jede. Jen synchronizace nejde. :-( zkouším to přes ExtUSB..Přes mini USB se mi to jen nabíjí.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od radospol » čtv bře 19, 2009 18:04

nahodil som Quick Menu a automaticky mi to vyplo ten task hore vedla baterie,kde sa zobrazuje co vsetko bezi. Co musim aktivovat,aby sa mi to znovu zobrazovalo,ked som vypol quick menu? Dikes

Uživatelský avatar
hippocamera
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř lis 19, 2008 9:12

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od hippocamera » stř kvě 06, 2009 11:01

I když nejsem přítelem Internet Exploreru a odpočátku používám ve svém HTC HD Operu, jsou bohužel stránky, které přímo vyžadují IE. Přesto, že Opera mi běhá v pohodě, IE mi načte jen původní domovskou stránku a to, i když zadám jinou adresu. Poradíte mi, jak rozběhat IE?

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » čtv kvě 14, 2009 16:35

Nevěděl by někdo jak dostat zazálohované kontakty ze zálohy ze SPB Backup?? Sem nemile překvapen, když sem zjistil, že je tam po obnově nemám :!: nebo se zálohujou jen ty kontakty co sou na SIM kartě? Díky

zuzinal
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát pro 05, 2008 17:02
Zařízení: HTC TOUCH HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od zuzinal » čtv črc 09, 2009 21:12

Neví někdo o programu který by po určité nastavené době vypnul zařízení ?Předem děkuji.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od IkE Blaster » čtv črc 09, 2009 22:21

Třeba ActiveKitten Chronos to mimo jiné také umí. Jen teda to nechce používat novou verzi, hrozně pade a je pomalejší (opět design na úkor kvality).

// Fakt nechápu, proč je u každýho zařízení zvlášť topic software...

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od roxtedy » stř črc 15, 2009 18:26

čau, mám HTC HD a občas slyším při hovoru, šumění, praskání, dělá vám to taky?

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od mahon » stř črc 15, 2009 19:08

Ne

Uživatelský avatar
Lacoo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv srp 20, 2009 11:07
Zařízení: HTC HD7 16GB

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Lacoo » čtv srp 20, 2009 19:10

Zdarec lidi, mužete mi někdo poradit nějakej program ke konvertování videí a DVD do HDéčka?

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od mahon » čtv srp 20, 2009 19:48

Já jsem spokojený s PocketDivXEncoder v 0.3.96. Po spuštení vyberu z nabídky Palm Tungsten,vyberu film,nic nenastavuji a konvertuji.Program má češtinu.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od htcjirka » sob srp 22, 2009 16:35

Pouzij MP4forHD vyvinuty primo na miru.Nove verze,stahovani a info tradicne na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=478050

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od idiver9088 » stř zář 02, 2009 15:14

Mam nizeuvedene nastaveni a Opera mi nezobrazuje dobre nektere ceske znaky.
Nevite jak to napravit ?

runner.m
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát srp 28, 2009 18:11
Zařízení: HTC Touch HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od runner.m » čtv zář 10, 2009 9:36

Muze mi prosim nekdo poradit. Po nainstalovani MTP se mi v programech objevila 2x ikona iGO8.
Nevite nekdo prosim jak se toho zbavit? Diky

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Svestka » čtv zář 10, 2009 9:47

idiver9088 píše:Mam nizeuvedene nastaveni a Opera mi nezobrazuje dobre nektere ceske znaky.
Nevite jak to napravit ?
No nevím jak na pocket pc ale Opera mívala problémy s kódováním i na PC, kódování ISO 1250 prostě dlouhou dobu neuměla s diakritikou, pokud je to stejný problém, tak neuděláš nic.

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od idiver9088 » čtv zář 10, 2009 10:03

runner.m píše:Muze mi prosim nekdo poradit. Po nainstalovani MTP se mi v programech objevila 2x ikona iGO8.
Nevite nekdo prosim jak se toho zbavit? Diky
A mas 2x ve Windows/Start Menu/Programs link na ten iGo ? Asi jo.
Ve File Exloreri na jeden link tapni a podrz, z menu co se objevi zvol DELETE.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 10, 2009 11:08) --
Svestka píše:No nevím jak na pocket pc ale Opera mívala problémy s kódováním i na PC, kódování ISO 1250 prostě dlouhou dobu neuměla s diakritikou, pokud je to stejný problém, tak neuděláš nic.
No zjistil jsem ze to same mi dela i Word ale zase Excel znaky ukazuje dobre. Dop*dele.

runner.m
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát srp 28, 2009 18:11
Zařízení: HTC Touch HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od runner.m » čtv zář 10, 2009 14:26

to: idiver9088 : tak ve Windows/Star Menu/Programs/ jsem ten link mel jen jednou. Po jeho odstraneni mi ta druha ikona co mam v zalozce spustit program zmizela. Kdyz jsem si do Strart Menu znova pridal iGO8 tak je to vse uz O.K.Celkem zahada. Ale diky za radu

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů