Java hry

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Post Reply
Simano
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Java hry

Post by Simano »

Dobrý den,
prosím o radu jak dostat staré java hry do HTC Touch Pro2 tak aby se zobrazovaly na celý displey (pokud je to vůbec možné). Stáhl jsem si potřebný java emulátor ale po spuštění se hry zobrazí pouze v minimální (nehratelné) velikosti. Díky za případnou radu :-)
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Java hry

Post by Radek Hübl »

Ahoj, aby jsi měl hry na celý displey, musíš si sehnat verzi v WVGA rozlišení, ale tech opravdu moc není.. Myslím že by jsi je spočítal na prstech jedné ruky. TP2 není na hry a když už tak určitě ne na Java hry. Každopádně existuje emulátor který ti změní WVGA rozlišení celého systému na VGA rozlišení a těchto her už více, ale nevýhodou je že vždy před hraním je potřeba tento emulátor zapnout a po skončení hrání zase vypnout...
Simano
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Java hry

Post by Simano »

Díky moc. Emulátor na změnu z WVGA na VGA jsem též zkusil leč marně :-( . Jen jsem se chtěl ujistit zda jsem někde neudělal chybu :smile: Ještě jednou dik
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Java hry

Post by IkE Blaster »

No, některé Esmertec emulátory jsou QVGA a na obrazove se interpolují (jsou vidět pixely 1:4). Problém ale bude s tím, že HTC má beztak automatický Hi-res patch, který toto kazí... Navíc nejsou legální.

Jinak WVGA fix nepotřebuješ... jen na několik VGA her přímo pro WM
Post Reply

Return to “Hry”